sunnuntai 31. elokuuta 2014

Mitä sit tehdään kun ei käydä treenaamassa?

Todellakin tämä mun saikku meni näköjään aika samalla kaavalla kuin aina ennenkin; Yksi päivä kuumetta,yksi päivä saikku ja taas töihin. Kunnon työntekijä! No ei vaan, saa kyllä olla onnellinen että on näin perusterve.
Perjantaina siis suuntasin jo töihin, vähän olin miettinyt että jos salilla kävisi vähän aamulla mutta onneksi järjen ääni sanoi että vielä lepoa. Olo oli kyllä perjantaina töissä vähän outo vielä mutta tasaantui kyllä sitten siinä.
Eilen kävin kevyesti tekemässä olkapäitä. Ja oikeesti kevyesti, laskin painoja kaikissa liikkeissä ja pidemmät palautukset niin että ei päässyt syke kauheasti nousemaan. Hyvin onnistuin pitämään treenin rauhallisena ja jäi hyvä fiilis :)


Puhuinkin viimeksi siitä lantion vinoudesta ja kuinka vähän vasen polvi otti hernettä kyykyistä yms. No soitin sitten heti Vesalle keskiviikkona ja kerroin että olisin vähän suoristelun tarpeessa kun polvetkin jo kipeytyy. Sainkin sitten ajan heti torstai aamuksi. 
No heti alkuun todettiin että oikea lantioluu n. 2cm alempana kuin vasen. Oikea jalka myös joutunut tekemään hirveästi vasemman puolesta joten siinä lihaksetkin enemmän jumissa. Aika hyvin ne jalat siitä kuitenkin sitten aukesivat. Vesa sanoi että hyvä kun tulin parin lepopäivän jälkeen niin lihakset ei olleet niin kipeät treenistä. Tuolilla käsiteltiin vielä selästä/lantiosta. Kyllä taas muijalla soijaa pukkas kun Vesa käsitteli, kainaloista valui hiki ja selkä hikosi myös. Kun käsiteltiin alaselästä vasemmalta niin mun oikean jalan jalkapöytä puutui ja osittain myös sääri. Aika jännä tunne! Pöydällä vielä naksauteltiin rankaa auki. Palautetta tuli että nyt aukesi lantio/selkä paremmin ja liikkuvuutta on. Eli hiljaa hyvä tulee ja alkaa tämänkin muija suoristumaan :)

Kipeänä kun olin niin selailin vähän vanhoja kuvia ja mietin omaa kehitystä. Duunasin muutamat vertailukuvat ja kyllä sitä voi olla jo aika tyytyväinen tähänastisesta tuloksesta.


Mä muistan kun tuo vasemman puoleinen kuva otettiin ja katsoin sitä. Ajattelin jo että ei vitsi kyllä siellä selässä jo jotain lihasta alkaa näkyä.  Muistan myös kun hain itsestäni tuossa kuvassa sitä x-mallia ja kovasti etsin leveyttä lavoista. Nyt kun vertaa näitä kuvia niin kyllä sitä selkää on saanut levitettyä. Muistaisi aina vain olla kärsivällinen tässä touhussa :)


Muistan kun katsottiin äitin kanssa netistä että mites se Body Fitneksen sivupose oikein meneekään? Muistan kun yritin vain käsiä siirtämällä/kääntämällä saada sivuasentoa. No se annettakoon silloin anteeksi kun ei ollut mitään hajua miten pose tehdään. Mutta toisaalta ei toi 2013 pose mikään pahin ehkä ole. Ja näitä kuvia katsoessa tuli mieleen se että nykyään pähkäilen sitä kun omasta mielestä en saa alaselkää notkolle ja persettä taakse mutta joo... Ehkä se alkaa sieltä jo notkistua :)


Ja viimeisimpänä tälläinen parin vuoden takainen kuva vs. nykyiseen. Lokakuun kuvassa olin 5kk taas käynyt salilla/jumpissa ja vähän jo ehkä miettinyt mitä suuhuni laitan. Mutta joo, muistan kun katsoin tätä kuvaa silloin niin mietin että joo oonhan mä jo menossa ihan hyvää kuntoa kohti. Sain myös kavereilta palautetta tästä kuvasta että kyllä näkee että on salilla käynyt. Mutta nyt kun vertaan elokuun kuvaan.. Jotenkin huomaa itsekkin että jo koko olemuskin on ryhdikkäämpi ja jotenkin olen hyvinvoivamman näköinen. Ja näissä kuvissa mun painolla ei ole eroa kuin n. 2kg. Alkaa olee massan koostumus vähän eri jo :)


Nyt pitäisi vielä tehdä tänään kevyesti käsiä ja huomenna olisi tarkoitus aloittaa treenit ns. puhtaalta pöydältä. Tuli kuitenkin melkein viikon treenitauko. Huomenna mennäänkin kuntokeskukselle treenaamaan koska on jalkapäivä, jos sieltä saisi sitten vähän materiaalia :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti