keskiviikko 6. elokuuta 2014

Kuntotsekkiä ja killeritreenit Tampereella!

Viime yönä näin unta että menin omalle salilleni treenaamaan. No mennessäni pukuhuoneesta salin puolelle niin huomasin että siellä ei juurikaan ollut laitteita vaan melko tyhjää. Kuulin siinä kävellessäni ohimennen että siksi oli tyhjää koska tulossa uusia laitteita. No menin alkulämppäämään matolle jonka jälkeen kävin hetken vastaanotossa juttelemassa. Mennessäni sitten treeniä aloittamaan huomasin että salin puolella ei ollut enää jäljellä muita laitteita kun smith-teline johon oli jonoa ja sitä myös purettiin samalla. No siinä iski sitten jo paniikki että miten mä nyt sitten saan treenit tehtyä? Joku ehdotteli että oman kehon painolla (joo hei niin varmaan) ja vastaanoton likat virnuili että noo kai ne uudet laitteet jossain vaiheessa tulee. Niin ja sitten heräsin ja tajusin että täähän olikin vain unta, huh!

Sääksissä aurinkoista päivää viettämässä :)

Tänään oli tiedossa siis reissu Tampereelle. Mulla oli tapaaminen sovittu Harrin kanssa toimistolle klo 12 ja sitten Killen kanssa treenit klo 13. Olinkin toimistolla ihan hyvissä ajoin ja hetken siinä sai odotella. Kerroin ensin vähän kuulumisia. Muuten mielestäni on mennyt ihan tasaisesti mutta ruoka-aikataulujen pitäminen näin lomalla vähän hakusessa ja treenissä kyllä huomaa miten nämä helteet vaikuttaa. Kerroin kyllä että se kyllä se ruoka maistuu, se ei ole ongelma. Niin ja treenejäkään en ole skipannut vaikka on ollut helle. 
Näytin sitten kunnon Harrille, eli normisti taas anatomiset asennot. Sain palautetta että selkä aukeaa paremmin jo (hyvä mä!) ja muutenkaan en saanut korjailtavaa asentoihin. Niin paitsi se että pitäisi sitä alaselkää saada notkolle enemmän että saisi selkää paremmin esille.  Selkä on tosi hyvä ja edelleen jalkoihin lisää lihaa. Kuitenkin todettiin että on niihinkin jo tullut mutta ne on mulla ne minkä eteen joudun tekee vähän enemmän.
Ruokapuoli pysyy samana ja siihen ei tehdä muutoksia. Paino oli tänään aamulla 69,9kg eli samoissa mennään koko ajan. Jälleen puhuttiin siitä että turha lähteä nostelemaan painoa liikaa ja se painon laatuhan on se mikä merkkaa. Ensi viikolla olen myös menossa Tallinnaan päiväristeilylle ja sain luvan tuolloin syödä ulkona eli ei tarvitse miettiä eväitä mukaan. Teen nyt vielä pari viikkoa tällä vanhalla ohjelmalla ja uuden aloitan sitten 18.8.  Harri tekee mulle uuden ohjelman ja saan sen sitten spostiin. Ohjelma tulee olemaan kuitenkin 5-jakoinen (jee!) ; jaloille 2 päivää, selkä, rinta/olkapäät (muistaakseni) ja kädet. Innolla odotan että pääsen korkkaamaan uuden ohjelman!

Toimistolta treeniin WFClle :)

Toimistolta sitten Wolffille. Lämppäilin matolla ensin vähän jalkoja ennen treeniä. Jalkatreenit valitsin taas, mietin siinä ekojen liikkeiden aikana että ei hitto minkä menin taas tekemään. Mutta miettien omaa kroppaa ja kehityskohtia niin jalkatreenit on ainoa oikea vaihtoehto tällä hetkellä. 
Ekana liikkeenä tehtin jalkojen ojennus superhitaalla (vielä kun ei itse lähtis roiskimaan) josta suoraan askelkyykky eteen käsipainojen kanssa. Hyvin sai tuntuman etureiteen ja sanoinkin Killelle että nyt ei mennyt reisi sillain pumppiin kun viimeks meni. Etureidet kyllä väsy, mutta ei hapottanut niin pahasti. No kyllähän mä siellä askelkyykyssä vähän pyllähtelin maahan kun hävis kontrolli.
Seuraavana oli sit vuorossa prässiä ja jalat oli aika normileveällä.  Sillä tehtiin 2 (tai en oikeesti muista enää että oliko niitä sarjoja kolme) x 150kg ja en oikeesti muista että monta niitä toistoja tehtiin :D No vika sarja oli kuitenkin pudotussarja, 6 toistoa jonka jälkeen aina 25kg pois kelkasta. Huh, oli kyllä hyvä setti!


No viimeisenä settinä olikin sitten vuorssa Hackki josta suoraan sitten kyykkyä lankku kantapäiden alla ja siis kyykättiin ihan alas asti. Selkä oli tolppaa vasten jotta kaikki paine menisi vain jaloille. Hackissa tehtiin ensin niin että kyykky alas asti -> nosto puoleen väliin -> kyykky alas asti -> nosto ylös asti. En muista yhtään että montako toistoa tässäkin tehtiin, ei ihan enää aivot toimineet tässä vaiheessa. Lankkukyykyssä jouduin ottaa tukea Killen käsistä että pääsin ylös sieltä maasta mutta pääsinpä kuitenkin. Hackissa seuraava sarja voimalla, paino tais olla 40kg? Toistoja kai 10? ja siitä taas suoraan lankkukyykkyyn. Viimeistelynä sitten pudotussarja Hackissa niin että aina 6 toistoa ja ensin lisättiin aina 5kg. Sitten kun oltiin maksimeissa niin jatkui taas 6 toistoa ja alettiin vähentämään. Kyllä täytyy sanoa että oli siinä muijan psyyke kovilla mutta selvisin! Olin ihan hiestä märkä ja ai että ne jalkatreenin jälkeiset tunnetilat. En oikein sanaa saanut suusta ja ei tiennyt että tuleeko siinä itku vai nauru! Mutta oli kyllä ihan Killeri treenit!

#biceps

Noi treenin jälkeiset tunnetilat säilyi koko kotimatkan ajan. Istuin autossa vain ihme virne naamalla ja tuntu jotenkin että tunteet oli tosi pinnassa. Mutta nyt tuntuu että jaloissa hyvin kipua mutta ei tosiaan ole sellainen olo että hapottaa.  Ei voi muuta sanoa kyllä että olipa taas kaikenkaikkiaan hyvä Tampereen reissu ja homma etenee toivotusti!



Huomenna pääsen vihdoin ja viimein Vesan hierontaan ja kyllä on kroppa niin sen tarpeessa. Tälle viikkoa olisi vielä jäljellä parit treenit ja muuten en olekkaan mitään erityisempää suunnitellut. Ihana olla niin lomalla :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti