sunnuntai 17. elokuuta 2014

Ensimmäinen yhteistyökumppani!



Ilokseni voin ilmoittaa että olen sopinut ensimmäisen sponsorisopimukseni Sporttimekan kanssa ja nyt sitä sitten kai viimeistään ollaan virallisesti urheilijoita! Jatkossa tulen hankkimaan lisäravinteet yms. Sporttimekasta. Kiitos Toni Rämölle tästä mahdollisuudesta ja sekä yhteistyöstä! 


Tällä viikolla treenit ovat sujuneet kivasti. Torstaina käytiin tosiaan treenailemassa tuolla Sporttimekassa ja ensimmäistä kertaa siellä tosiaan kävin. Jalkapäivä sattuikin mukavasti ja siellähän oli kaikkea kivaa jalkalaitetta tarjolla.  Etureisi treenin tein ja otinkin sitten Hackin mukaan ohjelmaan kyykyn sijaan. Hyvä tuntuma tuli jalkoihin ja oli kivaa kun oli kaikenlaista jalkalaitetta tarjolla niin ei tarvinnut kikkailla painojen yms. kanssa. Olenkin tässä miettinyt että kartottaisin tässä vähän lähialueen saleja jossa olisi enemmän laitevalikoimaa jalka osastolle. Tuo uusi ohjelma näyttää meinaan siltä että on aika haastava tehdä omalla salilla. Salia en voi kuitenkaan kokonaan vaihtaa, enkä haluakkaan, sillä Fitillä on kuitenkin niin hyvät peilisalit missä harjoitella poseja. Sporttimekassa voisi käydä mutta Hämeenlinna on turhan pitkällä siihen että siellä kävisi pari kertaa viikossa. 


Tänään käytiinkin sitten Tampereella toiminnallisissa treeneissä Fitfarmin PT-vetämänä. Olipa hauskaa treenata pitkästä aikaa ulkona, hyvässä porukassa ja sääkin oli juuri sopiva.  Alkuun lämmiteltiin ilman kuulaa sekä kuulan kanssa. Sitten tehtiin vähän leikkimielistä kilpailua parin kanssa, tai no en tiedä miten leikkimielistä se oli ;). Seuraavaksi lähdettiin vetämään kelkkaa. Toinen kelkka oli painavampi kuin toinen ja toisen pohja oli tasainen ja toisen aaltoinen. Aaltoisessa kelkassa taisi olla päälle 40kg painoa ja sen kyllä huomasi. Vedettiin kelkkaa etuperin tietty matka ja takaperin sitten myös sama matka. Kevyemmän kelkan kanssa sitten piti kipittää niin kovaa kuin pääsee jotta saa sykettä ylös. Tuo kelkan vetäminen on aika kivaa vaikka se takaperin meno hapotti kyllä aika kivasti etureisiä. 


Kelkanvedon jälkeen vielä heiluteltiinkin sitten köysiä. Olen kerran aiemmin talvella PT-treenissä heiluttanut köysiä ja muistan vaan että tuli kädet niiiiin kipeiksi siitä joten ensimmäinen ajatus tästä oli että nyt tulee sattumaan. 


Noo ei se nyt sitten ollutkaan niin paha mitä ajattelin. Keskityin vain siihen että en puristaisi köyttä hirveästi ja oikeasti tekisi selällä työn. Ekalla kierroksella meni latsit kivasti pumppiin eli olin saanut selän hyvin hommiin. Tehtiin 40sek sarjaa, paitsi allekirjoittanut sai sitten tokalle kierrokselle 10sek rankkua eli tuli heiluteltua köysiä 50sek. Pikkasen vain tuntui hauiksessa mutta päätunne oli kuitenkin selässä eli meni sinne mihin pitikin! Oli kyllä huippuhauska treeni!


Tänään viettelinkin viimeistä lomapäivää ja huomenna on taas aika palata sorvin ääreen. Ihan hyvillä fiiliksillä taas töihin ja tuntuu kyllä että on saanut rentouduttua lomalla. Huomenna mulla onkin taas Vesan hieronta ja tiistaina korkkaankin sitten uudet treeniohjelmat!


Rauhallista sunnuntai-iltaa ja reipasta alkavaa viikkoa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti