torstai 14. elokuuta 2014

Päivä Tallinnassa

Tiistaina aamusta lähdimme Mikaelan kanssa Hyvinkäältä junalla kohti Helsinkiä josta matka jatkui Tallinnaan. Meinasi hieman kiire tulla aamulla kun heräsin tunti ennen junan lähtöä. Kyllä siinä kerkesi sitten aamupalan syömään ja ihmisen näköisenä pääsi reissuun lähtemään :)



Meillä oli hyvin aikaa kävellä junalta satamaan. Juotiinkin siinä aamukahvit Kauppatorilla. Ei ole tullut käytyä Helsingissä todella pitkään aikaan ja tämäkin käynti oli vain pyrähdys. Pitäisi jossain vaiheessa pitää "päivä Helsingissä" päivä ettei vallan erakoidu Hyvinkäälle.  Laivamatka kesti 2½ h ja se meni nopeasti kuulumisia vaihtaessa. Laivalla syötiin siinä aamuvälipalaa ja se oli vielä salaatin muodossa ;)




Maissa käytiin kiertelemässä muutamat vaatekaupat ja yritettiin metsästää halvempia lisäravinteita mutta huonoin tuloksin. Tarjolla oli pelkkää Fastia ja sekin kalliimpaa mitä täällä Suomen puolella. Todettiin siinä että kiva viettää päivä vain kierrellen, syöden hyvää ruokaa sekä kuulumisia vaihtaen. 





Syömässä käytiin Goodwin- nimisessä ravintolassa. Tarjolla olisi ollut vaikka minkälaista pihviä mutta kyllä se piti silti syödä XL-hamppariateria :). Oli kyllä todella hyvää eikä mitään mäkkihampurilaista ! 







Kuten kuvista näkyy niin tuli myös vähän herkuteltua. Kakkua, jäätelöä ja suklaata. Ei tullut kuitenkaan mitään ällö överi oloa kun naposteltiin pitkin päivää. Todettiin siinä kyllä Mikaelan kanssa että ei tää meidän herkuttelu oikeesti mitään överiä ole, joku saattaa "herkutella" näin joka päivä. 





Oli todella virkistävä päivä mielelle. Sitä on nykyään jotenkin niin erakoitunut tähän omaan kuplaansa. Ja oli ihana huomata että reissussa ei tarvinnut olla mitään ihmeellistä ohjelmaa. Pelkkä hengailu ja ajan viettäminen riiitti. Mikaelan kanssa myös juttu luisti koska meillä on kuitenkin niin pajon yhteisiä mielenkiinnon kohteita ja eletään aika samanlaisia arvoja noudattaen.  

Tässä vähän erilainen postaus treenipostauksen sijaan. Seuraavaksi onkin sitten tiedossa treenijuttuja sillä kävin tänään vieraalla salilla treenailemassa sekä olen myös saanut uudet treeniohjelmat jotka sitten pääsen aloittamaan ensi viikolla!
























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti