sunnuntai 3. elokuuta 2014

Lomalla taas !

Huh, selvisinpäs 8 päivän työputkesta ja pääsin aloittamaan kesäloman nro. 2. Kyllä perjantaina työnteko oli jo aika haastavaa ja puhuin jo ihan höpöjäkin asukkaille. Kyllä täytyy sanoa että aikamoista suorittamista toi 8 päivää. Noista työpäivistä kaikki aamuvuorot alkoivat 7 ja muutamat iltavuorot sinne sekaan niin avot. Ei siinä muuten mitään mutta oli tosiaan nuo koirat vielä hoidossa niin se toi vähän tosiaan lisähaastetta ja tietty treenit siihen päälle vielä. Kaikkea kun ei kerkeä niin tallille en kerennyt koko viikkona mutta onneksi tiesi että Defen perään katsotaan tallilla ja ilmoitetaan kyllä jos on jotain ongelmaa.

Heimo ja työkaverin labbis Fanni

Torstaina kävin laitattamassa taas geelikynnet

Tein tosiaan kevennettyä viikko nyt tällä viikolla. Täytyy kyllä sanoo että kevennetty viikko oli kropalle ja päälle tähän väliin aika jees. Hyvin sai lihakset pumppiin pidemmillä sarjoilla ja kevyemmillä painoilla. Paikat ei kuitenkaan tullut sillai väsyneiksi vaikka olikin tuntumaa lihaksessa. Paitsi nyt on kyllä rakareidet eilisen takareisi treenin jälkeen kipeinä mutta siihen voi kyllä myös vaikuttaa se että eilen tallasin koko illan korkkareilla ;)
Ja ai että ärsytti tossa monena aamuna kun kävin treenaamassa se että ihmiset ei osaa hitto korjata niitä painoja takaisin paikoilleen! Smithissä 20kg kiekoit päissä, levypainoja pitkin poikin lattialla, kaikki narut ja tangot pitkin poikin. Jotenkin aamuisin tää näkyy näköjään selvemmin ,ilmeisesti iltatreenaajat ei osaa niitä korjata paikoilleen? Mun mielestä sellaset jotka ei osaa korjata jälkiään niin voi tehdä vaan laitteilla niin ei tartte miettiä että jaksaako niitä jälkiään korjata! Argh!

Lauantaina kerkesin pitkästä aikaa posettelee ja uudet housut testissä heti :))

Lauantaina kävin aamusta treenaamassa ja kerkesin vähän pyörähdelläkkin salissa poseerausten merkeissä. Täytyy taas jatkaa poseiluja kun on enemmän aikaa viettää salilla. Treenien jälkeen kävin äkkiä viemässä koirat Tervakoskelle sillä vanhemmat palasivat illalla sit kotiin. Äkkiä Tervakoskelta kotiin ja syödä siinä piti myös pari ruokaa välissä. Niin ja tietysti laittautua sillä olimme sitten illasta lähdössä Mikaelan kanssa Tikkurila festareille. Vähän oli siinä kiireessä sellainen olo että hitto ei millään jaksaisi lähteä mutta kivaahan se oli sitten kun vain pääsi lähtemään.

Pakko oli ottaa kuvaa kun kerrankin jotain muuta päällä kuin salivaatteet :D

Meillähän oli siis VIP-liput ko.festareille. Oltiin Vantaalla vasta joskus klo 18 jälkeen, auto saatiin onneksi ihan siihen viereen niin ei tarvinnut pitkää matkaa kävellä. Mennessä päälavalla ei ollut ketään esiintymässä mutta Anssi Kela aloitti klo 19. Oli kiva fiilistellä niitä vanhoja biisejä mitä on tullut sillon teininä kuunneltua. 

Happoradio

Esiintyjien välissä kierrelteen alueella mikä ei kyllä ollut hirveän iso. Istuskeltiin VIP-alueella ja juotiin kahvia sekä vaihdettiin kuulumisia pitkästä aikaa kunnolla Mikaelan kanssa. Klo 19 aloitti Happoradio ja on se vaan niin hyvä! Mä oon vähän jotenki hitaasti lämmennyt Happoradioon mutta nykyään tykkään kyllä biiseistä paljon. Soittivat uudempaa ja vanhempaa tuotantoa. Tuolla oli kyllä ihan rauhallinen meininki vaikka porukka olikin humalassa mutta ei ollut mitään isompaa härdelliä. Omat jalat alkoi vaan aina vähän hapottaa kun tuli oltua seisaaltaan niin kauan ja vielä aamuinen takareisi treeni alla! 

Apulanta

Mietittiin Happoradion jälkeen että jäädäänkö katsomaan Apulantaa vai lähdetäänkö jo kotiin. No päätettiin että jäädään nyt kun kerran ollaan tänne tultu. Lisää kahvia vaan koneeseen. Huomasi kyllä että ei ihan omaan rytmiin enää sovi noin myöhään rilluttelu (niin ja kellohan oli jotain klo 22 :D). Ei kuitenkaan katsottu Apulantaa kuin puolisen tuntia, ei vaan riittänyt virta enää. Ja ajateltiin et päästään nopeammin pois kun jos oltaisin oltu loppuun asti. Kotona oltiin joskus 00.30 aikaan.

Tsiigaa aurinkolasipäinen mies takana!

Oli kyllä loppujen lopuksi kuitenkin kiva käydä vähän ulkona ja kuuntelemassa hyvää musiikkia ja ihana huomata että siitä voi nauttia myös ilman alkoa. Tänään aamulla pääsin sängystä ylös vasta 10 aikaan. Nyt olo on vähän töttöröö mutta päätin että täksi päiväksi en ota mitään aikataulua tms., teen mitä huvittaa ja milloin huvittaa ja jos ei huvita tehdä mitään niin en tee ! Ensi viikolla mulla on Harrin kuntotsekki keskiviikkona sekä Killen treenit. Saan uuden treeniohjelman mitä tässä alkaakin kroppa ja pää vähän kaipailemaan!


Reipasta alkavaa viikkoa työläisille, meitsi on niin lomalla! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti