keskiviikko 20. elokuuta 2014

Fiiliksiä uusista treeniohjelmista!

Tämä viikko alkoi kivasti maanantaina Vesan hieronnalla. Totesin Vesalle että jos nyt sitten hierottais niitä jalkoja? No niinhän tehtiin. Ekan 10 minuutin jälkeen kadutti jo että valitsin jalat hierottavaksi. No ei vaan, onhan niitä hyvä aukoa että on sitten tilaa lihakselle kasvaa ;) Olin ihan varma että vasen etureisi olisi ihan tukossa/kipeä mutta toisin olikin. Koko oikean jalan käsittely teki aika kipeetä. Niin etu- ja takareisi, kuin pakara ja pohje. Vasemman puolen hierominen oli melkein nautinnollista, ainakin takaosastolla.
Vähän selkää hierottin ja auottiin nikamia. Oli kyllä vähän väsynyttä meininkiä, kun nauratti ihan hölmötkin jutut. Vesa on kyllä niin hyvä tyyppi ja hyvä hieroja!

Takaosastoa joskus talvella :)

Tiistaina korkkasin sitten uudet treenitohjelmat selkätreenillä. Idea näissä uusissa ohjelmissa on seuraava; Eka liike on ns. työsarja. Toiset liikkeet tehdään erikoistekniikalla. Kolmas ja neljäs liike ovat liikeparisarjoja/supersarjoja. Toistomäärät ovat myös keskimäärin suurempia mitä aiemmissa ohjelmissa. Vähän menee varmaan tämä ja ehkä seuraavakin viikko painoja hakiessa. Selälle tulee aika paljon liikettä kapealla otteella. Selässä tuntui kyllä treeni mutta ei mennyt vielä ihan piippuun. Huomaa kyllä taas että liikkeet menivät eri osoitteeseen  nyt.

Selkätreenin jälkeen tiistaina :)

Tänään kävin sitten tekemässä ekaa kertaa olkapää treenin. Ohjelmassa oli pääasiassa ihan tuttuja liikkeitä mitä olen aiemmin tehnyt, en tosin pitkään aikaan. Ekana liikkeenä tein niskantakaa punnerrusta ja toisena pystypunnerrusta tangolla edestä. Nämä molemmat liikkeet on aiemmin olleet mulle sellaisia mörköjä tuon leikatun olkapään takia. Nyt tuntui että nimenomaan näissä liikkeissä sai heti jo alusta hyvin tuntuman nimenomaan olkapäille ja muutenkin aika hyvin näissä liikkeissä saa romua ylös (joo vaikka tiedän että se ei ole  nyt tällä hetkellä mun tavoite ;)). Lopputreenikin tuntui menevän juurikin loistavasti olkapäille :). Kyllä oli haasteellista äsken pestä hiuksia!

Kesäiset olkapäät :)

Huomenna ollaankin sitten menossa treenailemaan Sporttimekkaan ja säästelinkin sitten jalkaohjelman sinne niin pääsee tykittelemään kunnolla! Perjantaina pidän todennäköisesti salivapaan mutta ollaan sovittu salikaverin kanssa yheiset poseharkat :) Viikonloppuna on tiedossa kaverin synttärit, heppailua ja treeniä!

<3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti