sunnuntai 10. elokuuta 2014

Alkaiskohan ne jalat jo pikkuhiljaa aukee....?



Todellakin on olo ollut kuin pingviinillä koko viikon. Jalat löi kyllä niin jumiin treenin jälkeen että.  Rappuset alas mentäessä, ai että kun tuntuu reisissä. Huomasin että oikea polvi otti vähän hernettä treenistä, varmaan vaan siitä että oli niin paljon painoa päällä ja myös toispuoleisuus teki sen että vain oikea polvi "rasittui". Tänään oli ehkä ensimmäinen päivä että ei jumittanut enää niin pahasti. Aamuvenytysten yhteydessä reidet kramppaillu ja venyttely ollut ihan tuskaa!

Lauantaina menossa Tervakoskelle perhepäivälliselle :)

Torstaina pääsin sitten vihdoin Vesalle hierontaan. Kerroin eka fiiliksiä, missä olisi se pahoin jumi :D Kerroin että edellisenä päivänä mulla oli ihan killeri jalkatreenit ja etureidet ihan jumissa, totesin siinä että jos ei nyt tänään kuitenkaan hierottais niitä jalkoja. Sanoin että tekee varmaan ihan sairaan kipeetä jos alkaa niitä vetelee. No vähän sen piti kuitenkin sitten "availla" niitä kalvoja ja totes että on kyllä jumissa.  Sanoin että selkä/rinta kaipailis vähän availua taas. Vesa tsekkas taas lantion asennon ja oli ihan ihmeissään että miten hyvin oli pysynyt suorana. Kyllä se siitä pikkuhiljaa alkaa asettumaan! Mutta teki kyllä selästä vähän kipeetä kun sitä hierottiin/availtiin. Olkapäät oli kanssa vähän tukossa.  Sovittiin että menen jo muutaman viikon päästä uudestaan kun nyt oli tämä pidempi kesätauko. Oli kyllä niin ihanaa päästä pitkästä aikaa hierontaan!

Hieronnan jälkeen uimalalle ottamaan aurinkoa :)

Ruokaa :p

Tervakoskella

Perjantaina kävin tekemässä olkapää/ojentaja treenin. Treeni kulki kyllä tosi hyvin ja olkapäihin sai jo heti ensimmäisestä liikkeestä hyvin tuntuman. Luulen että torstain hieronta oli aika iso syy tähän. Viime olkapää treenistä muistan sen että oli todella haastavaa saada tuntumaa sinne olkapäihin. Ojentajissakin oli jotenkin voimaa!


#tanning

Lauantaina pidin vielä jaloille lepopäivän ja hyvä niin. Kävin päivällä porukoilla Tervakoskella syömässä. Tuli syötyä ahvenfileitä ja uusia perunoita. Söin mä siinä sitten kyllä vähän ohi ruokaohjelman mutta se katsottakoon nyt läpi sormien ja näin lomalla sen kyllä nyt sallin itselleni. Ja nuo päivän syömiset ei kyllä loppupeleissä vaikuta mihinkään. Illalla olin vielä syntymäpäivä juhlilla, selvinpäin tietysti. Oli mukavaa ja tuli tutustuttua uusiin ihmisiin. Muut lähtivät baariin ja mä jäin nukkumaan että ei mee seuraavan päivän treenit ihan pieleen. Piti siinä kyllä miettiä hetki että oikeesti sanoinko mä noin? Todellakin, eikä kyllä yhtään näin jälkikäteen harmita. 

Sivuposet tältä päivältä

Tänään kävin sitten paukuttelemassa takareidet ja vähän etureisiä. Aika hyvin ne jalat kuitenkin jo ottivat tänään treeniä vastaan, prässiin en kyllä laittanut ihan maksimeita mutta esim. SJMV meni ihan normi painoilla. Oli kyllä ihan jees treeni!
Treenailin vielä vähän poseja ja pidin sitten veljelle vielä treenit. Äiti sai napsia musta muutamat kuvat ja videon poseiluista. Ihan kivaltahan tuo kroppa alkaa näyttää vaikka vähän vatsa pömpöttääkin :)

I like takaosasto :D

Huomenna olis tiedossa aamutreenit josta pääsen sitten vihdoin ja viimein kampaajalle laittamaan tukkaa kuosiin. Tiistaina meillä onkin sitten Mikaelan kanssa se päiväristeily joten palataan varmaan astialle sen jälkeen :) 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti