maanantai 28. heinäkuuta 2014

Pikakuulumiset työviikon keskeltä!

Huh hellettä ja töitä riittää! Mulla on tosiaan menossa nyt 8 päivän työputki ja sen lisäksi vanhempien koirat myöskin hoidossa. Onneksi voin pitää koiria myös mukana töissä niin eivät joudu olemaan pitkiä aikoja yksin. Eli siis homma hoidossa!

Chihuahua chilling

Olen nyt viimeaikoina harjoittanut aamutreenejä tyhjällä mahalla. Tai no olen laturin vetänyt sekä omenan. Mulla oli tossa pari iltavuoroa putkeen niin totesin että fiksuin ratkaisu mennä nyt iltavuoropäivinä (nyt siis kun koirat on hoidossa) ennen aamupalaa treenaamaan. Se aamupalahan on edelleen niin massiivinen että yrjöhän siinä lentäis jos lähtis sen jälkeen treenaamaan. Ja näin myöskään koirat ei joudu olemaan koko päivää yksin kun illatkin meni kuitenkin töissä.

Aamukunto lauantaina ennen takareiskatreeniä :)

Perjantai aamuna kävin tekemässä olkapäät ja ojentajat. Oli kyllä alkuun niin hukassa tuntuma olkapäistä että huhhuh. En tiiä millä mä sitä pystypunnerrusta oikein tein, en varmaan ainakaan olkapäillä? Onneks siinä kuitenkin tehdessä alko vähän sitä tuntumaa löytymään, ojentajille kyllä paremmin. Ärsytti kyllä olkapäiden osuus, vaikka ihan samoilla painoillakin tein kun aiemmin. Ja kyllä tää kuumuus saa vaan herpaantumaan, joutuu niin paljon keskittää ajatukset treeniin että (vaikka kyllä mä muutenkin mutta nyt vaan x10). No ylpee voin olla sentään siitä että en oo skipannu treenejä.

Keväällä otettu kuva

Lauantaina tein sit takreiskat ja vähän etureisille, taaskin ennen aamupalaa. Tää treeni kyllä kulki paremmin ja ihan  hyvällä tuntumalla. Vähän kiire meinas lopputreenissä tulla että kerkee syömään yms. ennen töitä.  Ihan tyytyväinen olin kuitenkin tähän settiin! Huomaa kyllä että nyt alkaa taas vähän kaipaamaan PT-treeniä ja sitä tsemppiä, tai sit se edelleen johtuu vaan tästä kelistä. No ens viikolla olisi tiedossa Killen treenit!

Defe ja sen bestikset :)

Eilen pidin salilta lepopäivän ja kävin Defen ratsastamassa töiden jälkeen. Käytiin maastossa kuopilla laukkailemassa kahdestaan, oli herra vähän kesäterässä kun sai alkuun vaan potkia eteenpäin että liikkuisi. Kyllä se siitä sitten kun dieselmoottori käynnistyi.

Kohta pitäs suuntaa salille ja ois kevennetty treeniviikko nyt edessä. Huomaa myöskin että alkaa tääkin muija olla taas vähän hieronnan tarpeessa, sen verran kankeeta ollu esim. poseerauksia harjoitelessa. No onneks Vesa palailee lomilta ja ensi viikolla pääsee hierontaan. 

Degerby <3

Vielä olisi neljä päivää töitä ennen lomaa nro. 2, jaksaa jaksaa !







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti