torstai 3. heinäkuuta 2014

Palautteen prosessointia

Tosiaankin tiistai yö meni kaikkea muuta kuin hyvillä yöunilla. Illasta kävin niin kierroksilla päivän tapahtumista, ajatuksista ja palautteesta että illalla rauhoittuminen oli aika mahdotonta. Teki vielä kahviakin mieli reissun jälkeen ja keittelinkin siinä sitten kahvit seitsemän jälkeen. Yöunien menetys siis taattu. Menin nukkumaan joskus klo 23.30 aikaan, väsytti kyllä mutta kaikenlaiset ajatukset pyöri päässä että nukkumaan rauhoittuminen oli haastavaa. Vihdoin sain sitten aikani pyörittyä unta. No heräsin sitten klo 03.30 ja nukahdin uudestaan varmaan klo 05 aikaan. Ja klo 08 soi sitten kello kun oltiin sovittu kaverin kanssa lomansuunnittelu "palaveri" aamusta :) No molemmat oltiin vähän huonosti nukuttu joten vähän hihittelyksi se meni.


Kotona otin sitten minipäikkärit (mitä luksusta lomalla) ennen kuin lähdin salille tekemään olkapäät ja ojentajat. Hitto että ärsyttää kun meidän salilla on lattia vinossa niin ei saa itseä suoraan pystypunnerrusta tehtäessä. Jotenkin vasen olkapää otti vähän itseensä kun en saanut asentoa suoraan. En tiedä miten nyt olin niin vinossa kun aiemmin saanut kuitenkin aseteltua itseni niin että on suht suorassa. Huomasin vain loppuvaiheessa että vasen olka kiukutteli.  Treeni ojentajille meni myös hyvin kohteeseen, Aloin nyt tekemään dippejä omalla painolla kun aiemmin olen tehnyt kevennettynä. Treenin jälkeen kävin vielä hetken aikaa infrapunasaunassa ja sitten kotiin syömään :)


Tänään aamulla oli tarkoitus pakata tavaroita Ahvenanmaalle mutta enhän mä muuta saanut kasaan kuin lakanat. Noo kai se on parempi pakata viime tinkaan niin ei ota mitään turhaa mukaan... Niin varmaan. Aurinkokin alkoi paistamaan ja mittari näytti yli +15 joten ajattelin että on päästävä ulkoilemaan. Lähdin palauttamaan Lidliin pulloja ja mutkan kauttaa Willaan. Löntystelin oikein hidasta vauhtia ja kuuntelin musiikkia. Oli  niin ihana olo kun aurinko paistoi. Kävelin vain hymy naamalla kun olo oli niin hyvä. Ihmiset varmaan katsoi että tolla ei ole kyllä kaikki kunnossa ;) 


Olen vihdoin alkanut löytämään tätä "prinsessa" puolta itsestäni. En ole koskaan ollut kova meikkaamaan tai käyttämään koruja tai muutenkaan hirveästi kiinnittänyt huomiota tälläisiin asioihin. Nyt olen jotenkin oppinut nauttimaan ja haalimaan kaikkia tälläisiä asioita. Mutta välillä on myös ihanaa vain kulkea verkkareissa ja tukka nutturalla.


Niin asioista turhamaisimpiin. Varasin eilen ajan suihkurusketukseen! Olen tätä ajatusta pyöritellyt päässäni jonkin aikaa ja nyt vihdoin päätin ajan varata. Rusketushan on kuitenkin oleellinen asia tässä touhussa. No nämä meidän kelit ei oikein suosi auringonpalvojia ja solariumissa makaaminen on kuitenkin aika tyyristä ja eikai se siellä tuhoton makaaminenkaan kauhean terveellistä ole. Joten päädyin nyt sitten kokeilemaan tätä vaihtoehtoa. Aika on vasta heinäkuun puolessa välissä joten voin sitten raportoida tuloksista :)


Ilmoittauduin myöskin Fitfarmin PT-viikonloppuun. Silloin olisi tiedossa kimppatreenejä niin salilla kuin poseeraustenkin merkeissä. Sunnuntai onkin silloin Fitnesspäivä jossa on kaikkea oleellista kilpailuihin ja niihin valmistautumiseen liittyen. Ja tosiaan poseerausharjoittelua olisi tiedossa sekä lauantaina että sunnuntaina. Saa kunnon tehotreenit poseerauksessa! 
Ajattelin että en nyt sitten heinäkuulle ota PT-treeniä muuten. Elokuun alussa kuitenkin sitten kuntotsekki ja varasin siihen jo Killen treenit sitten samaan syssyyn. Äiti on myöskin silloin menossa elokuun toisella viikolla pt-treeniin niin voi olla että jos sinnekkin ottaisin toisen pt-treenin :)


Käytiin tänään Klaukkalassa mun kummitädin luona synttärikakuilla. Meillä oli siis samana päivänä syntymäpäivät joten käytiin sitten tänään synttärikakulla. Ja kyllä, söin vähän kakkua. Vähän meinasi kyllä huono-olo iskeä. Kyllä pitäisi huomenna sitten treenin kulkea tällä tankkauksella ;)

Huomenna käyn vielä aamulla treenaamassa ja sitten pitäisi oikeasti pakata. Käyn vielä Defen ratsastamassa ennen lomalle lähtöä. Menen tallilta sitten suoraan kaverille yöksi kun lähdemme lauantai aamuna viimeistään klo 05 ajamaan kohti Turkua mistä menemme laivalla Maarianhaminaan.  

Elikkä blogiin tulee sitten reilu viikon kirjoitustauko sillä en aio ottaa tietokonetta reissuun mukaan, pitää yrittää pitää myöskin somelomaa :). Kirjoitan sitten reissun kuulumiset sieltä palattauani. Mistähän asioista ihmiset halauisi lukea tai onko toiveita mistä kirjoittaisin? Välillä lyö tyhjää että mitä sitä tänne kirjoittelisi vaikka usein on vaikka ja mitä ajatuksia mielessä... 


Aurinkoista viikkoa ja toivottavasti kelit suosivat :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti