sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Onnellinen treenari !

Tää salihirmu on kyllä yhtä hymyä tämän viikonlopun jäljiltä!


Lauantaina aamulla heräsin pienet perhoset mahassa. Tiedossa oli ensimmäiset PT-päivät Tampereella. Aamulla paniikki että onko nyt varmasti kaikki laitettu ja tehty valmiiksi; ruuat, treenivaatteet, juomat, posevaatteet, vaihtovaatteet. Olin sopinut kimppakyydin toisen farmilaisen kanssa ja tulivatkin hakemaan ihan kotoa asti. Oli kivaa että pääsi menemään kimppakyydillä niin matkakin menee nopeammin ja tutustuu uusiin ihmisiin.

Tampereelle saavuttiin ihan hyvissä ajoin ja ajattelinkin että käyn Body Actioinilla ennen treenejä. Tarvitsin vähän lisäravinteita ja mukaan tarttuikin nyt kokeeksi Fitfarmin Carbomix sekä glutamine mitä olinkin jo ennestäänkin käyttänyt. Eli nyt uutuutena testaukseen Carbomix. BDAlla oli muutenkin hyviä tarjouksia farmilaisille ja vihdoin raaskin ostaa ne kauan himoitsemat poseerausvaatteet. Ostin Better Bodiesien tanktopin sekä shortsit sillä molemmat sai 10€ halvemmalla :)

Perjantaina äitin kanssa mansikkatalkoissa; jokatoinen suuhun ;)

Ennen treenien alkua kokoonnuttiin kaikki yhteen ja jaettiin ryhmät. Vaihtoehdot olivat; Etureidet, takareidet, kädet, olkapäät, vatsat, selkä, rinta. Mietin ensin että olisin jalkoja tietty mennyt tekemään mutta tällä viikolla alla jo kahdet jalkatreenit ja edelleenkin tuntumaa edellisistä treeneistä. No mietin siinä että olisin mennyt selkäryhmään mutta sinne olikin todella paljon halukkaita meidän ryhmässä. Käsiryhmään (hauis/ojentaja) ei ollut hirveästi menijöitä joten ajattelin että voin sinne ihan hyvin mennä.


Liikkeinä ryhmässä oli (kaikkien nimiä en välttämättä muista); Hammerkääntö, pushdown taljassa tangolla, niskantakaa punnerrus käsipainoilla ojentajille, hauiskääntö scotpenkissä, ojentajat taljalla, hauis leveäote taljassa ja sitten tämä liike ojentajille mikä kuvassa  on. En muista liikkeen nimeä mutta olen ko. liikettä ennenkin tehnyt. 

Sarjat tehtiin kiertoharjoitteluna ja ensin kolme kierrosta 30sek per liike ja sellaisilla painoilla että saa 6-8 toistoa. Sarjojen välissä aina 30sek palautus. Neljäs sarja tehtiin 45sek per liike eikä juuri painoa vähennetty. Viimeinen sarja oli kestoltaan minuutin ja liikkeet tehtiin hyvään tahtiin pumpaten. Tietystikkin piti painoja ottaa alemmas jo tässä kohtaa. Kyllä hiki lensi ja sai kädet kivasti pumppiin. Oli hieman ongelmia riisua paitaa pukuhuoneessa mutta onneksi oli apukäsiä. Treenin jälkeen suihkuun ja evästä naamaan ennen posetreenejä. Siinä oli hyvin aikaa istuskella sohvalla ja jutella mukavia muiden kanssa :)


Lauantain poseerauspäivässä ei ollut montaa mimmiä, olisiko meitä ollut 10? Piti heti tietysti ottaa käyttöön uudet shortsit ja toppi. Oli ihan mahti fiilis jo siitä hetkestä kun sai korkkarit jalkaan. Oon vaan niin oppinut tykkäämään tosta posehommasta että olen itsekkin vähän yllättynyt. Hyvähän se vain on sillä se on niin iso osa tätä hommaa. Muistan kyllä kun mulla oli Sirpan eka yksäri ja kerroin heikkoudeksi sen että en oikein osaa esiintyä tai jännitän sitä. Nyt tuntuu että siitä tytöstä joka näin ajattelee ole tietoakaan!
 Lauantain posetreenit meni samalla setillä kuin aiemmatkin yhteistreenit; Tehtiin lineuppeja sekä anatomisia asentoja kaikennäköisillä eri kombinaatioilla. Selän aukeaminen kesti taas hetken mutta ilmeisesti sivuasennot ovat parantuneet sillä niihin en saanut paljoa korjausta, jee!
Poseerausten jälkeen pääsin tiimikaverin kyydillä juna-asemalle ja sitten kotia kohti. Loppuilta meni rennoissa merkeissä kotona ja seuraavan päivän evästä valmistellessa.

Sunnuntain fitnesspäivillä!

Sunnuntaina oli suunta taas kohti Tamperetta. Aamun lähtö oli Hyvinkään ABCltä ja olin sopinut kimppakyydin toisten bodytyttöjen kanssa. Matka meni nopeasti kaikenlaista höpötellessä. Nämä fitnesspäivät olivat siis Varalan urheiluopistolla. Saavuttiin ihan hyvissä ajoin paikalle ja kerkesi hyvin vaihtaa posekamat ja vähän katsella muiden menoa. Bikinposet oli siis ennen meidän Bodyjen poseja. 

Kai sinne jotain jo alkaa tarttuu :)

Aloitettiin harjoitukset lineuppiin tulolla ja siit aina eteenpäin anatomisiin asentoihin. Paikalla oli Sirpa, Kalmin Satu, Laura Simola, Jutta, Bulli, Samuli Koutajoki, Sergio sekä Harri. Eli aluksi vain pikaiseen näyttäydyttiin "tuomaristolle". Sen jälkeen meidät jaettiin ryhmiin; tänä vuonna kisaaviin ja ensi vuonna kisaaviin. Meitä ensi vuonna kisaavia tuli ohjaamaan Sirpa ja Laura ja tämän vuoden kisaajat jäivät muiden kanssa. Tässäkin taas harjoiteltiin lineuppeja sekä anatomisia asentoja. Tää yhdessä treenaaminen on kyllä niin hyvää harjoitusta. 

Sivuasento

Huomasin siinä tehdessäni että hei, mähän hymyilen! Hymyilin koska se oli niin kivaa ja jotenkin oli siinä niin kiva tsemppi päällä. Ja oikeasti nautin siitä että pääsin esiintymään. Tietty siihen tarvitaan vielä lisää varmuutta ja sulavuutta mutta hei mullahan on vielä vuosi aikaa ja asiat on nyt jo näin hyvällä mallilla!

Löysää on vähän mut alkaa jo kivasti mallia tulemaan :)

Poseerausten jälkeen käytiin näyttämässä kuntoa valkuille. Nyt siellä ei tarttenu posetella eikä mitään vaan ihan vaan oltiin siinä. Kävin siis näyttämässä itseäni Harrille ja sitten siinä oli Fitfarmin Lahden valmentaja Samuli. Kerroin Samulille että olen vasta farmilla aloittanut ja tavoite on asetettu syksylle 2015. Sain kommenttia että se on täysin realistista ja että yläkropassa hyvin massaa jo. Todettiin siinä että jalkoihin tarttee lisää massaa. Mutta pääsinkin kertomaan Harrille että takapuolen alue kasvanut 3cm (otettiin mitat äidin kanssa nyt pe). Puhuttiin siinä myös siitä että en halua mennä keskeneräisenä lavalle ja tässä on hyvin aikaa tahkoa lihaa lisää kroppaan. Sain positiivista palautetta Harrilta poseerausten harjoittelusta ja muutenkin kaikki sujuu niinkuin pitääkin. Elokuun alussa mulla onkin sitten jo seuraava kuntotsekki. 

Tää vaikeempi puolikin alkaa jo hyvin kääntymään :)

Kuntotsekin jälkeen oli vielä hetki yleistä keskustelua lajista sekä jo kisanneiden kokemuksia. Lopuksi katsottiin vielä syksyn kisaajien T-kävelyt, sekä bikinit että bodyt. Kyllähän sitä itse vähän vertaa sitä omaa rakennetta ja muotoa muihin kisaajiin. Mutta nyt mulla ei tullut mitenkään sellainen olo että voi ei noi on paljon parempia kun mä. Nyt alkaa vihdoin tulla sellanen fiilis että oikeesti varmaan pärjään ihan hyvin tässä homassa ja olen tyytyväinen omaan kroppaan ja rakenteeseen. Mutta mun mielestä on hienoa että, erityisesti bodypuolella, on paljon erirakenteisia tyttöjä. Hienoa oli katsoa toisten esiintymistä myös!
Kotimatka sujui myös mukavasti fiiliksiä jakaessa. Kiitos tytöille päivästä ja yhteisiä posetreenejä odotellessa!

Kehitystä; 3/2014-> 7/2014

Huh,niin  mahtifiilis koko viikonlopusta että! Kyllä nyt aivot käy kierroksilla kaikesta tästä uudesta! Ensi viikolla onkin sitten tiedossa suihkurusketusta. Saa nähdä mikä on sitten lopputulos.



Hikisiä treenejä!









1 kommentti: