keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Because I am happy!


Ihana kesäfiilis että vois vaan hymyillä koko ajan :)

Nyt tuntuu että vihdoin allekirjoittanutkin päässyt tän kesäfiiliksen makuun. Tuntuu että hymy on nyt kyllä koko ajan tosi herkässä. Töissäkin on ollut kivaa ja on ollut muutenkin paljon aktiivisempi olo.
Laitoin viikonlopun treenien jälkeen viestiä Harrille fiiliksistä ja siitä että mikä motivaatiobuusti koko viikonloppu oli. Vastaukseksi sain että "näytti hyvältä ja näki että nautit". Ei siis mikään ihme että tää muija ollu yhtä hymyä koko ajan :)

Vihdoin sain nämä hankittua :)

Maanantaina pidin pitkin hampain lepopäivän viikonlopun jälkeen. Mulla oli myös su vp salilta mutta oli se poseeraus sen verrran rankkaa että ihan hyvä että oli vp. Ja olen nyt tässä huomannut että mulla on jäänyt vähän lepopäiviä pitämättä joten siksi oli myöskin nyt hyvä pitää kaksi lepoa putkeen. Lähdinkin sitten aamusta ennen iltavuoroa käymään Willassa pyörähtämässä, tarkoitus oli mennä etsimään noita kompressiosäärystimiä ja ne löysinkin Intersportista. Noin yllättäen mun pohkeeseen oli L-koko sopiva ;)
Kävin myös hakemassa MSM-jauhetta ja vähän vitamiineja, alkaa olee taas pillerit kohillaan. Iltavuorossa pitikin sitten töissä kiirettä mutta oli kivaa että oli tekemistä niin meni ilta nopeesti :)

Käytiin auton kanssa vähän kesäpesulla :)

Kotikatu <3

Tiistaina lyhyen työpäivän jälkeen olikin vuorossa selkätreenit kahden lepopäivän jälkeen. Menin töistä kotiin ja kävelin salille sillä keli oli niin mahtava ja tulee nykyään ulkoiltua niin vähän että valitsin tämän vaihtoehdon. Mun kotoota salille on n. 2,5km matkaa että ihan jees matka. Mun on pitänyt jo vaikka kuinka kauan hankkia pyörä mutta en vain saa aikaiseksi. 
No mutta, oli kyllä salilla aika trooppinen ilmasto kun yritti selkää vääntää. Huomasin että joutuu näillä helteillä kyllä kaksi kertaa enemmän keskittymään että menee treeni perille.  Mutta nyt kun tässä treenivihkoa katselin niin huomasin että aika hyvillä painoilla tehnyt tuon treenin, muutamaan liikkeeseen vielä lisännytkin painoa. Jotenkin tuolta PT-päiviltä jäi mieleen Kaisan sanata että "ei ainakaan vähennetä painoa". Hehe,niinpä :D
Tein myös rinnalle vinopenkkiä ja vatsoja, jätin nyt hauikset tekemättä sillä ne sai viikonloppuna sellaista kyytiä että parempi oli antaa niiden nyt palautua :)

180kg prässissä :)

Eilen kävin jalat tykittelemässä ennen kuin suuntasin Riihimäelle. Ilmasto oli taas mitä trooppisin vaikka olin jo aamusta treenaamassa. Kyllä huomasi treenissä että jalat oli saaneet levätä muutaman päivän (viimeksi tehnyt viime viikon to). Rauta liikku ja fiilis oli vahva! Kyykyssäkin enkat paukku,huh!

Vähän rusketuksen saldoa

Treenin jälkeen suuntasin siis Riihimäelle Hiustudio D'signiin suihkurusketukseen. Itse hommassa meni vain n. 10min. Suihkutuksen jälkeen jäin huoneeseen kuivattelemaan n. 20min ennen kun sai pukea mekon takaisin päälle. Tällä helteellä oli kyllä vaikea arvioida milloin oli kuiva kun soijaa vaan pukkaa koko ajan. Aluksi ajattelin että eihän mun väri muuttunut yhtään mutta huomaisin kotiin päästyäni että väri oli selkeästi tummunut. Puhuin kosmetologin kanssa liikkeessä että olen vuoden päästä menossa kisoihin ja vähän että jos ko. liikkeestä hakisin jatkossakin väritystä. Kosmetologi kertoi että hänen äitinsä oli kisannut nyt tänä keväänä Masterseissa joten tämä fitnesshömppä ei ollut hänelle ihan vierasta. Sanoivat että eivät suosittele suihkussa käymistä 12 tuntiin mutta ei tällä kelillä erkkikään voi olla peseytymättä. Kävin illalla vielä ratsastamassa joten sen jälkeen oli pakko peseytyä. Mutta ihan yhtä hyvältä väri näytti edelleen suihkunkin jälkeen ;)

Välineurheilija

Kävin tosiaan eilen illasta vielä tallilla Defen hoitamassa. Olin viimeksi känynyt 1½ viikkoa sitten ratsastamassa. Vähän kyllä omatunto painaa välillä tästä asiasta mutta muistutin itselleni että mikä on se mun ensisijainen tavoite nyt ja että voin kyllä luottaa siihen että hevonen hoidetaan. En nyt varmaan ole kokonaan omasta osuudestani luopumassa vaan kehittelemme siihen yhdessä  nyt jotain muuta ratkaisua. 
Menin tallille mekko päällä enkä millään olisi jaksanut vaihtaa mukana olleita ratsastuskamoja päälle. No yllyttivät siinä sitten että mene vaan alusvaatteilla, sehän on ihan sama kun bikineillä. No niinpä! Meidän talli on niin pieni että siellä kyllä voi noin mennä :D Mutta mietin siinä itsekseni että milloin minusta, tiukkapipoisesta kouluratsastajasta, on tullut tälläinen ratsastaja. No ei siinä vaikka eilen varustus oli mitä oli niin en silti osannut vain ratsastella. No mutta oli kyllä kivaa eikä ehkä tullut niin hiki kun vaatteet päällä :)

'

Tänään mulla on vielä töistä vapaata ennen viikon työputkea jonka jälkeen alkaa taas 2 viikon loma ! Nyt vapaapäivän kunniaksi suunnataan Mikaelan kanssa tuonne Sveitsin maauimalalle. Kerkeää edes kerran ottamaan aurinkoa. Ollaan myös suunniteltu kaikkea kivaa elokuun alkuun kun ollaan molemmat lomalla :)
Tänään on salilta lepopäivä mutta illalla olisi suunnitelmissa posetreenejä!

Aurinkoista päivää <3














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti