torstai 17. heinäkuuta 2014

Ai mikä lihastuntuma?

Tosiaankin tällä viikolla on päästy taas treenin makuun loman jälkeen. Sunnuntaina aloittelin treeniviikon selkätreenillä. Meinasi lähteä treeni taas kulkemaan riuhtomalla ja lihastuntumasta ei tietoakaan. Meinasin myöskin lähteä tekemään sarjat juosten kusten ja jouduin ihan oikeasti hetkeksi pysähtyä ajattelemaan että hei nyt oikeasti keskity ja tuntuma sinne lihakseen. Tämä pysäytys selkeästi auttoi mutta siltikään en ihan täysin tyytyväinen ollut vaikka treeni kulkikin aika hyvin.

Aamukunto jalkapäivän jälkeen

Maanantaina oli jalkatreenin vuoro, etureisi painotteinen. Jalat kivasit pumppiin etureisiojennuksissa heti alkuun. Ajattelin ensin että pitäisikö ottaa vähän painoja vähemmälle loman takia. No onneksi en ottanut sillä treeni kulki hyvin ilman vähentämistäkin. Täytyy kyllä sanoa että oli hitokseen hyvä jalkatreeni ja tuntuu vielä tänäänkin etureisissä.  Sain myöskin avustajaa treeniin jotta sain esim. takareidet maaten tehtyä isommilla painoilla.  Teen siis takareidet maaten käsipainon kanssa ja kauhean isoa painoa ei voi ottaa jos ei saa jota kuta laittamaan painoa jalkojen väliin, nimittäin muuten polvet vääntyvät.

"Mitään en oo tuhonnu.. en ainakaan sun nappikuulokkeita"

Tiistaina oli lepopäivä salilta, piti käydä ratsastamassa mutta en sitten mennytkään. Mulla on tosiaan nämä vanhempien koirat hoidossa, Oiva ja Heimo.  Koirat oli ollut jo koko aamun keskenään täällä kun olin töissä ja Heimo selkeästi kaipaa päivään jotain tekemistä, Oiva on jo vanhempi eikä kaipaa tekemistä. Oli siis pakko viettää koirien kanssa aikaa töiden jälkeen ettei tuo toinen hirviö hajota paikkoja. Hengailin siis töiden jälkeen koirien kanssa ja...


... kävin vähän salilla posettelemassa. Olin ajatellut että pitäisi keretä käymään itsekseen vielä harjoittelemassa ennen viikonlopun treenejä. Mullahan oli myös posettelusta reilu viikon tauko. Kävin siis tiistai-iltana salilla pyörähtämässä poseerausten merkeissä :)


Tässä vielä linkki videoon kun esitin anatomiset asennot kun satuin saamaan tutun kuvaamaan :)

Täytyy kyl sanoa että kyllä huomaa nyt itsekkin selän muutoksen :)

Hihi, tää on kyl niin kivaa :)

Keskiviikkona lähdin kokeilemaan salitreeniä ennen aamupalaa. Olin menossa iltavuoroon töihin ja ennen sitä piti lenkittää koirat kaksi kertaa ja käydä treenaamassa. Niin ja tietenkin syödä. Heräsin aamulla, käytin koirat aamulenkillä, söin hedelmän ja laturia naaman ja salille. Tein olkapäät ja ojentajat ja kyllä täytyy sanoa etttä hyvin riitti virtaa pelkän omenan ja laturin voimalla. Näin loppuviikon treenissä alkoi olla jo hyvin tuntuma lihaksessa ja kivasti olkapäät pumppiin :) Kerkesin vielä hyvin tehdä kaiken ennen töitä ja ajallaan töihin... Voi siis useamminkin näitä aamutreenejä toteuttaa!

Hyvin on kyllä töissäkin mennyt tämä ensimmäinen viikko loman jälkeen. Huomaa kyllä että loma teki hyvää ja jaksaa paremmin keskittyä ja hoitaa töissä asioita. Nyt pitäisi huitaista laturi naamaan ja lähteä jalkatreeniin. Huomenna tiedossa lepopäivä ja mansikoiden hakureissu. Seuraavaksi varmaan kirjoittelen sitten Tampereen viikonlopusta!

Kesämies :)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti