torstai 4. syyskuuta 2014

Alkaa taas treeni maistua!

Huh, kylläpä viikko on kulunut nopeasti ja eipä ole kerennyt kuulumisiakaan päivittämään. Flunssa alkaa olla jo selätetty ja tällä viikolla onkin pystynyt treenaamaan jo aika "normaalisti".  Olenkin käynyt itseasiassa tekemässä tällä viikolla kaikki treenit tuolla Kuntokeskuksella, vaikka olikin vain tarkoitus siellä jalkoja tehdä.
Ei tää aina niin vakavaa oo :)

Maanantaina aloittelin sitten treeniviikon "alusta" reisitreenin merkeissä. Nyt pääsinkin sitten kyykkäilemään vapaalla tangolla kun ei ollut jannut varanneet sitä. Enpä ole pitkään aikaan  kyykännyt vapaalla tangolla ja tulikin välillä tunne että ei hitto kaadun kyllä tän tangon kanssa. Aika mukavasti siihen sai painoja ladattua mutta ei missään nimessä maksimeja. Hankalaa oli myös se että Kuntokeskuksella ei ole peiliä kyykkytelineen edessä mutta hyvähän se on opetella ilman sitä peiliäkin kyykkäämään. Huomasin kyllä että ei ihan täysiä treeniä vielä tehnyt mutta ihan kiva tuntuma jaloissa kuitenkin oli. Niin ja nyt ei tullut polvi kyllä niin kipeäksi kuin viimeksi, vähän se kuitenkin vihoitteli. Mietinkin että voisin jonkinlaiset polvituet hankkia jalkatreeneihin niin pysyy polvet kunnossa!


Tiistaina pidin lepopäivän treeneistä ja kävin ratsastamassa Defellä. Olipas kiva käydä tallilla kun oli nätti ilma eikä ollut kiire mihinkään. Heppa kulki ihan kivasti mitä nyt piti vähän kokeilla että onko pakko jos ei halua. :)  Tuli taas tosi pirteä olo kun vietti aikaa ulkona, tulee nykyään ulkoiltua iiihan liian vähän!
Illasta kävin salilla pyörähtämässä, oli tarkoitus; käydä solkussa, venytellä, posetella ja ottaa muutamia kuvia salilta. No lopputulos oli se että; juorusin, kävin solkussa, juorusin, venyttelin 5min, otettiin kuvia ja posetin 10 min. Ei mennyt siis ihan suunnitelmien mukaan mut kivaa oli silti :)

Mikaelan kanssa parit gymselfiet ;)

Ke ja to käytiin heittämässä aamutreenit Kuntokeskuksella, selkä ja olkapäät tein. Tuli taas vähän erialaista hermotusta ja liikerataa. Kivasti sai selkää pumppiin ja selkeästi tämä selkäohjelma tuntuu ottavan  enemmän tuonne lapojen väliin, ei niinkään latseihin.
Olkapäillekkin sai aika jees treenin tehtyä. Vähän joutuu painoja miettimään uusiksi kun on eri salilla. Selkeä ero on kyllä jo esimerkiksi käsipainoissa. Hyvin sai myös tuntumaa olkapäihin ja kivasti meni pumppiin!
Tuolla Kuntokeskuksella on aamuisin ollut vain pääsääntöisesti vanhempaa porukkaa treenaamassa eikä ole kyllä tarvinnut laitteisiin jonotella!


Huomenna meillä oliskin sitten töissä kehittämispäivä. Aamu kehitellään ja sitten iltapäivästä suunnataan Heurekaan mielenterveysnäyttelyyn josta ravintolaan syömään. Eli huomenna tiedossa lepopäivä salilta. Lauantaina olisikin sitten nokka kohti Tamperetta ja PT-päiviä. Lauantaina olisi myös posetreenejä tiedossa ihanan Sirpan opissa!


Aurinkoista viikonloppua :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti