keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Modeling

Pikkuhiljaa alkaa olla sellainen olo että viikonlopusta alkaa palautua. Maanantaina tosiaan suuntasin illasta salille tekemään vähän liikkuvuus harjoituksia, venyttelyä sekä rullailua. Tein Fitin Crossfit salissa kaikenlaista apinointia. Menin karhukävelyä, mittarimatoa, spurtteja, rapukävelyä ja kärrynpyöriä. Vähän hain myös lämpöä kahvakuulasta ja tein muutamia syviä kyykkyjä. Venyttelin myös jalkoja auki. Puolisen tuntia siellä heiluin ja kyllä siinä ihan hikikin tuli.
Olin ottanut siis oman uuden putkirullan mukaan ja rullailin paikkoja auki salilla. Kävin oikeastaan koko kropan läpi, forkut oli aika jumissa sekä sisäreisissä/lonkankoukistajissa oli selkeästi kireyttä. Taisin rullailla 45 minuuttia ja olo oli aika jeba sen jälkeen!


Eilen kävin tekemässä sitten olkapää treenin Fitillä. Treeni meni ihan ok ja ihan hyvä tuntumakin tuli mutta huomasi että oli vaikea keskittyä ja pitää ajatuksia treenissä. Vaikka kroppa olikin jo jotenkin palautunut viikonlopusta niin ajatukset ei oikein olleet vielä. Huomasin myös että mitä enemmän porukkaa sinne salille tuli niin sitä enemmän alkoi koko treeni ärsyttämään! Onneksi kuitenkin kerkesin treenata aika rauhassa kuitenkin ennen hirveintä ruuhkaa.
Pidin vielä veljelle tunnin tiukan treenin omien treenien perään. Otettiin vähän toiminnallista perusjuttujen mukaan sekä sykkeiden nostoja. Oli aika väsynyttä poikaa tunnin jälkeen! Oli myös kiva pitää vähän nopea tempoisempaa treeniä! Niin ja tais kyllä kaikki muutkin salilla olijat kuulla kun pidin treeniä :D


Tänään sitten kävin Change Lingeriessä Willassa sovittelemassa vähän alusvaatteita! Olen siis aiemminkin muutamassa tapahtumassa esitellyt heidän uutuus alusvaatteitaan, näissä on ollut myös Fitti yhteistyössä. Nyt he pyysivät että jos pääsisin tulevana perjantaina esittelemään Britney Spearsin lanseeraaman alusvaate malliston settejä. No eipä tarvinnut asiaa miettiä kahta kertaa sillä mikä olisi parempaa harjoitusta tulevaan kun olla alusvaatteilla julkisesti ihmisten edessä. Lisäksi pari muuta hottismimmiä tulee vaatteita esittelemään! 
Eli jos pyöritte perjantaina Hyvinkään Willassa niin tulkaahan hypistelemään uutuuksia!

Viime kerran esittelystä Fitiltä

Ensimmäinen esittelykerta, kuntosalin pikkujouluissa. Oonpas mä rimpula :)

Nyt olo on vähän ADHD sillä kävin heittämässä äsken aika hyvän takareisi/pakara setin tuolla Kuntokeskuksella. Alkulämmittelin venyttelemällä ja tekemällä kyykkyharjoituksia mitä tehtiin viikonlopun koulutuksessakin. Mulla on treenissä kyykky smithissä boksille ja jalat leveällä. Noilla lämmittelyillä ei kyllä tuntunut lonkat niin jäykiltä mitä ne on aiemmin olleet. Vähän tuli pidempi palautus siinä yhdessä välissä kun yks jantteri oli päättänyt jäädä asumaan siihen hackiin! ;)

#belfie treenin jälkeen

Mulla onkin nyt sitten töistä vapaata ke-pe. Ihan kiva sillä jos olisin perjantaina ollut töissä niin mulla olisi taas tullut 8 päivän työputki. Ollut kyllä aika rankka viimenen 1½ viikkoa joten tälläinen vähän pidempi vapaa on ihan kiva!
Huomenna olisi tarkoitus aamusta suunnata tallille sillä Defellä tulee hamppilääkäri. Iltapäivästä olisi sitten tarkoitus mennä Fitille vääntämään käsiä! Lemppari treeni siis :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti