tiistai 9. syyskuuta 2014

Homma etenee

Alkaa se aurinko vähän paistaa tähänki risukasaan ja alkaa päivä näyttää kirkkaammalta. Viikonlopun fiilikset alkaa olemaan jo selätetty ja on tuntunut että kroppakin alkanut vähän tasaantumaan. On tää naisen elämä ihmeellistä kun saa tälläisiä itsesäälikohtauksia. Nyt mulla on taas sellainen olo että mulla ja mun röllykkällä on kaikki ihan jees :)


Sunnuntaina kävin tekemässä kunnon käsijumpan Fitillä. Vuorossa oli siis hauis/ojentaja/olkapää ohjelma. Huomaa kyllä että oli muutama viikko vähän kevyempää treeniä sillä nyt iskin sitten jo ihan kunnon painot peliin. Aikamoisia painoja sitä onkin jo käytössä, esimerkiksi hauiskääntöä teen 14kg käsipainoilla, huuhhuuh. Ohjelmassa on myös kapea penkki ja olen siinä nimenomaan pyrkinyt keskittymään siihen että en lähde kropalla auttamaan. Olenkin ottanut melkein 10kg painoa pois sarjoista millä aiemmin tein. Okei on mulla tässä ohjelmassa kuitenkin pidempi sarja mitä aiemmin tein mutta kuitenkin. Liike ottikin hiton hyvin ojentajille ja tuntui vielä tänäänkin. Teinkin myös sitten treenin loppuun pitkästä aikaa vatsoja voimapyörällä. Siihen kaveriksi normi rutistuksia laitteessa vähän heavy painoilla. Voimapyörän kanssa tein myös vähän pienempää liikerataa että sai pienen pumpin päälle. Niin ja kyllä, vatsalihakset ihan krampissa olleet nyt lepopäivinä.

PT-päivillä jalkajumppaa

Niin tosiaan, pidin nyt maanantain ja tiistain lepoa. Olin treenannut 5 päivää putkeen ja alkoi olo olemaan kropassakin sellainen että lepo oli paikallaan. Jalat aika jäykkänä lauantain treeneistä ja siihen lisäksi vielä sunnuntain käsisetti sekä vatsat, huuhhuh. 
Maanantaina en tehnyt mitään erityistä ennen töitä, iltavuoroon siis suuntasin. Töissä olikin ollut melko railakas viikonloppu ja maanantain työvuoro tuntui tooooosi kiireiseltä. 


Eilen iltapäivä menikin sitten posettelujen merkeissä. Suuntasin töistä suoraan Fitille jossa tiimikaveri odottelikin jo. Itse en tosiaan eilen treenannut salin puolella ollenkaan. Oli kyllä kiva saada joku posekaveri ja sitä tulikin sitten tehtyä pidemmän kaavan mukaan kun on siinä seuraa. :)


Oltiin siis viimeksi  nähty heinäkuussa ja sain kaverilta palautetta että on selkään tullut lisää romua ja nimenomaan sinne alaostastoon. Mulla onkin aina ollut yläselkä vahvempi kun oon niitä ylätaljoja veputtanut mahottomasti. Nyt tosiaan tää treeni selälle on vähän erilainen ja se alkaa jo näkyä. Sain myös kommenttai että meneehän se selkä notkoon :D Joo kyllä se alkaa jo mennä mutta sitä on jotenkin niin kriittinen itse että koskaan ei ole hyvä ! Mutta täytyy kyllä sanoa että omaan silmään tuossa ylläolevassa oikeanpuoleisessa kuvassa on aikas hyvä asento! 
Vesakin kävi salissa pikaiseen katsomassa meidän posettelua, huikkasi vain että etureisiä pitää vielä käsitellä :P Yritin muutenkin käydä etsimässä yleisöä salin puolelta mutta ei sitä oikein viitsinyt ketään häiritä kesken treenin. Yleisöä siis kaivataan! :)

Reilu tunti siinä poseiltiin. Kroppa kyllä kerto että se oli jo ihan riittävästi, alkoi olemaan vaikeuksia pitää esim. selkää auki. Kaveri ottikin nyt sitten 10 kerran kortin fitille niin päästään jatkossakin yhdessä poseilemaan. 
Äiti ja veli tuli sitten vielä Fitille ja pidin veljelle treenit. Pidettiin kunnon käsijumppaa kun hän on ollut kipeänä niin ei viitsinyt alkaa jalkoja vääntämään. Hyvin hän tsemppasi kyllä treenissä!

Eri lineup-asentojen kokeilua

Nyt olisi tarkoitus suunnata Kuntokeskukselle jalkajumppaan ja sitten vapaapäivän kunniaksi illasta vielä ratsastamaan! Huomenna suunnataankin sitten Sporttimekkaan treenaamaan!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti