sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Lomalla viimeinkin !

Viime viikolla treenit sujui kivasti ja torstainakin mulla oli Vesan hieronta. Kerroin Vesalle että alkoi olee taas vähän sisäänpäin kääntynyt olo, eli siis alko rinta/olkapäät olemaan niin kireenä. No hierottiin alkuun rintaa ja sit availtiin selkä/rintarankaa. Jalkoja hierottiin kevyesti sekä avattiin lonkkia ja suoristeltiin lantiota. Olipas ihana olo taas hieronnan jälkeen ja seuraavana päivänä tuntu kyllä selkäpuolella että on käsitelty. Viime viikolla myös varmistui syksyn työtilanne ja allekirjoitin jatkotyösopimuksen nykyiseen työpaikkaani. On kyllä helpottunut olo kun ei tarvitse miettiä työkuvioita nyt tai että lähtisi opettelemaan jonnekkin uuteen paikkaan :)

Äippä kuvaili WFCllä :)

Mutta nyt duunit tehty hetkeksi ja loma alkoi! Perjantaina mulla olikin tullut kotiin mieluisaa postia, nimittäin....


... nyt sitä ollaan sitten virallisesti muodollisesti pätevä!

Perjantaina lähdin loman kunniaksi äidin kanssa Tampereelle treenaamaan. Äidillä oli omat PT-treenit joten treenailin sitten itsekseen. Otin olkapäät ja ojentajat kevyemmin sillä edellisenä päivänä oli ollut hieronta. Tein pidempää sarjaa ja pudotin työpainoja muutaman kilon. Nyt olikin sitten hyvä sauma keskittyä tekniikkaan ja hitaisiin toistoihin. Kyllä olkapäät hapotti ja ojentajat meni ihan pumppiin. Äiti sano mulle treenin jälkeen että näytät ihan hevoselta! No miten toi nyt pitäisi sitten ottaa :D


Lauantaina suunnattiin taas Tampereelle. Olin ilmoittautunut Sirpan yhteisposeeraustreeneihin jotka alkoivat päivemmällä. Tein treenin ennen poseeraustuntia koska ajattelin että ajatus ei riitä enään treenaamiseen yhteisposejen jälkeen. Tein, ylläri ylläri, jalkoja kun kerran WFCllä oltiin. Takareisi painotteinen treeni oli vuorossa. Tää takareisi treeni alkaa olee aika lemppari. Tykkään niin tosta alotuksesta; ensin takareidet maaten ja sen jälkeen GHR. Näiden jälkeen aletaan sit vasta voimasarjoja tekemään, toimii!

GHR, omalla salilla joutuu vähän soveltamaan tätä liikettä kun ei ko. laitetta ole :)

Salitreenin jälkeen alkoi poseeraustreenit. Ryhmä oli sopivan kokoinen omasta mielestä, meitä oli 6 tyttöä. Osa oli menossa tänä vuonna kisaamaan ja osa sitten ensi vuonna. Hienossa kunnossa kyllä oli tytöt ja yritin olla itseä vertailematta muihin sillä kaikki muut suunnilleen olivat dieetillä ja itse massaa keräämässä. Mutta hyvää alko olee lihaserottuvuus ja hienoja selkiä kyllä!  Aloitettiin poseeraus harjoitukset ihan perus lavalle tulolla ja lineupilla.





Lineupista kutsuttiin tuomarin eteen anatomisiin asentoihin. Näitä toisteltiin sitten eri tytöt rivissä moneen kertaan. Hyvä vaan, toistoa toistoa niin jää systeemi mieleen. Itsellä tämä oli siis toinen poseeraustunti ikinä ja sain kehuja siitä että miten hyvin suoriuduin. No on kannattanut yksin harjoitella ja oikeasti opin aika nopeasti kun vain harjoittelen. 




Tää oli mun vaikeampi puoli mitä Sirpa sai sitten korjailla muutaman kerran :)

Vertailujen jälkeen harjoiteltiin vielä T-kävelyä... Niin ja sitähän en ollut ollenkaan harjoitellut. No sekaan vaan. Muilla oli harjoiteltu T-kävely asennot yms. valmiiksi. Itse esitin vain sitten anatomiset asennot edestä ja takaa ja kiinnitin huomiota käännöksiin ja siihen että meno on rauhallista. Kolme kertaa mentiin T-kävely ja kyllä vika kerta sujui sitten jo omaankin mieleen hyvin. Kehujahan sain taas heti että opin kävelyn nopeasti ja pysyn hyvin muiden mukana vaikka en ole ennen T-kävellyt.  On se Sirpa vaan hyvä opettaja ja tuntuu että tietää mitä sanoa jotta saa itse varmuutta siihen touhuun! Muutenki jäi tosi kiva fiilis ja muut otti mut hyvin vastaan ja ei malttais odottaa että pääsee taas harjoittelemaan :)


Just kääntymässä :)

Lomapäivän viettoa ajattelin jatkaa suuntaamalla tallille talkoisiin vaikka keli onkin ihan pepusta :)












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti