torstai 5. kesäkuuta 2014

Juhlista palautuminen takaisin fitnesskuplaan :)

Nyt on prinsessaleikit leikitty ja aika alkaa sitten todenteolla keskittyä massan kasvatukseen. No kyllä mä olen siihen jo keskittynyt siitä asti kun valmennus alkoi Fitfarmilla. Tuntuukin että on sitä massaa jo vähän tarttunut, ainakin jos peiliin ja vaakaan on uskomista.


Maanantaina kävin tosiaan aamulla klo 08 taas Lotalla kampaajalla, värjättiin tukka ja Lotta laittoi vähän kiharoita että olis sitten koulun juhlissa siistit. Tuli taas kyllä ihana kesätukka ja nyt ei tarvitse varmaan taas pariin kk käydä kampaajalla. Lotalta menin Mikaelalle kun hän oli luvannut mut meikata kun en itse ole mikään mestarimeikkaaja. Kyllä oli oikea prinsessa olo taas kun oli niin nättinä :) 
Koulun "todistusten jako" oli Keravalla. Juhla oli kyllä turhan pitkä eli noin 2½ h. Tai no se olisi ollut lyhyempi jos yksi mies olisi pitänyt vähän lyhyemmän puheen. No nyt on juhlat juhlittu ja opettajakin melkein alkoi itkeä kun siinä todistukset sain. Oli vissiin helpottunut kun vihdoin viimein valmistuin :)


Tiistai aamuna suuntasin salille kolmen lepopäivän jälkeen. Oli mentävä tekemään treeni klo 07 aikaan ennen 11½ h työpäivää., niin ja jalkapäivähän se oli. Vedin treenin tyhjällä vatsalla kun ei tota mun aamupalaa olisi voinut syödä ennen treeniä oksentamatta. Hiton hyvin kulki kyllä treeni siihen nähden mitä kello oli ja että en ollut syönyt. Vissiin hiilarivarastot täynnä? ;) 


Eilen kävin tekemässä olkapäät ja ojentajat. Oli kyllä hitokseen hyvä treeni. Teen nyt toista rundia tätä uutta ohjelmaa läpi ja on kyllä hyvä ohjelma. Oli kyl magee kattoo treenatessa kun olkapäät meni ihan pumppiin,hihih :)

Tänään kävin taas Vesalla hieronnassa. Vesa kysy et mitä tehdään, totesin et hierotaan. Nojoo... Eka katottiin taas jalkojen asentoa, aika hyvin oli pysynyt asennot kohdillaan. Pyysin katsomaan vähän noita mun vatsalihaksia kun viimeks olivat krampissa aika pahasti. No vähän ne vielä olikin mutta ei niin pahasti kuin viimeksi. Etureisiä hieroi ja oli kuulema vähän tukossa. Selkää hierottiin taas ja hartiaa. Kivasti rusahteli! Ja viimesenä kermana kakun päällä vielä vähän pakaroita. Kyllä siinä muutama perkele lensi! Sovittiin viel seuraava kerta kesäkuun lopulle ennen kun Vesa jää lomalle.

Oivis keksivahtina :)

Mun kesälomaan on reilu 3 viikko, ihanaa! Sovittiin ekstempore kaverin kanssa reissu Ahvenanmaalle. Mä olen sillon lapsena/nuorempana käynyt siellä joka kesä. Meillä on vähän niinkuin sellanen mökki siellä. Olin alunperin ajatellut elokuussa lähteä Turkkiin mutta en saanut ketään lähtemään mukaan ja jos totta puhutaan niin ei haittaa että meno peruuntui, haluan keskittyä ruokiin ja treeniin. Toi Ahvenanmaan reissu on jees kyllä! Sovinkin jo Harrin kans et tiukkaa treeniä sinne asti ja sillon viikon lepo. Eihän siellä voisi edes treenaa kun ei oo gymiä ;)





Meillä peruuntukin se viikonlopun kahvakuula kun äiti on liikuntakiellossa. No järjestin nyt niin että viikonloppuna käyn sitten treenaamassa, tänään ja huomenna lepopäivä jolloin suuntaan pitkästä aikaa tallille :) Ollaan myöskin sovittu viikonlopulle terassia (limulle ;)) ja rantsuun menoa myöskin, kivaa :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti