sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Ihana viikonloppu!

Mun viikonloppu alkoi perjantaina klo 13.20 kun työpäivä päättyi ja suuntasin tallille. En ollut tosiaan melkein kahteen viikkoon ollut tallilla juhlakiireiden takia. Onneksi Defe ei ole kokonaan mun oma ja onneksi meillä on vuokraaja niin voi luottaa siihen että hevonen tulee hoidettua ja liikutettua vaikka itse ei pääsekkään nykyään säännöllisesti käymään.


Lähdettiin perjantaina Defen kanssa maastoon pitkästä aikaa. Käytiin laukkailemassa raviradalla. Hikihän siinä tuli eikä hepalla nyt hirveästi ollut sitä räjähtävää energiaa. Vähän jyrähteli kun lähdettiin mutta ei onneksi tullut ukkonen sitten ylle. Oli ihana tunne taas pitkästä aikaa istua satulassa, tuntui kuin olisi kotiin tullut :) Lauantaina kävin vain juoksuttamassa Defen kentällä. 

Tyyppi muikeena maastoreissun jälkeen :)

Perjantai-iltana mun ajatus oli vain että voisko mennä jo nukkumaan että ois huominen aamu niin pääsee treenaamaan! Pidin to ja pe lepopäivää salilta. Lauantaina aamusta sitten suuntasin salille täynnä energiaa ja vuorossa oli jalkatreenit takareisipainotteisesti. Taas mä hehkutan että mä niin tykkään tästä ohjelmasta kyllä.  Nämä mun ohjelmat alkaa aina etukäteisväsytyksellä jonka jälkeen tulee sitten vasta ns. voimaliikkeet. Tykkään myös siitä että saan pitää pitkät palautukset sarjojen välissä ja esimerkiksi vaihtaa muutaman sanan muiden treenaajien kanssa ilman että tarvitsee vetää hirveällä sykkeellä. Tiedän kyllä että sellaista treeniä on varmaan jossain vaiheessa tiedossa mutta nautin kyllä nyt siitä että saa rauhassa treenata.  Sai kyllä taas varioida eilen takareisiliikkeitä kun ei kaikkia laitteita meidän salilta löydy. Likatkin vähän katteli että mitä mä duunaan :)
Jalkatreenin päätteeksi kävin vielä pitkästä aikaa peilisalissa dallailemassa korkkareilla ja itsekseen harjoittelin poseja. Heidi oli juuri saanut treenit tehtyä niin sai sitten napata musta muutamat kuvat :)


Alkaa jo selkä olla aika kiva :)


Onneksi mulla on kohta ne ekat posetreenit kun en oikein tiedä että mitä noiden käsien kanssa tekisi :p

Ilmeellä ;)

Launtai-illaksi meillä oli aluksi Mikaelan kanssa sovittu että oltaisiin menty terdelle. Mikaela ehdotti kuitenkin että oltaisiinko menty leffaan ja se kyllä kuulosti hyvältä. Itseasiassa aamusalin ja tallikeikan jälkeen ei kyllä varmaan olisi jaksanut enää minnekkään terdelle lähteä. Onkohan musta tullut tylsä? No ei kai... Käytiin Flamingossa katsomassa Maleficent (Pahatar) 3D:nä. Todella harvoin tulee käytyä leffassa ja mä en ollut ennen edes nähnyt 3D-leffaa! Mutta elokuva oli todella hyvä ja kyllä multa taisi muutama kyynelkin tirahtaa :)


Sunnuntaiaamun aloitin laittamalla ruokaa ja keräämällä vanhoja vaatteita kellarista. Meidän piti alunperin Mikaelan kanssa lähteä rannalle mutta sää näytti niin epävakaalta että siirrettiin toiseen kertaan. Äiti ottaa ensi viikoksi pöydän kirpputorilta ja saan viedä sinne myös omia vanhoja vaatteita. Lähdin siis Tervakoskelle saatuani ruuat valmiiksi. Päivä meni vaatteita hinnoitelessa terassilla bikineissä, ei huono siis ollenkaan.

Yritä tässä nyt sit ottaa aurinkoa :)

Mukavasti aurinko lämmitti terassilla ja poltteli ihoa vaikka välillä menikin pilveen. Otettiin myös terdellä vähän kuntokuvia mitä mun pitää sitten ainakin valkulle lähettää. Mitattiin myös ympärykset (rinta, reisi, hauis, vyötärö, lantio) että voi sitten seurailla miten muija kasvaa ja kutistuu :) Käytiin vielä rauhallisella lenkillä koirien kanssa ennen kun lähdin salille. Salilla tein selkä/rinta/hauis treenin. Siis selkään sai niin hyvän tuntuman ja meni fileet ihan pumppiin jo ekoissa liikkeissä. Rintakin meni vielä hyvin mutta hauikseen ei oikein pultit enää riittänyt. Salilla oli tänään myös todella raskas ilma joten jonkinlaista hapenpuutettakin oli havaittavissa. Kaikenkaikkiaan treeni oli kuitenkin jees!

Loppukevennykseksi mun tuplahaukat ;)
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti