maanantai 23. kesäkuuta 2014

Viimeinen viikko ennen lomaa!

Juhannus tuli ja meni ja allekirjoittanuthan oli töissä. Oli kyllä kiva olla töissä. Grillailtiin  ja tehtiin kaikkea leppossaa eikä ollut normi kiirettä töissä niin kuin arkena. Niin ja plussana tietty mahtavat työkaverit :)

Grillimestarit hommissa ;)

Juhannuspäivänä maasto; Minä + Defe ja kaikenmaailman peurat ja jänikset :)

Eilen kävin tekemässä sitten takareidet. En ollut tehnyt jalkoja vielä Killen treenien jälkeen ja vähän oli vielä ainakin etureidet kankeat. Kävin ennen salitreeniä peilisalissa harjoittelemassa lavalle tuloa ja poseerauksia että saisi vähän alkulämpöä. Muuten ihan jees mutta hetken kesti ennen kuin sai yläkroppaan mitään tuntumaa. Sit lähdin tahkoomaan takareisiä!

Aina kerkee vähän kuvaamaan ;)

Takareisi treeni alkaa aina reidenkoukistuksella maaten. Vitsit että keskityin niin täysillä tuntumaan, etenkin palautuksissa. Mun takareidet meni jo ihan tukkoon ekassa liikkeessä, jes! Meillähän ei salilla ole takareisilaitetta maaten joten sovellan aina sen käsipainon kanssa jonka jälkeen nilkat on ihan mustelmilla. Kyllä porukka varmaan aina kattoo että mitä toi muija duunaa :D Treeni sujui muutenkin ihan mahtavasti, SJMV liikerata kaipaa vielä hiomista mutta paremmin se meni kuin viimeksi enkä lähtenyt roiskii painoja :)

Fiilikset treenin jälkeen, en tiedä millon mun mielestä treeni pääsee tonne erinomaiseen kun oon niin kriittinen :D

Tänään vietin siis vapaapäivää koska muuten mulla olisi tullut 9 päivän työputki ennen lomaa. Oispa ollut rentoutunut olo lomalle jäädessä. Totesin tässä viikonlopun aikana että mun housut ei oikein mahdu enää päälle. Tai no mahtuu ja mahtuu... Tai reidet ei mahdu.. Tai peppu ei mahdu.. No otin aamulla mission että lähden Willasta etsimään sopivia housuja... Nojoo. Kolme tuntia kiersin siellä ja muutamat "legginsit" kokeilin. Kaikki oli oikestaan niin että reisistä puristi ja vyötäröltä löysät. Argh! No jätin housut suosiolla kauppaan ja totesin että ostan Body Actioinilta housut kun seuraavan kerran menen Tampereelle. 

Hihi, ei mahdu housut eikä paidat. Pullukka <3

Ilmoittauduin tänään ensi lauantaiksi WFClle yhteisposeeraustreeneihin, iiks! Kiva päästä taas posettelemaan. Tänään kävin myös salilla tekemässä selkä/rinta/hauis. Hyvin sai latseihin tuntuman ja kunnon pumppi päälle. Nytkin treenissä keskityin hitaisiin palautuksiin ja sarjojen loppuosassa kun voimat alkoi jo loppua niin vauhdilla ylös ja hiidas palautus, ai että poltteli!
Näin salilla myös yhtä tuttua pitkästä aikaa. Se totes mulle että on sulla yläkroppa ainaki levinny, hän voiki siirtyy treenaa naisten salille niin mulle jää nää miesten painot ;) Heheh, aina on kiva saada palautetta.


Vielä olisi neljä päivää töitä ennen ekaa kesäloma pätkää, jaksaa jaksaa :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti