keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Tulokset motivoi

Viikonloppuna saatiin vihdoin aikaseksi otettua mittoja tästä kropasta. Viimeksi heinäkuussa oltiin otettu mittoja. Toisaalta ihan hyvä että oli näinkin pitkä aikaväli mittauksissa joten odotukset oli että jotain senttejä sinne on lisää tullut.

Eli siis viimeksi mitat otettu 12.7 ja nyt syksyn mitat otettu 28.9.

Hauis + 0,5cm
Rinnanympärys +3,0cm
Lantio (peppu) +2,5cm
Reidet +1,5cm
Vyötärö pysynyt samana

Tietysti nämä mitat ei ole kiveen kirjoitettuja sillä voi olla että on eriaikaan kun viimeksi otettu yms. Kyllähän näihin tuloksiin monet asiat vaikuttavat. Mutta ovatpahan ainakin suuntaa antavia. Noita tuloksia kun itse tutkiskelin niin totesin että alkaa aika hyvin jo mittojenkin puolesta X-mallia löytymään sillä lantio-rintasuhde on aika samoissa. Itseasiassa mittausten mukaan niiden ympärysero on vain 1cm ! Ja jotenkin helpottavaa oli saada tietää että vyötärön ympärys on pysynyt samana joten voin huoletta jatkaa syömistä ;)

Kyllä siellä alaosastolla näkyy jo muutosta ;)

Alkuviikon treeneistä on aika vaihtelevat fiilikset. Maanantaina kävin tekemässä Kuntokeskuksella jalat. Alkuun tuntui että keskittyminen ja ajatus ihan hukassa kun alkoi tankokin huojumaan kyykyssä. Sain jotenkin kuitenkin ajatukset kasaan ja alkoi homma toimia. Kyllä täytyy sanoa että loppu treenissä sain aika hyvin itseäni ruoskittua ja olin aika piipussa lopussa. Kuitenkin jalkojen treenaaminen yksin kunnolla on aika haastavaa ja nyt koin  kuitenkin onnistuneeni siinä tosi hyvin!  

Eilen kävin sitten Fitillä tekemässä selkätreenin. Alkutreeniin tuntui olevan ajatus taas vähän hukassa ja tuntumaa sai vähän odotella. Keskivaiheilla treeni kulki tosi kivasti ja oli hyvin tuntuma koko selässä. Kuitenkin kun porukkaa alkoi tulemaan salille niin joutui vähän miettimään että miten saa esimerkiksi superit tehtyä. No onneks sain treenit tehtyä ilman ihmeempiä viivytyksiä.


Tänään sitten oli salivapaa ja pääsin Vesan hellään käsittelyyn. Ajattelin jo aamusta että haluaisin saada vähän näitä olkapäitä auki kun tuntuvat olevan jotenkin tukossa. Kerroin sen sitten Vesalle ja lupasi niitä availla. Katsottiin alkuun taas jalkojen sekä lantion asentoa. Taas sain kuulla että onpa kireät lonkankoukistajat. Kuitenkin jalat oli paremmin auki ja asento oli suht suora että sentään jotain positiivista. Kerroinkin että nyt eivät polvet ole kipeytyneet kyykätessä mutta jalkatreenissä tuntuu että oikea jalka ottaa enemmän tuntumaa kuin vasen. Oikea puoli olikin taas kaiken kaikkiaan kireämpi kuin vasen. Myös mun oikea lonkka kinnaa vastaan kun sitä taivuttaa sisäänpäin. Vesa sanoi että se voi johtua joko siitä että nivelen sisällä/välissä on jotain rustottumaa (seköhän se sana oli) tai sitten se vain yksinkertaisesti on jäykempi kuin vasen. Sillä vasemmassa jalassa ei tälläisiä ongelmia ollut.
Pitkät selkälihakset tuntui olevan myös vähän jumissa. Niin ja sain mä sitten sitä olkapää hierontaa. Joo ja ei tuntunut kivalta! Myös siksi halusin nyt olkapäät auki koska aion huomenna aamusta mennä tekemään olkapäätreenin, joten nyt siellä on lihakset hyvin hierottu auki vastaanottamaan treeniä ;)

Keskusteltiin myös mun kyykky asennosta ja kerroin mitä vinkkejä olin saanut kyykkyyn Spartanin koulutuksessa. Katsottiin siinä vähän kun kyykkään. Mulla lähtee helposti paino jalan sisäosaan jolloin polvet lähtevät helposti kääntymään sisäänpäin (ainakin jos en keskity liikkeeseen). Vesa sanoi että kyykätessä olisi mun tärkeä keskittyä siihen että paino on jalan ulkosyrjällä jolloin jalatkin automaattisesti aukeavat ulospäin. 
On se kyllä mahtavaa kun on ammattilaisia apuna! :)

Hihi, mulle ei mahdu nää housut edes jalkaan tällä hetkellä :D

Vielä olisi pari päivää töitä jäljellä niin sitten on viikon työt taputeltu. Tälle viikolle olisi vielä treenattavana olkapäät, toinen jalkatreeni sekä haukkarit ja ojentajat. Viikonloppuna olisi myös tarkoitus käydä heppailemassa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti