perjantai 17. lokakuuta 2014

Kevennetyn viikon kuulumisia!

Maanantaina aloittelin kevennetyn viikon kevyellä selkäjumpalla Fitillä. Tein siinä vähän fiiliksen mukaan mitä teki mieli tehdä. Tein kevyillä painoilla ja eri liikkeitä mitä mun ohjelmassa on tällä hetkellä. Tein ensin vipuvarsi ylätaljalla yläselkää (en tiedä ko. laitteen virallista nimeä) 4 pitkä sarjaa ja toistot hitaina. Kivasti sai tuntuman sinne latseihin ja huomasi että ei ole tuolla liikeradalla tehtyä pitkään aikaan. Tein myös pulloveria selälle taljassa leveällä otteella myöskin kevyemmällä painolla ja pitkää sarjaa hitailla toistoilla. Näiden lisäksi vielä vähän pumppailua rinnalle ja muutamat vatsat, sekä treenin päätteeksi kävin infrapunasaunassa.Maanantaina tuntui kyllä että enemmänkin alkoi ärsyttämään treenin jälkeen kuin että olisi ollut hyvä fiilis. Siinä vähän mietitytti että tuleepa kiva kevennetty viikko!


Tiistaina kävin töiden jälkeen ratsastamassa Defellä. Menin kentällä sillä Defeltä puuttuu oikean jalan etukenkä minkä jouduin siltä sunnuntaina repimään pois maastossa. Tehtiin kentällä sitten oikein kunnolla hommia ja kengättömyys ei onneksi oikein vaikuttanut liikkumiseen.


Keskiviikkona mulla tuli sitten vanhempien koirat hoitoon. Olin siinä hetken koirien kanssa ennen kuin lähdin taas Fitille jumppailemaan. Tein kevyttä jalkajumppaa sekä vähän pumppaillua hauikselle ja ojentajalle. Tein alkuun 5 sarjaa kyykkyä kevyemmillä (40kg) painoilla pitkää sarjaa. Sen jälkeen tein smithissä jalat kapealla varvistaen päkiöille kyykkyä syvälle eli paino etureisille. Tässä mulla oli ihan 10kg painoa (tein kevennetyssä smithissä) ja pitkää sarjaa x4. Kyllä tais siinä reiskat vähän pumppiinkin mennä. Tein tämän jälkeen vielä syväkyykkyä leveellä ja ihan kans pienillä painoilla, lähinnä tässä hain liikkuvuutta ja tekniikkaa sillä mulla ei tahdo lonkat aueta syväkyykkyyn.


Torstaina en tehnyt yhtään mitään! Meillä oli koulutuspäivä töissä ja työpäivän pituudeksi tulikin 07.45-17.00. Päivän liikunnaksi tulikin vain sitten koirien lenkittäminen. Eipä tuon koultuspäivän jälkeen olisi kyennyt enää mihinkään järkevään.


Perjantaina eli tänään suuntasin aamuhommat hoidettuani suuntasin Fitille. Suunnitelmissa oli vähän tehdä olkapäitä. Tein alkuun 4 sarjaa vipareita sivulle suorin käsin 4-5kg käsipainoilla pitkää sarjaa. Normisti olen tehnyt mun ohjelmassa ko. liikettä 6-7kg mutta nyt tein oikein hitaita ja keskitin kaikki ajatukset sinne olkapäihin.Tein myös vipareita eteen ja takaolkapäille kans vähän jumppaa. Tein myös muutamat liikkeet vatsoille. Salin puolelta siirryinkin sitten posehommiin!


En muista millon olisin viimeksi käynyt kunnolla tekemässä posetreeniä ja täytyy kyllä sanoa että ei kyllä ole muina päivinä ollut edes fiilistä. Nyt olin jotenkin oikein täpinöissäni kun kerkesi pitkästä aikaa treenaamaan myös poseja. Jouduin menemään isompaan peilisaliin koska tankosali oli varattu. Se oli itseasiassa ihan hyvä sillä isossa salissa tuli myös luonnonvaloa joten näytti jo siinäkin omaan silmään ihan erilaiselta. Lisäksi tässä salissa on se koroke joten sain myös kuvia vähän eri näkökulmasta. Nämä ylemmät kuvat ovat siis maantasalta ja alemmat on otettu alaviistosta.



Tuli kyllä hyvään saumaan tämä kevennetty viikko sillä nyt alkaa mielikin olemaan jo orientoitunut kunnon treeniin. Oli myös taas sellainen pullukka olo tuossa muutama päivä sitten mutta nyt alan taas olemaan sinut sen asian kanssa ;) Kävin itseasiassa tänään aamulla vaa'assa pitkästä aikaa ja vähän jännitti että mitä se näyttää. No lopulta muutaman vessareissun jälkeen se oli 72,8 että on tässä taas tullut painoa lisää mutta toivottavasti ei vielä liikaa. Sillon toukokuussa kun aloitin Fitfarmilla niin painoin n. 68kg että onhan tässä reilu 5kg tullut siitä painoa. No tiistaina mulla on siten valmentajan tsekki ja saa toivottavasti palautetta että missä mennään.


Sunnuntaina käyn vielä heittämässä kevyen käsi- ja vatsatreenin, huomenna pidän lepoa. Viikonloppu meneekin sitten työmaalla joten rentouttavaa viikonloppu niille joilla on vapaata!







2 kommenttia:

  1. Hei, minkä pituinen olet? Tsemppiä treeneihin, hyvältä näyttää!

    VastaaPoista