tiistai 21. lokakuuta 2014

Kuntotsekki done ja homma etenee!

Tänään oli siis the day! Suuntasin aamusta ensin Tervakosken kautta Tampereelle. Kävin viemässä koirat vanhempien luokse ennen Tampereen reissua sillä he palasivat tänään lomalta ja mun koiravapaa alkoi ;)
Olin sopinut klo 12 ajan toimistolle Harrin kanssa. Kerroin siinä vähän kuulumisia ja että tuli tuo kevennetty viikko tarpeeseen ja nyt taas tuntuu että treeni maistuisi. Tosin eilen töissä alkoi pieni hammasvaiva! Mulla on oikealla ylärivissä puskenut viisaudenhammas ulos ja se on välillä siellä vihotellut. Yleensä siinä on kipu ollut hetkellistä ja mennyt ohi. Nyt se hammas kyllä taitaa olla sitä mieltä että sen ois aika lähteä pois mun suusta. Siellä on siis sellaista pientä hermosärkyä mutta ei vielä niin pahaa että en esim. voisi syödä. Sehän on selvä että jos menen nyt hammaslääkäriin niin repivät sen irti ja siitähän tulee muutaman päivän treenitauko ellei pidempikin. Ajattelin että yritän nyt kestää viikonlopun yli tätä pientä kipua ja mennä sitten maanantaina heti särkypäivystykseen. Sillä jos hammas nyt revitään niin en pääse osallistumaan viikonlopun treenileirille. Treenissä tämä kipu nimittäin ei ole haitannut, treenin jälkeen vähän ärtsyillyt. Mutta siis jos kipu on sietämätön niin sittenhän se on pakko mennä ettei seuraa pahempaa!

7/2014->10/2014

No se siitä hampaasta sitten. Eli perus kaavalla mentiin taas, katsottiin asennot ja kunto samalla. Mun selkälihakset duunaili taas ihan jotain omiaan ja eivät selkeesti halunneet taas Harrille näyttäytyä! No joo siis kun jännitän tuossa niin ei meinaa saada auki ja sitten kun ei ole sitä peiliä siinä eikä oikein tuntumaa lihakseen. No selityksiä löyty.... Mutta saatiin kuitenkin kuva että miltä kroppa näyttää. Homma etenee niin kuin pitääkin. Kerroin painon ja kommentti oli että "no ei sulla paljoa ole tullut..". No 5kg, ei kai se kauheasti ole? Tämä oli eka kerta kun en kuullut että "jalkoihin pitää saada lisää lihaa". Kysyin sitten itse jaloista koska omasta mielestä ne ovat kasvaneet. Kommenttia sain että lihaa niihin on tarttunut ja alkaa kroppa näyttämään tasapainoiselta, niinkun yläkerta ja alakerta samaa paria ;) 
Kyselin vähän että millä aikataululla tässä mitäkin tapahtuu. Se tietysti ensisijaisesti riippuu kehityksestä yms. mutta marraskuun lopussa olisi tarkoitus saada uus ohjelma ja se on vähän nopee temposempi kuin nämä aiemmat. Sitten ennen dieettiä otetaan taas vähän rauhallisempaa settiä. Dieetti asettuu todennäköisesti maaliskuun tietämille. Ihan kiva vähän tietää näitä niin osaa asennoitua eikä ala hötkyilee! Mun olemista ainakin helpottaa tämä :)


Toimistolta suuntasin sitten Wolffille jossa mulla oli Killen kanssa treenit sovittu. Olin jo ajatellut kotona että treenattaisiin tänään selkää. Harri ehdotti vielä että otetaan vielä siihen mukaan takaolkapäät. 
Tehtiin treeniä suht isoilla painoilla. Liikkeinä oli mm. ylätaljaa leveällä, kapealla sekä niskan taakse, kulmasoutua tangolla ja käsipainoilla sekä pulloveria käsipainolla. Takaolkapäitä taljassa ja käsipainoilla.
Tuli taas muistutusta siihen että pitää keskittyä siihen tekniikkaan ja oikeasti siihen että mihin suuntaan niitä käsi liikuttelee että menee oikeaan kohteeseen treeni. Tuli hyviä sarjoja kyllä mukaan sekä myös vähän sellasta mikä jäi kaivelemaan. Tuli kyllä todettua että liian pitkä tauko viime PT-treenistä. Josko sitä pääsisi jatkossa vähän useammin. Tai siis taivoitteeksi otan nyt että käyn useammin PT-treeneissä. Tietysti rahatilanne yms. vaikuttaa siihen mutta silläkin saralla voi olla tulossa muutosta... Niin ja ei, en ole saamassa palkankorotusta ;)
Treenistä jäi kuitenkin hyvä fiilis ja odotan huomisen päivän tuntemuksia selässä. Vaikka kyllä se alkoi jo kotimatkalla kangistua!

Tonille kiitos taas lisäravinteista!

Paluumatkalla poikkesin Sporttimekassa hakemassa vähän täydennystä lisäravinteisiin. Mulla oli treenijuomat sekä laturi lopussa. Tai tuota laturia on vielä jäljellä koska se on kyllä todella riittoisaa koska yhteen annokseen ei mene kuin 7g! Lisäksi ostin kreatiinia koska sitäkin mulla kuitenkin menee koko ajan ja sekin kohta lopussa. Täytyy vielä seuraavasta tilistä käydä hakemassa protskua ja maltoa niin niillä taas pärjäisi jonkin aikaa! Lisäksi sain hienon pinkin avainnauhan joka pääsee koristamaan mun työavaimia :)

Tän illan vierystaso, aika väsynyttä :)

Huomenna olisi vielä tarkoitus heittää käsitreeniä ja seuraavat kaksi päivää siitä latailla akkuja viikonlopun treenileiriä varten. Toivon että hammas kestää suussa tämän viikon! Yritin myös että olisin saanut Vesalle tälle viikolle hierontaa mutta toistaiseksi hänellä oli kalenteri täynnä. Toivon että joku peruisi niin saisin lihaksia auki ennen vklp leiriä! :)




2 kommenttia:

  1. Kuka on Valmentajasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fitfarmin tiimissä olen eli Jari Mentula ja Harri Forsberg vastaavat valmennuksesta :)

      Poista