sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Vihdoinkin sitä vapaa-aikaa!

Kun kello perjantaina löi klo 16 niin olin aika onnellinen että oli juuri se hetki. Takana oli 7 päivän työputki ja vapaa viikonloppu edessä. Tarkoitus oli vielä perjantaina käydä treenaamassa työpäivän jälkeen jalat, mutta tarkoitukseksihan se sitten jäikin. Oli kyllä niin väsynyt olo että jalkatreenit vaihtui päiväuniin!


Palatakseni kuitenkin vielä torstain olkapäätreeniin jota muistelen lämmöllä. Viimeksi kun treenasin olkapäitä hieronnan jälkeen niin tulokset puhui puolestaan (tai no tulokset ja tulokset..). Kun Vesa oli tosiaan pehmennellyt keskiviikkona olkapäät auki niin niitä oli sitten torstaina hyvä pumppailla. Vähän otin kuitenkin painoja alas niskantakaa punnerruksessa ja pystypunnerruksessa tangolla. Vipunostot sivulle ja eteen tein samoilla painoilla kuin normaalista. Kokeilin muuten vipunostoissa sivulle eripainosisia käsipainoja. Kirjoittelin viimeksi kuinka tuntuu että vasemmalle puolelle ei tahdo saada oikeen tuntumaa lihakseen, sama tunne tuli olkapäille tässä liikkeessä. Otinkin sitten 7kg vasempaan käteen ja 6kg oikeean. No johan alkoi vasenkin ottamaan tuntumaa!
Kävin vielä Vesan kanssa juttelemassa fiiliksistä treenin jälkeen. Pohdin itsekseni että voisiko olla nyt mahdollista että kun alkaa kropan asento muuttua niin oikeakin puoli ottaa erilaitta tuntumaa, tavallaan vasen ei teekkään enää kaikkea duunia. Puhuin myös Vesan kanssa tästä ja sanoi että voihan se olla mahdollista. Täytyy seurailla!

Aika ikävästi noi olkapäät pumpissa ;)

Fitin yksi ohjaaja tuli myös kyselemään että miten on treenit sujunut. Kertoilin sitten siinä että mullahan toimii tämä pyhä kolminaisuus ; Treeni, ruoka ja lepo. Sainkin häneltä sitten palautetta siinä että huomaa kyllä että on lihaa tullu, etenkin jalkoihin. Ja muutenkin sanoi että alkaa mallia löytyä. Huomaa kun ei käykkään enää kaikkia treenejä tekemässä Fitillä, niin porukka sielläkin näkee harvemmin ja huomaa muutosta lyhyessäkiin ajassa. Kannustavaa palautettahan on aina kiva saada ja kiitos siitä!

Kuntokeskuksella, jalkatreenin jälkeen!

Jalkatreenit teinkin sitten lauantai aamusta Kuntokeskuksella. Eipä siitä treenistä sen ihmeempiä, sujui kivasti niin kuin on jalkatreenit viimeaikoina sujuneetkin.
Treenin jälkeen suuntasin Tervakoskelle sillä meillä oli suunnitelmana äipän kanssa tehdä uusi banneri blogiin (niin jos tarkkasilmäiset huomasivat niin jonkinlainen saatinkin tehtyä) ja mennä Hämeenlinnaan elokuviin katsomaan Mielensäpahoittaja (voin kyllä suositella kaikille tätä elokuvaa, oli todella hyvä!). Molemmathan me tehtiinkin ja vähän muutakin. Tai no sillä tarkoitan että tuli vähän "omatoimisesti" tankkailtua herkkuja. Olo olikin sen mukainen illalla ja eipä siitä sen enempää ;). 


Tänään kävin taas perinteisesti kerta viikkoon ratsastamassa Defellä. Päädyin menemään kentällä koska vuokraajat olivat maastoilleet jo muutamaan kertaan viikolla. Lähdettiin Defen kanssa ihan perusasioista liikkeelle ja lopputulos olikin rento ja rangan läpi liikkuva hevonen! Sain myös videolle meidän menoa ja kyllä täytyy sanoa että allekirjoittanut istuu todella tasaisesti siellä kyydissä. Nyt voin kyllä todella allekirjoittaa sen että ratsastajan fyysisellä kunnolla on väliä! Vaikka käyn harvemmin ratsastamassa kuin ennen niin voin sanoa että en ole itse pystynyt koskaan aiemmin ratsastajana istumaan ja toimimaan niin hyvin kuin nyt kun olen itse kunnossa! Ratsastajan tehtävä on mahdollistaa hevosen liike, ei estää sitä sillä että ei itse jaksa istua. Noin niinkun teoriassa! Että nyt kaikki heppatytöt treenaamaan sitä kuntoa, se ei kasva vaan ratsastamalla!

Vähänkö mä oon happy <3

Kävin äsken viellä tälle iltaa tekemässä käsitreenin. Niin ja käsitreenihän on aina käsitreeni <3 Huomenna taas työt kutsuu. Ensi viikolla pitäisi käydä laittamassa tukka kuosiin ja viikonloppuna suunnataankin sitten NFE Lahteen!

Tsemppiä alkavaan viikkoon!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti