perjantai 2. toukokuuta 2014

Jaloille kyytiä

Viime päivinä olen antanut jaloille nyt sitten oikein kunnolla kyytiä. Kerran palautetta sain että jalkoihin lisää lihaa niin heti tuumasta toimeen. Olen kyllä jo aiemmin lisännyt jalkatreenejä viikon treeniohjelmiin.
Maanantaina Tampereen reissun jälkeen menin vielä salille. Jalat oli kyllä aika raadot kun olin koko päivän kävellyt ballerinat jalassa Tampereella. Päädyin silti tekemään takareisiä/pakaraa. Aloitin treenin suorinjaloin maastavedolla. Vikat sarjat tein 80kg tangossa ja ei olisi kyllä patit enempään riittäneet. Seuraavaksi tein taljassa pakaraojennusta ja liikeparisarjana nousua penkille levypainot käsissä (5-10kg). Kolmantena liikkeenä tein reiden loitontaja laiteessa väärinpäin pakaroita. Kokeilin tätä ensimmäistä kertaa ja kyllä sai hyvin tuntuman. Viimeisenä liikkeenä tein vielä lantion nostoa smithissä. Kyllä hyvin tuntui takaosastolla. Kaikki liikkeet (paitsi SJMV) tein 4 sarjaa, 15-20 toistoa, eli vähän pidempää sarjaa vaihteluksi. Hyvä treeni oli!


Tiistaina tein olkapäitä ja hartiaa. Keskiviikkona väänsin hauista ja ojentajaa. Tällä viikolla olen ottanut vähän "iisimmin" treenien suhteen. Iisimällä tarkoitan sitä että en kirjoittele treenejä valmiiksi tai merkkaa niitä vaan teen vaan itse treeniä. Ajattelin ottaa tälläistä rentoa pään tuulettelu treeniä tässä toukokuussa ennen kuin kesäkuussa sitten taas täysi keskittyminen treeniin. On ollut kyllä hauskaa treenata vähän kovemmalla temmolla ja ei niin tarvitse miettiä merkkailuja tms.
Tajusin tossa että tarvis saada uusia treeni/kroppakuvia että voisi tänne laitella. Äippä sais tulla mukaan salille :)


Olin töissä nyt vapun pyhät. Ihan omasta tahdosta olin, ei ollut mitään halua eikä tarvetta lähteä kylille ryypiskelemään. Ja mikäs siinä tuplapalkalla töissä ollessa ;)
Vappupäivänä käytiin Terhin kanssa portaissa tekemässä treeniä. Keli oli ihan ok kun lähdettiin mutta kun oltiin puolisen tuntia menty niin alkoi sade yltyä sen verran että päätettiin poistua. Ihan jees tuntuma saatiin siinä kyllä jalkoihin.


Tänään mietin että teenkö niitä jalkoja vai onko ne liian väsyneet eilisistä portaista? No päädyin sitten tekemään. Aloitin kapealla kyykyllä smithissä niin että olin vain päkiöillä kyykätessä -> eli kaikki paine etureisille. Tein 5 sarjaa ja 20 toistoa. Max painot oli 15kg. Tein hitaita toistoja että sai oikein kunnolla tuntuman. Seuraavaksi otin liikeparisarjaksi reiden loitontajat ja lähentäjät laitteissa. Hitaita toistoja vähän kevyemmillä painoilla 4 sarjaa. Vikaksi liikkeeksi tein vielä vipuvarsiprässiä kapealla. Siinä vielä 4 sarjaa max painot 120kg. Huh, kyllä vähän tärisytti jaloissa vaikka en enempää liikkeitä tehnyt. Huomasi kyllä että jotain eilen joutunut portaissa tekemään. Jalkojen lisäksi vetelin vielä leukoja. Meni vain max kolme putkeen (yhtenä päivänä sain 4!!). Näiden lisäksi vielä keskivartalotreeniä ja infrapunasaunaan treenin päätteeksi. Oli kyllä mahtis treenit!


Mun ihkut uudet kengät :)


Kyllähän kai niihin jalkoihin vähän alkaa tulla sitä muotoa kuitenkin? Kerroin salilla yhdelle kanssatreenaajalle että olin Bullilta saanut kommenttia että lisää lihaa jalkoihin ja takapuoleen. Hän kummasteli että ai miten niin, onhan sulla nyt jo tosi hyvät jalat. Joo onhan ne, riippuu tietysti mihin vertaa ja siihen mitä mä tavoittelen. 
Kyllä ne sieltä tulee :)


Eilen sain täytettyä loppuun Fitfarmin taustatieto/motivaatiokaavakkeen ja lähetettyä sen eteenpäin. Nyt sitten odottelen yhteydenottoa sieltä päin seuraavaan tapaamiseen.
Viikonlopuksi olen sopinut kaverin kanssa kimppaan rinta- ja selkätreeniä. Onpas kiva pitkästä aikaa treenata kimpassa. Rintatreenissä olisi tarkoitus taas ykkösiä nostella, josko se 62,5kg nousis?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti