sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Viikonlopun tehotreenit yläkerralle!

Asetin itselleni tavoitteeksi viikonloppuna että ; saan näyttösuunnitelman valmiiksi ja sen että penkistä nousee 62,5kg. No olin super tehokas ja sain molemmat tehtyä jo lauantaina!


Lauantai aamuksi oli siis sovittu penkkitreenit Heidin kanssa. Ykkösiä nostettiin treenin aluksi. Nostin nyt painoja nopeammin kuin viimeksi ja pidettiin pidempiä taukoja. Ekan kerran kun nostin 60kg niin en saanut sitä ylös itse. Ajattelin että no niin, eihän tääkään nouse. No seuraavalla sitten nousi. Sitten iskettiin tankoon se 62,5kg. Ensimmäisellä yrityksellä ei noussut ja ai että sapetti. No vähän pidempi tauko ja uusi yritys. No nousihan se sieltä, jes! Totesin että en enää yritä korottaa kun sitten tulee vain paha mieli jos ei nouse. Ensi kerralla sitten 65kg. Tein vielä rinnalle vinopenkkiä käsipainoilla (16kg), vipareita maaten, flyerit taljassa sekä pullover käsipainolla (18kg). Hyvän tuntuman sai kyllä rintaan tällä treenillä ja tuntui vielä seuraavanakin päivänä. 


Tänään oli vuorossa sitten selkätreenit. Aloitettiin maastavedolla vähän lyhyemmällä laskulla. Tehtiin 4 sarjaa 80kg ja 10 toistoa. Seuraavaksi siirryttiin ylätaljaan. Tehtiin ensin 10 toistoa maksimipainoilla (50kg) ja heti perään hitaat toistot (25kg) niin että kaveri varmistaa että ei pääse kropalla muuten auttamaan. Näitä tehtiin 4 sarjaa. Kyllä löyty tuntuma lapoihin :)



Ylätaljan jälkeen otettiin heti alatalja ja samalla meiningillä. Ensin rykäsyt maksimeilla (35kg) 10 sarjaa ja sitten hitaat toistot pienmmillä painoilla (20kg). Tää alatalja oli kyl aika paha ton ylätaljan jälkeen!


Näiden jälkeen otettiin vielä tankosoutua, ihan hemmetin hyvä liike eikä ole tullut sitä pitkään aikaan tehtytä. Tehtiin 4 sarjaa sillä, 10 toistoa. Soudun jälkeen otettiin vielä läpsystä vaihto pulloverissa taljassa sekä kapeassa ylätaljassa.


Selkätreenille kermaksi kakun päälle selänojennukset penkissä ja niiden kaverina supermiehet lattialla, pidoilla tietenkin. Oltiin kun raihnaset mammat kun treeni oli ohi. Mutta oli kyllä niin mukava treenata nyt viikonloppuna kaverin kanssa! Sovittiinkin keskiviikolle yhteis jalkatreenit :)

Kävin myös eilen ja tänään Defen hoitamassa ja liikuttamassa, elin käytiin maastossa ja tänään juoksutin. Hepsu on ollut oikein mukava nyt viikonlopun. Käytiin vielä tänään illalla kevyesti äipän kanssa salilla, tai mä tein kyllä vatsoja joku 45 min. Ja sit kuvailtiin salilla ja parit poset uudet kengät jalassa. Äiti otti myös videota mun kävelystä niin voi sitten myöhemmin kauhistella sitä. Tässä ois tän päivän kondis :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti