sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Viikonlopun treenikuulumisia

Hei vaan hei. Motivoitunut treenaaja täällä kirjoittelee. Työviikko takana ja viikonloppukin kohta ohi. Ja kyllä täytyy sanoa että sää on jostain sieltä. No eipähän harmita treenailla sisällä!


Eilen lähdin äidin kanssa aamusta Tampereelle WFClle treenaamaan kun äidillä oli siellä treenit. Treenailin sitten ojentajat kun äidillle vedettiin samalla käsi treenejä.


Tein seuraavanlaisen treenin ojentajille:

Kapea penkki 6 x 40-45 kg
Ranskalainenpunnerrus taljassa narulla 4 sarjaa
Ojentaja taljassa suoratanko 4 sarjaa 
Kick back kp 4x 10 (5kg kp)
Ranskalainen punnerrus otsalle tangolla 4x 10 (tangon painosta en ollut varma)
Alaspuristus tangolla 4x max


Kaikista painoista en ollut ihan varma kun tuolla wolffilla on vähän eri masiinat :) Mutta hyvän tuntuman sai kyllä ojentajiin. Tein vielä lisäksi vatsoja ja vähän rullailin jalkoja kun tuolla ne rullat on ( meidän salilla ei ole !)
Katselin siinä samalla kun yhdelle tytölle pidettiin poseeraustreenejä ja äiti sanoi että voisin kysyä tältä naiselta jos häneltä saisi posetunteja ostettua. Kysyinkin sitten myöhemmin siinä kun syötiin evästä. Oli ensin että jyrkkä ei kun en ole Fitfarmin jäsen. Äiti sitten kertoi olevansa jäsen ja tämä nainen tuli sittne juttelemaan siihen meidän kanssa. Sanoi että sitten voisi ehkä olla mahdollista. Löydettiin siinä muutenkin jutun aihetta koska hän on myös hevosihmisiä. Kerroin myös että tavoitteeni on Body fitness. Sanoikin ihan suoraan että mulla ei ole bikinikroppa jossa olen itse samaa mieltä. Kehui kuitenkin spontaanisti että hyvin mulla on romua yläkropassa ja että body fitness on mun juttu. Palautetta tuli että treeni on menny perille ja liha tarttunu kiinni :) Kovasti ne kaikki yritti mua puhu fitfarmin leiriin ja pitäs mennä kuulema Bullinkin näytille. Noo täytyy katsoa mitä tulevaisuus tuo...


Illalla kävin vielä tallilla ja yritettiin mennä Defen kanssa kentällä mutta eihän siellä pystynyt mitään tekemään kun tilsotti niin hirveästi. Tai no D mielestä pystyynyhyppiminen ja pukittaminen onnistu kyllä.


Tänään olin äidin kanssa aamusta jo Fitillä treenaamassa ja otettiin samalla sitten uusia kuvia. Tulin nyt välissä kotiin lepäilemään ja myöhemmin menen vielä tekemään takareidet. Tämän iltapäivän pyhitän vain levolle ja ruuanlaitolle.

Rinnalle tein seuraavanlaisen treenin:

Penkki leveällä otteella 5x 40-45kg
Flyer taljassa eteen 3x 7,5kg
Vinopenkki smith 5x 30-40kg (äiti avusti vikoissa sarjoissa niin sai vedettyä viimeseen asti)
Viparit kp 4x 9-10kg
Vinopenkki kp pumpaten 3x 9-10kg
Leuanveto omalla painolla avustettuna 3x6


Kokeiltiin tosiaan lopuksi vielä leuanvetoa omalla painolla. En ole sitä juurikaan treenannut, yleensä sillon tehnyt kun ollut äidin kanssa salilla niin saa jonkun avustamaan. Luulen että myös tekniikka on mulla siinä vielä hakusessa. Mutta tänään sain ekan toiston ihan ite ylös, jes !


Alkuviikko näyttää aika kiireiseltä. Huomenna menen äidin kanssa Turkuun treeneihin. Hänen PT pitää meille yhteistreenit, selkä olis kuulema ohjelmassa. Ihan kiva mennä jonkun muun vetämiin treeneihin taas, voi saada eri näkökulmia asioihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti