perjantai 21. maaliskuuta 2014

Viikon kuulumisia fitness-kuplasta

Viime sunnuntain jälkeen viikko onkin ollut aikamoista kiirettä, niin töissä kuin treeneissäkin!


Maanantaina tosiaan suuntasin töiden jälkeen äidin kanssa kohti Turkua selkätreeniin. Treenasimme Turussa Gym2000 salilla, en ollutkaan ennen käynyt kyseisellä salilla. Pidin salista, se ei ollut kovinkaan iso mutta laitevalikoima oli suht hyvä sekä käsipainoja löytyi mistä valita. Taljat olivat myös asialliset sekä iso plussa kiinni maassa olevasta tangosta. Teimme T-tankosoutua ko. tangolla.
Selkätreenissä teimme liikkeitä isoilla painoilla sekä perään hermotusta pienillä painoilla. Lisäksi ohjelmassa oli pudotussarjoja ja loppuun viimeisiä rutistuksia omalla painolla. Treeni kesti yhteensä n. 1h45min ja olin niin loppu treenien jälkeen! Hiki valui ja lavat väpätti. Treeni meni kyllä täydellisesti perille. Tuli taas todettua myös se että mulla on kyllä niin heikot alaselän lihakset, yläselässä on voimaa vaikka kuinka mutta alaselässä ei. Otankin nyt työnalle alaselän vahvistamisen. Kiitos vaan treenarille, oli hyvä tsemppi!
Tiistaina tein vain vähän palauttelua maanantain treeneistä sekä venyttelin ja kävin saunomassa.



Lisäksi olen myös viimeaikoina miettinyt omaa treenaamista ja että miten lähden sitä nyt viemään tästä eteenpäin. En nyt vielä enempää avaa asiaa täällä, myöhemmin sitten kun saan asiaan selkeyttä itse. Mutta tavoite on edelleen sama, lavalle nouseminen :)


Treenit on muuten edelleenkin kulkenut hyvin. Keskiviikkona tein treenin olkapäille ja torstaina etureisitreeniä sekä ohessa hauiksia.  Reisille tein kyykkyä ja prässissä pudotussarjaa 200kg alaspäin. Hyvin kyllä otti reisiin ja tuntuu edelleenkin vähän jaloissa. Ihana huomata että pystyy jo itse vetämään tuollaisia treenejä ja että tuntuu vielä seuraavankin päivänä jaloissa.
Tänään tein ojentajatreeniä sekä sitä alaselän vahvistamista -> ihan perus selkäpenkkiä sekä supermiestä. Ojentajaan sain myös hyvin tuntuman ja taisin vedellä enkkoja kapeassa penkissäkin. Se on kyllä jännä tunne kun ojentajista loppuu totaalisesti voimat. Tietää ainakin että mennyt liikkeet perille!


Dieetti-fiilis on ollut vielä ihan jees. Alan itsekin huomata paremmin lihaserottuvuutta sekä verisuonet alkavat jo paremmin näkyä. Iltaisin tuntuu edelleen että on nälkä. Tai no riippuu miten päivän ohjelmat ajoittuvat. Sormet myös puutuilevat (onks tää ees sana?) sekä öisin olen herännyt välillä siihen kun kädet on niin puuduksissa että ovat ihan tunnottomat. Juttelin tänään Vesan kanssa asiasta ja sovittiin nyt sitten vähän hieronta-aikojakin että saa paikkoja auki. Hankin nyt myös vihdoin solarium-kortin kun tälläistä luksusta on meidän salille saapunut. Pari kertaa olen jo käynyt ja kyllä se vaan heti muhun tarttuu!


Kevään aikataulu näyttäisi siltä että aika kiireistä on toukokuun lopulle asti. No mutta sitten saa hengähtää!
Kesälomaa mulla on pari viikkoa heinäkuun alussa sekä pari viikkoa elokuun alussa jolloin suuntaan Turkkiin muutamaksi viikoksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti