perjantai 7. maaliskuuta 2014

Kiireinen viikko takana

Ei ole pahemmin kerennyt päivittelemään kun tuntuu että ollut niin kiirettä koko ajan.  No tämä viikkon on mennyt aika samalla painolla kun muutkin viikot.



Tiistaina meillä oli pitkästä aikaa Markon kanssa jalkatreeni. Ajattelin eka että ei hitto klo 08.30 aamulla jalkatreenit, joo ei irtoo kyllä. En oo oikein aamusta aina parhaimmillani treeneissä ja vielä jalkatreenit.  Ekana tehtiin kyykkyä tangolla varmaankin joku 5-6 sarjaa joista 4 tais olla työsarjoja. Kehuja sain hyvästä tekniikasta ja toistot oli tasaisia ja vahvoja. Sen jälkeen hack-kyykkyä 4 sarjaa josta vielä 1 jalan prässiä vipuvarsiprässillä. Vasenta etureittä alkoi repiä liikkeessä, tai oikeastaan sitä kihelmöi jonka jälkeen alkoi polttamaan. Marko meinas että se vasen etureisi on niin kireä että siks repii.
Etureisien jälkeen siirryttiin sit takareisiin. Tehtiin 1 jalan maastavetoa (suorinjaloin siis :)) jonka kaverina takareisiä pallolla. 5 sarjaa tehtiin näitä. Aattelin että nyt tää oli tässä. No ei, vielä mentiin sit istuen tekee takareisiä pudotussarjana. No mutta oli ihan mahtavat treenit ja sain taas ihan ihme tiloja kivusta ja treenistä. Hihittelin vaan. Markoki totes et alkaa suaki jo hymyilyttää. Se sano että naamasta näki aluks että tänään ei kyl irtoo. Mut yllätinki molemmat ja tehtiin supertreenit! Illalla jalat palautu aika hyvin mutta kaks seuraavaa päivää ne oliki ihan tukossa!



Torstaina ja tänään käytiin kaverin kanssa taas aamukävelyllä salilla, herätys klo 05.15. Huh. Torstaina kävin vielä treenaa sit töiden jälkeen. Olin niin väsynyt illalla että sänky kutsu jo klo 21 enkä jaksanut ees kattoa Jutan ohjelmaa. No nukuin sitten 9,5h sinä yönä ja olin niin homeessa seuraavana päivänä töissä. Tuntu että heräs siihen päivään vasta töiden jälkeen. Eilen teinki sitten selkää ja on kyllä taas niin nätit jalat MAVEN jäljiltä. Yläselkäki oli aika kivasti pumpissa.



Tänään mulla olikin sitten töiden jälkeen Vesan käsittely. Totes heti et joo toi sun vasen etureisi on vähän jumissa, aijjaa :D Tsekkas eka lonkan ja jalkojen asentoa, hyvin ne on pysynyt kohdillaan. Sanoin Vesalle että oon seurannu noita mun käsiä ja sanoin sille että ei ne kyllä mene suoraks (kun viimeks koitti niitä suoristella). Se totes mulle vaan että älä huoli, en mä niitä ala ronkkimaan.
Alaselkäkin kuulema pysynyt hyvin auki, tai niin se aluks sanoi. Alko sit vääntelemään sitä, sano että perjaatteessa se on auki mutta joku ihme pieni jumi kuulema siellä on. " Tää sun kroppa on kyllä aika haastava" se totes mulle. Muuten kaikki ok mutta alaselkää tuli kyllä runnottua ja se kyllä tuntuu.  Rento olo oli kuitenkin käsittelyn jälkeen. Sovittiin että käyn säännöllisesti n. kk välein käsittelyssä. Puhuin vielä Vesalle kisoista mihin oon menossa ja sanoin että haluun että paikat pysyy auki. Totes sit joo, käy vaan säännöllisesti.

           Fitin pikkujouluissa viime vuonna alusvaatteita esittelemässä :)

Tänään olikin sit treenilepo, kävin vaan pitämässä ratsastustunnin vuokraajalle Defellä ja nyt sitten kotona. Viikonloppuna ois tiedossa ratsastusta ja salille menoa en ole vielä suunnittellut, täytyy vähän kuulostella kroppaa ton käsittelyn jälkeen. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti