sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Mun sunnuntai (paljon kuvia!)

Noniin, aattelin että teen tälläisen sunnuntai-päivityksen enimmäkseen kuvien merkeissä. Tämä päivitys kertoo oikeastaan siitä miten vietän lähestulkoon aina vapaapäivät. Lisäksi sain Mikaelan mukaan tallille kuvaamaan niin tiedossa siis sieltäkin paljon kuvia :)

Huomenta! Klo 07.30 ylös ja aamupalan valmistamiseen. Näin hehkeä olen aamuisin herättyäni ;)




















Aamupalaa;  ruisleipää, pari kananmunan valkuaista, kinkkua,juustoa, kurkkua, kahvia, vitamiinijuomaa. Lisäks olin vielä hörppiny prodejuomaa maidon kanssa.
Aloittelin tehtäviä siinä aamupalan yhteydessä.

Tehtävät done! Nyt ulos ja heppailemaan!

Pojat oli sitä mieltä et nyt olis pusuttelu-hetki
                  Noo, duuniin se Defe kuitenkin joutu :)
Tallikoira Nappi
Viime vuotinen pentu, tallikisu.
Moi, vähänkö oon söpö <3

Ai töihin vai?
Kevät-aurinko <3
Mulla onkin tällänen vauhtimopo :)

Tallin jälkeen muokkailin kuvia, join kahvia ja valmistelin seuraavaa ruokaa. Söin salaattia ja munakasta ennen kun aloin suunnata salille. Mietin että olisin tehnyt pelkkiä vatsoja mutta päädyin siihen että tänään on vuorossa rintatreeni. Ensi viikolla on tiedossa pakkovapaapäiviä kun on parina päivänä aamusta iltaan ohjelmaa että ei vain kerkeä salilla :(
Meinas iskee raittiinilman myrkytys tai jotain... Jalat on viel aika nätit maveista :)



Noo onneks piristyin ainakin hetkeks ja sit treenaa!

Tein salilla tänään tosiaan rintatreenin. Vedin aika pitkät sarjat penkissä ja vinopenkissä tangon kanssa. Tuntukin että nää liikkeet vei mehut sit lopuista sarjoista. Tein vielä penkkiä käsipainoilla, flyeria taljassa sekä vinopenkkiä käsipainoilla pumpaten. Lopussa tuntu että painot vaan tippuu käsistä eikä jaksa enää. Luulen että on tullut tänään juotua nesteitä liian vähän niin kroppa aika kuivana. Ei sen ratsastuksen kuitenkaan pitäs mun yläkroppaa noin väsyttää ;).

Äsken tulin salilta ja tänään ois ohjelmassa vielä iltapala ja suihku ennen nukkumaan menoa. Kaikenkaikkiaan päivän fiilis aika jees!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti