sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Ruokaa,unta,treeniä,töitä ja vielä vähän ruokaa

Huh, tuntuu että arki on vaan pelkkää syömistä ja syömistä ja syömistä. No treenit ja työt tulee siinä ohella. Okei vähän kärjistettyä ehkä ja oikeesti ehkä tykkään nyt että voi aika vapaasti syödä. Nyt vielä kun näki viime InBody- mittauksen tuloksen niin tietää että voi vaan jatkaa samaa rataa.
Ja tähän rutiiniin vielä lisäksi vessassa ravaaminen! Mulla kun onneks on hyvä aineenvaihdunta ihan luonnostaankin niin sitten kun syö ja juo tälläset määrät niin vessassa saa ravata kyllä vähintään kerran tunnissa. Mutta tietää kyllä että kroppa toimii kun parin tunnin välein on nälkä ja aamulla ensimmäisenä kun herää niin on taas nälkä! Ja nyt kun en ole napsinut mitään "ylimääräisiä" herkkuja, esim. karkkia, niin ei tee ees tiukkaa töissä olla ottamatta niitä karkkeja. Kyllä se on vaan niin että sokeri on todella koukuttavaa ja oon huomannut että kun jätän sen kokonaan pois niin ei tee edes mieli sitä.

Vähän aamupalaa; Tummaa reissumiestä, kinkkua, kananmuna, vitskuja, rahkaa,mysliä,soijalesitiiniä, mehukeittoa, heraa+kreatiini+maito ja tietty kahvia maidolla :) Täs on aamupala ennen aamutreenejä, kyllä jaksaa :)


Käytiin siis torstaina äitin kanssa siellä Tampereella. Kenkiä lähdin Body Actioiniin metsästämään mutta mun tuurillahan siellä oli vain jämä kokoja, odottelivat uutta kuormaa saapuvaksi. No piti sitten lohdutukseksi ostaa uudet Bia Brazilit sekä Better Bodiesin paita . Mä kyllä tykkään noista Bia Brazilin housuista, ovat niin mukavat treenatessa jalassa. Kalliithan ne ovat mutta kyllä ehdottomasti hintansa väärti. Myös Better Bodiesin vaatteet ovat laadukkaita ja kestäviä, sekä kivannäkösiä päällä. Pakko aina ostaa noita painijantoppi malleja kun mun selkä hikoilee niin paljon että kuolisin varmaan t-paita päällä.

                                    Nyt on laitteet kohdillaan ;)

En niinkään treenannut tuolla kun tuntu että kroppa oli ihan rikki siitä Vesan keskiviikkoisesta käsittelystä. Stepperillä menin hetken ja vähän olkapäitä pumppailin sekä vatsoja. Lisäksi kuvailin kun äitiä treenattiin.
Olin kyllä ihan raato tuon päivän jälkeen.


Perjantaina päätinkin sitten pitää palauttavan päivän uimahallilla. Uin n. 25 min ja venyttelin n.25 min. Oli kyllä hyvä päätös koska se olisi ollut ihan typerää lähteä salille. Kroppa tuntu niin väsyneeltä ja kankeelta. Mutta ai että ne mammat ja papat oli niin symppiksiä siellä vesijumpassa altaassa, toiset niin tosissaan jumppas :)


Eilen kävin aamulla treenamassa jalkoja/etureisiä ennen töitä. Kokeilin uusia liikkeitä mitä Markon kanssa katsottiin. Kyykkäsin vähän syvemmälle lauta jalkojen alla sekä otin vipuvarsiprässin ohjelmaan mukaan (leveellä). No prässillä yllätin itseni ja tein vikat pari sarjaa painona 200kg! Huh, oli kyllä niin vahva olo! Lisäksi otin etureisiä laitteessa, askelkyykkyä sekä reisien loitontajia laitteessa. Tänään kyllä tuntu jaloissa et on eilen treenattu!



Tänään kävin tekemässä selkää. Selkätreeniin ei tullut hirveästi muutoksia, ainoastaan muutamat liikkeet pidempinä sarjoina ja pienemmillä painoilla. Vähän olen myös liikkeitä vaihtanut jotta lihas saa erilaista ärsykettä. Kyllä oli mehut veks treenin jälkeen :)


Ajattelin tässä että voisin joku kerta tänne kirjoittaa tarkkaan että miten jaottelen/ teen treenit, niin saatte vähän selkeämmän kuvan :) Lisäksi olisi tarkoitus kirjoittaa treeni taustoista ja laittaa kuvia kun olin oikeasti pullukka ja miten olen tähän kuntoon päässyt :)

Kohta vielä iltapalan syöntiin ja sit tuutilullaa että jaksaa aamulla herätä reippaana töihin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti