keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Dieetti alkaa ja päivän treenistä!

Noniin, nyt se dieetti vihdoin alkaa ja oli jo aikakin. InBodyn mukaan paino lisääntynyt ja rasvaakin tullut mutta myös lihas noussut. Eli siis ihan jees vaikkakin rasvaa ei olisi tarvinnut tulla noin paljoa!


Söin siis aiemmin n. 2500 kcal/vrk. Nyt laskettiin kalorit 2000kcal/vrk. Tehdään nyt dieettiä sykleissä. Syön nyt seuraavat kolme viikkoa koko ajan samalla lailla ja samaa kalorimäärää. Sitten otetaan taas InBody mittaus ja katsotaan millä jatketaan. Eli kokeillaan vähän että mikä toimii ja hyvähän se on nyt kokeilla niin on helppo sitten dieetata ensi vuonna. Ja luulen että tälläinen systeemi toimii mullakin paremmin niin ei alka ruokavalio tökkimään jos syö 2kk samalla lailla . Mutta mun yllätykseks ei rankattu hiilareita pois hirveesti ja olin varma että ruisleipä lähtee pois ruokavaliosta mut eipäs lähtenytkään.  Vähän oikeestaan karsittiin sieltä täältä ja vähän pienennettiin annoskokoja, niin ja seuraavat vkot mun päivällinen on aina munakasta. Saa nähä tuleeko munat korvista ulos !


Ostin myös tänään lisää Fastin puddingia. Olen himoinnut jo kauan mustikka-vanilja puddingia ja nyt oli pakko ostaa sitä. Siis ihan sairaan hyvää, laitoin lisäksi vielä mustikoita sekaan ja oli kyllä niin hyvää! Tätä onneksi saa syödä dieetin aikana ;)


Aattelin kirjottaa tän päivän treenistä. Eilen pidin lepopäivän ja kroppa alkoi olee jo aika sen tarpeessa. Tai no kävin mä Defen kanssa maastossa mutta siinäpä se.
Tänään sitten tuntu että jo kroppa kaipaa kunnon treeniä. No tein sitten takareidet ja pakaroita. Niin ja kyllä muuten nyt huomaa että aineenvaihdunta käy ihan kierroksilla, haisin niin hirveelle ja hikoilin kun pieni sika!
No mut ainaki treeni toimi!

Tein seuraavanlaisen treenin:

SJMV 4x8-10 (60-70kg)
Jalankoukistus taljassa maaten 4x10 (12,5-15kg)
Potku taakse taljassa laudalla + askelkyykky laudalta 3x10 (15-17,5kg) molemmille jaloille
Sumokyykky kahvakuulalla 20kg pumplaudoilla  4x15
Lantioin nosto (hartiat kahden pumplaudan päällä) + 15kg 4x15

Kylkirutistus koneessa 3x15 (20kg)
Kylkirutistus selkäpenkissä 3x12 + 5kg
Vatsarutistus 3x15 + 5kg


Kyllä vähän pakarat ja reidet väpätti tän jälkeen ja hiki valu. Mut oli kyllä jees treeni! Olen yleensä treenannut ajatuksella "lisää painoja ja lisää voimaa". Nyt olen vähän muuttanut treeniä niin että keskityn enemmän että liike on puhdas ja että saan kunnolla tuntuman . Lisäksi vähän on muutettu liikeratoja ja liikkeitä. Nyt olisi tarkoitus saada jalkoihin leveyttä, takareittä vähän linjakkaammaksi, pakara pyöreämmäksi sekä selkään/rintaan leveyttä. Oikeestaan olkapäät alkais olee aika valmiit jo,muuten on vielä hommaa :)

Yritän nyt päivitellä useammin dieettifiiliksiä tänne niin muistan sitten että miltä dieetti on tuntunut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti