torstai 6. helmikuuta 2014

Korjaamolla käynti ja dieetti-infoa

"On siinä reittä.."

Eilen siis kävin taas Vesalla jäsenkorjauksessa. Alotettiin taas jalkojen availusta. Lonkat oli enemmän auki kuin viimeksi hoidon alussa. Nyt availtiin sitten vähän etureisistä lihaskalvoja ja ai että se kyllä sattu.  Alaselkä ja selkä muutenkin pysynyt aika hyvin auki ja liikkuvana. Kyynerpäät eivät taipuneet suoraksi ja siellä oli oikeassa kuulema jotain lukkiutumaa, no niitä sitten ronklattiin jonkin aikaa ja kyllä siellä kuulema jotain aukesi. Availtaiin vielä sitten rinnan aluetta. Sovittiin että kävisin jatkossa kerran kk, ens kerralla ois sit tarkotus hieroa/availla lihaskalvoja.
Mulla on myös alkanu kädet puutua helpommin ja sormenpäät saattaa ihan yht äkkiä esim. töissä alkaa nipistelemään. Kysyin Vesalta siitä mutta ei oikein suoraa vastausta osannut antaa. No juttelin vielä Markon kanssa siitä ja meinas että alkaa lihakset painamaan hermoja niin siitä vois johtua. Täytyy seurata tilannetta. No kyllä tänään kropassa tuntu että eilen ronklattiin ja lisäks takareidet ihan tukossa toissapäiväsestä takareisitreenistä.


Kävin sit vielä eilen kevyesti ratsastamassa kaverin hepan ja pidin Defellä vuokraajalle tunnin. Loppuillan makasin sohvalla ja en tehnyt mitään!
                         
                                  Kaks keharia ;)


Tänään mulla oli sit tapaaminen Markon kanssa jossa kartotettiin vähän nyt tilannetta. Dieettihän oli alunperin tarkoitus aloittaa tänään, MUTTA... Mun treeni on nyt kulkenu niin hyvin KOSKA oon vihdoin oppinu syömään tarpeeks ja nimenomaan hiilareita että jaksan treenata ja oltiin molemmat sitä mieltä että se näkyy myös kropassa. Päätettiin että jos InBody näyttää liikaa rasvaa niin sitten alkaa dieetti mutta jos ei niin sit vielä syödään pari viikkoa. No tuloshan oli että reilussa muutamassa viikossa rasvamassa laskenut melkein 2kg ja lihasta melkein 1,5kg lisää. Nämähän ei aina ole ihan pilkun tarkkaa mutta aika suuntaa antavaa ja vielä kun nämä mittaukset olleet suht samaan kellonaikaankin.  Joten siis lopputuloksena se että vielä jatketaan syömistä muutama viikko. 

                                                 Perussettiä

Markohan ei ole mulle tehnyt pitkään aikaan mitään saliohjelmia tms. Perjaatteessa mulla on 5-jakoinen ohjelma mutta sovellan sitä itse aika rankalla kädellä ja kykenen jaottelemaan hyvin lihasryhmät eri päiville. Katsottiin nyt Markon kanssa kuitenkin parit uudet liikkeet (tai no ei uudet mutta vähän eri tekniikalla) ja niihin vähän pidempää sarjaa pienemmillä painoilla. Jalkatreeniin tuli ehkä eniten uusia variaatioita sillä tarttis saada jalkoihin vähän uutta muotoa, niinku sellanen fitness-peppu ;).

                         Reiteen vähän linjakuuttaa lisää mut kivasti pullottaa ;)

Tänään ei oikeastaan aamulla treenattu, katsottiin vaan uusia liikkeitä. Ihan hyvä sillä kroppa on aika väsy nyt ja olen illalla lähdössä äidin kanssa WFC-salille Tampereelle. Tai no lähinnä siks lähen mukaan että pääsen Body Actionille, tarttis saada uudet treenikengät asap! Käyn mä sitten kevyesti siinä salin puolella jotain tekemässä ettei tartte vaan ootella kun äiti on rääkättävänä ;) 

                                         Tässä kroppakuvaa 11.12.2013

Nyt vielä lamppuja asentelemaan (niin ei tässä mitään miehiä tarvita) ja sitten suunta kohti Tervakoskea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti