perjantai 28. marraskuuta 2014

Nasta fiilis kun treeni kulkee!

Näin loppuviikosta, kun on jo kolme treeniä alla tälle viikkoa, kehossa on sellainen tunne että tietää kyllä treenanneensa tälle viikkoa. Aiemmin olen kirjoitellut että tuntuu että treeni vähän alkaa junnaamaan samaa rataa ja alkaa vähän nykyinen ohjelma kyllästyttää. Olen tosiaan vähän muutellut liikkeitä (en mitenkään radikaalisti) jotta pysyy tekeminen mielekkäämpänä!


Maanantai on alkanut muodostumaan mulle näköjään lepopäiväksi. Treenit olen saanut nyt jotenkin jaoteltua niin että silloin osuu lepopäivä. 
Tiistaina oli aika rankka päivä töissä, ainakin omalle päänupille, ja työpäivän jälkeen oli edessä jalkatreeni! Ajattelin että tämä menee joko ihan penkin alle tai sitten ihan sairaan hyvin. No onneksi vaihtoehto oli tuo jälkimmäinen ja treeni kulki!



 Mielikin oli rento treenin jälkeen ja hyvin oli saanu työasiat pois mielestä. Kävin taas Fitillä tekemässä jalkatreenin ja ainakin kyykyt sujuu siellä paremmin. Uskon että kyykyissä auttaa se että kyykkytelineen edessä on peili, mitä taas kuntokeskuksella ei ole. Esimerkiksi olen nyt fitillä kyykännyt vikat sarjat 80kg kun taas kuntokeskuksella olen päässyt vain 70kg. Tietysti näihin painoihin vaikuttavat muutkin tekijät :)




Keskiviikkona mulla oli töistä vapaapäivä. Aamun hoitelin heppajuttuja ja illasta suunnattiin äidin ja veljen kanssa Tampereelle Wolffille treenailemaan. Heillä oli omat PT-treenit ja mulla oli sitten Killen kanssa treenit. Tehtiin taas takaolkapäitä sekä selkää. Aloitettiin olkapäistä; tehtiin ensin facepullia penkillä istuen (penkki 30 asteen kulmassa muistaakseni) hitaita toistoja niin että tuntuma pysyy koko ajan lihaksessa. Siihen sitten kaveriksi vipunostot sivulle maaten sekä tangolla soutu. Hyvin sai tuntuman olkapäihin ja kuulema kivasti se veri sinne pakkautui!


Selälle tehtiin alkuun kevennettyä leuanvetoa sekä ylätaljaa kapealla. Hitto että oli leuanveto rankkaa taas pitkästä aikaa, vaikka olikin kevennettyä! Mä kokeilin tossa viikonloppuna vetää leukoja kapeella otteella omalla painolla... joo ykkösiä sain vain ylös :D Kyllä sai taas muistutuksia tekniikoista. Kommenteista päätellen välillä meni just hyvin ja välillä ei sit niinkään. Tässä on ehkä just taas yksi hyvä syy että miksi pitäis kyllä käydä säännöllisesti PT-treenissä; ettei ne tekniikat kuse!

On siihen vähän jo tullut lisää lihaa, tää on 07/2014

Tän jälkeen tehtiin kulmasoutua tangon kanssa. Tarkotus oli soutaa kunnolla voimalla ja että yläkroppa olisi mahdollisimman alhaalla. Se eka soutu tais mennä just nappiin ja sen jälkeen kyllä paketti hajoili! Mulla alko olee forkutkin ihan jumissa kun jotenkin taas puristin käsillä vaikka oli remmitkin mukana!
Loppuun tehtiin vielä räkkivetoa sekä alataljasoutua vastaotteella kapeella. Hirveitä painoja oli näissä mutta selvisin lopulta kuitenkin. Vähän tartti kyllä apuja jo vikoissa toistoissa. Hyvä treeni kuitenkin kaikenkaikkiaan ja kyllä on nyt tuntunut selässä ja erityisesti noissa takaolkapäissä! Sanoin vähän alkutreenistä että vaikea löytää tuntumaa takaolkapäihin, no nyt sain kyllä sitä tuntumaa!


Eilen torstaina kävin illasta Fitillä tekemässä olkapäitä. Aamusta kävin ratsastamassa Defen sekä vähän shoppailemassa sille mm. uusia loimia! No olkapäätreeniin.... Ajattelin eka että mitähän tästä taas tulee kun oli selässä ja takaolkapäissä aika hyvä tunne jo keskiviikon treeneistä. No täytyy kyllä sanoa että treeni kulki tosi hyvin ja tuntuma löytyi kyllä aika nopeesti. No ei se ollut varmaan kerennyt edes katoamaan edellisen päivän jäljiltä :D Salilla oli kyllä aikamoinen ruuhka mutta hyvin pystyi pitämään focuksen omassa treenissä!

Eilen olkapäätreenin jälkeen, looking good!

Tänään päätin pitää lepopäivän vaikka alunperin oli tarkoitus mennä jalat tekemään. Se tarkoittaa sitten sitä että ne jäävät huomiselle sekä sitten kädet sunnuntaille. Kävin myös tänään aamulla pitkästä aikaa vaa'alla ja se näytti 73,9kg. Eli noin sellainen puoli kiloa taas tullut lisää painoa!
 Mulla alkaa tänään 8 päivän työputki jonka jälkeen alkaakin sitten joululoma! Ja muutto olisi myös tarkoitus tehdä loman aikana (siis tehdään...!). 


Rentouttavaa viikonloppua!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti