lauantai 15. marraskuuta 2014

Päivä Tampereella!

Tänään oli tosiaan Tampereen reissu; Fitfarmin PT-päivät sekä yhteisposeeraustunti. Ennen kun niistä kerron niin voisin palata hierontaan johon vihdoin pääsin tämän viikon keskiviikkona!


Viime kerrasta oli jo tosiaan aikaa (en edes muista millon viimeksi kävin) koska meillä oli mennyt aikataulut Vesan kanssa ihan ristiin. Sovittiin kuitenkin että nyt vähän hierottaisi jalkoja ja katsotaan taas sitä alaselän/lantion asentoa. Vasen reisi oli aika tukossa ja oikea aika hyvin auki, Vesakin sanoi että puoliero oli aika huomattava. Takareidet otti käsittelyä aika hyvin vastaan ja pakarassa teki kyllä vähän ilkeetä kun sitä hierottiin. Alaselän ja selän käsittely teki kyllä vähän kipeetä, tai ei sillain kipeetä että ei kestäis mutta se tunne on aika jännä. Oikeella alaselässä oli joku hermopiste mitä Vesa painoi niin vihlas aika kivasti.  No yhteenveto oli kerrasta taas että aika jumissa oli se selkä! Sain kommenttia että "tää sun kroppa on kun ylämäkeen menis" :D No olen kyllä itekkin huomannut että liikkuvuus vähän heikkoa ollut. Sanoinkin Vesalle että tavoite olisi nyt että alkaisin parin viikon välein käymään koska rahatilannekkin helpottaa niin se on mahdollista. Seuraava kerta onkin jo joulukuun alussa!

Posetreeniä fitillä, aikamoisen järkytyksen koin kun laitoin shortsit jalkaan! Jaloista löytyy jo kivasti tavaraa!

Tänään aamupäivällä lähdettiin muutaman muun farmilaisen bodytytön kanssa kohti Tamperetta. Muut kävivät toimistolla kuntotsekissä mutta mulla ei ollut tarvetta tänään siihen. Itse suuntasin sitten Wolffille valmistautumaan posetreeneihin. Oli suunnitelmana vähän lämpätä ennen poseja mutta jäin sitten suustani kiinni enkä lämppäillyt. Meitä oli aika paljon osallistujia noissa harkoissa.  Sirpa sekä Satu olivat ohjaamassa harjoituksia sekä Harri kävi sitten siellä vähän katselemassa että miten sujuu.
Pääasiassa harjoiteltiin lineupissa olemista sekä anatomisia asentoja. Oli kiva että Satukin oli siinä ohjaamassa niin sai taas uusia vinkkejä poseerauksiin. Asennot löytyi taas hyvin ja kokeilin erilaisia asentoja lineupissa mitä en aiemmin ole kokeillut, ei niistä ainakaan suuremmin sanomista tullut että kai ne sitten ihan sujui :) 
Tunnin jälkeen vaihdoin pari sanaa Sirpan kanssa ja sain palautetta että ranka ei liiku taas tarpeeksi, asennot kyllä löytyy mutta vähän jäykkää oli. Totesinkin että en ole nyt niin paljon poseja treenannut ja että olo on ollut vähän jäykkä (lisäksi se hieronnan puute...). Puhuin siinä että ottaisin lähiaikoina yksityistunnin jotta sais vähän hiottua juttuja! Mutta silti jäi ihan jees fiilis treeneistä!


Posejen jälkeen ruokaa ja laturit naamaan ennen PT-treenejä. Mulla oli tänään takareisi/pakara päivä joten siihen ryhmään päädyin treenaamaan. Meidän treenit veti Bettina ja Ville. Treenit tehtiin kiertoharjoittelulla ja kierroksia tehtiin aina kolme, myös välissä tehtiin askelkyykkykävelyä. Ensimmäisenä liikkeenä oli syväkyykky vapaalla tangolla -> suorinjaloin maastaveto -> lantionnosto tangolla -> sumokyykky 22kg kahvakuula -> leveäprässi smithissä. Aika hyvä setti oli tuo ja hyvin pysyi tuntuma takaosastolla. Etenkin tuo leveäprässi smithissä tuntui sopivan mulle sillä selkä pysyi hyvin maassa kiinni. Tykkäsin myös Bettinan tavasta ohjata sillä palautteen sai aina juuri oikealla hetkellä!


Toisena kiertoharjoitteluna tehtiin seuraavaa: pakarapotku laitteessa -> reiden lähentäjät -> reiden loitontajat -> selkäpenkissä nosto pakaralla/takareidellä ja näitä myös siis kolme kierrosta. Kolmen kierroksen jälkeen vielä n. 40 kyykkyhyppyä. Kaikenkaikkiaan tosi kiva treeni ja hyvin tuntuma takaosastolla. Välillä kun tuli hetkiä että ajatteli että ei jaksa niin muistelin vain mutaman viikon takaista Bullin leiriä ja ajttelin että tämä on kyllä lastenleikkiä ;) Kyllä treeni tuntui mutta nyt kun tässä istun niin ei tee kauheen kipeetä :)

Yritäppä tässä nyt lähtee treenaa :)

Päivästä jäi ihan kiva fiilis. Kunnosta Harri sanoi että hyvältä näyttää eikä tässä nyt ole mitään korjailtavaa. Sirpalta saatuun palautteeseen suhtaudun siihen vaatimalla tavalla, eli; alan viettämään taas aikaa enemmän peilisalissa! Mulla oli noi poset jo niin kivalla mallilla ja sain palautetta niistä että hyvin sujuu.. Eli taas vain suunta ylöspäin! Ja ei ne nyt niin huonoja ollut... ;) Päätin myös että nyt täytyy alkaa hieronnan lisäksi aktiivisemmin putkirullailemaan kun multa sellainen kerran jo löytyy. Itseasiassa tuossa äsken jo tein sillä reilu puoli tuntia. Kyllä se tästä!

Tästä mä tykkään!

Huomenna olisi vielä tämän viikon viimeinen treeni, eli hauis/ojentaja treeni. Niin ja sain tälle viikkoa ne täydet viisi treeniä niinkun oli tavoite. Ensi viikolle tiedossa normitreeniviikko sekä heppailua. Niin ja tietysti pitäisi sitä muuttoakin tehdä, mutta ehkä sitten lomalla? :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti