maanantai 10. marraskuuta 2014

Tämän hetkinen kunto, ilman korkoja!

Heippa hei ja taas on melkein viikko mennyt edellisestä kirjoituksesta. Ei ole nyt hirveästi ollut sellaisia erityisiä asioita että olisin kokenut että niistä olisi tarvinnut hirveästi kirjoitella. Lisäksi kun viime kirjoituksessa mainitsin tulevista muutoksista...


.... niin olen muuttamassa joulukuun puolessa välissä miesystäväni kanssa yhteen. Aiemmin mainitsin myös tästä ohi mennen puhuessani raha-tilanteen helpottumisesta yms. Tämä muutto asia vie tosiaan ajatuksia jonkin verran muualle tällä hetkellä kun tänne blogiin. Silti pyrin kuitenkin tänne kirjoittelemaan ja päivittelemään kuulumisia!




Treenit ovat taas lähteneet rullaamaan ja tuntuu tosiaan että kroppa taas normaalimoodissa ja tuntuu että focus ollut hyvin treeneissä. Viime aikoina tuntuu että olen jättänyt jotain treenejä tekemättä (tai sitten tämä fiilis johtuu vaan siitä että mun normaali treenijärjestys on viime aikoina mennyt sekaisin) ja nyt olenkin ottanut tällä hetkellä päätavoitteeksi että saan kaikki 5 treeniä tehtyä viikon aikana. Kyllä koen että kroppa on kuitenkin saanut tarvitsemansa treenin mutta päässä ei välttämättä tunnu siltä :)

Minä ja mun isä :)

Eilen vietettii tosiaan isänpäivää! Mulla oli myös eiliselle kaksi salitreeniä jotta sain kaikki viikon 5 treeniä tehtyä. Aamulla kävin takareidet ja pakarat tekemässä Kuntokeskuksella aamusta. Treeni kulki kyllä superhyvin sillä jaloissa oli toooodella hyvä tuntuma. Tein vaihteluksi reverse hackin suorin jaloin ja ai että venytti kivasti sitä takareittä. Tein vielä lisäksi vähän pohkeita vaikka ne eivät perjaatteessa ole tuossa mun ohjelmassa.
Treenin jälkeen suuntasin sitten Tervakoskelle isänpäivä lounaalle. Ruokailun lisäksi vietettiin päivää katsomalla painonnosto kisoja ;)
Tervakoskelta suuntasin sitten kotiin ja tiedossa oli illalle vielä hauis/ojentaja treeni. Vähän meinasi päivän aktiviteetit alkaa painaa päälle mutta silti suoriuduin aika hyvin käsitreenistä. Niin ja onhan toi käsitreeni aika lempparitreeni :)

Heimo ja vanhempien uusi koira Ossi :)


MUTTA SITTEN NIITÄ KUNTOKUVIA!





Kuvat on osa vähän eri kohdista, siksi voi valoitus yms. olla vähän erilainen. Mutta siis pyysin isää ihan extempore ottamaan kuvat ja en ollut sitä etukäteen suunnitellut. Ei siis ollut korkkaireita edes mukana :) Itselle kuvat ehkä herättävät taas vähän ristiriitaisia tunnelmia. Näkee kyllä että massaa on tullut lisää mutta näkee myös sen kaiken ylimääräisen siinä päällä. Eihän tuo nyt siis varmaan toisen silmään pahalta näytä mutta kun itse katsoo niin. Olen myös taas viime päivinä sortunut vertailemaan itseäni muihin ensi vuonna kisaaviin. Onneksi aina jossain vaiheessa tulee se järjen ääni omassa päässä joka muistuttaa keskittymään vain siihen omaan tekemiseen :)
Lähetän vielä kuvat valkulle ja saa nähdä mitä palautetta sieltä tulee!


Tänään vietän lepopäivää ja huomenna alkaakin treeniviikko noin yllättäen jalkatreeneillä! Ensi lauantaina on taas PT-päivät Tampereella sekä tiedossa myös yhteisposeerausta. Palataan viimeistään silloin astialle :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti