perjantai 25. huhtikuuta 2014

Vapaat edessä

Työviikko takana ja kolme vapaapäivää edessä. Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu koulujuttujen loppuun tekemistä, heppailua, ulkoilua ja treeniä!


Eilen oli sitten vihdoin kauan odotettu alusvaatteiden esittely. Oli ihana kun sai leikkiä päivän prinsessaa; tukka laitettiin ja meikattiin. Ihania vaatteita sai esitellä ja oikeesti voi sanoa että lopulta jopa oikein nautin esiintymisestä. Kuvissa mulla on päällä bikinit mitkä olivat yhdet esitellyistä asuista. 
Olin käynyt aamulla tekemässä pika vatsatreenin ennen töitä koska en ennen esittelyä kerennyt treenaamaan. Toissapäivänä tein etureisiä ja mulla on reidet vieläkin jumissa -> kerrankin sai itse tehtyä jaloille kunnon treenin ihan ite :)



Meillä oli siis kuntosalilla avoimet ovet. Paikalla oli myös palokunta esittelemässä kalustoa. Siinä sai sitten samalla suorittaa pienimuotoisen palomies-testin. Ajattelin eka että en mene kun tukka kerrankin nätisti. No viime tippaan sitten päätin että haluan kyllä kokeilla että miten muijan käy. Haastavinta koko homassa oli hengittäminen happipullosta. Piti muistaa hengittää rauhallisesti ettei iske paniikki. Meinasin ekasta hengästymisestä mennä paniikkiin mutta yritin vain miettiä mielessä että hengitä rauhallisesti. Kunnialla siitä selvisin ja reilu 11min tuli ajaksi.


Nyt meni tukka sekasin :p


Töissä kehuvat asua seksikkääksi ;)


Ensin käveltiin tietty matka ilman noita rullia ja sitten rullien kanssa. Sen jälkeen mentiin 10 kertaa ylös alas noi rappuset.


Kävelyn jälkeen piti hakata rengasta puol metriä eteenpäin.


Sit mentiin kolme kertaa joka toinen yli ja joka toinen ali. Alko vähän puhalluttaa!


Lopuksi piti vielä rullata paloletku rullalle ja se siinä. Hauskaa oli kokeilla tälläistäkin!


Tänään oli viikonlopun aloitus ykkösmiehen kanssa ihanassa säässä. Mitään ihmeellistä ei ratsastuksellisesti tehty, kunhan katsoin että heppa kulkee ihan ok. Herra on saanut ponilta vähän osumaa tarhassa ja omaakin mahtavat taisteluvammat. Onneksi näyttäisivät olevan vain pintanaarmuja.


Voi olla että viikonloppu menee aika jännittäessä maanantain koitosta mitä odotan kyllä innolla :) Palaan tähän asiaan jahka maanantai on ohi.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti