lauantai 12. huhtikuuta 2014

Tankkauspäivä ohi sekä treenikuulumisia!

Elikkäs torstaina vietin sitten tankkauspäivää! Söin siis päivän aikana sillä ajatuksella että en laske mitä syön ja syön sitä mitä tekee mieli.
Aamupalaksi söin karjalanpiirakkaa, smoothieta ja kahvia. Smoothieen laitoin rahkaa, mustikkaa, banaania, mehukeittoa ja pähkinöitä, nam! Ruuaksi söin kinkkukiusausta ja salattia kera raejuuston.


Ruuan jälkeen sitten jälkkäriksi otin vähän jäätelöä, Ben & Jerry'ssiä :p


Kävin maastoilemassa Defellä kaverin kanssa ja käytiinkin sellainen uusi maastolenkki. Oli kyllä mahtava keli ja virkistävää käydä uusissa maastoissa. Ja olettamuksista huolimatta hevonen käyttäytyi hienosti :)


Illalla tein vielä nuudeliwokkia ja jälkkäriks vielä jäätelöä. Päivän aikana söin myös leipää, pähkinöitä yms. Mutta kyllä oli ähky olo illalla.

Ja ai että sitä oloa seuraavana aamuna. Silmät turvoksissa, maha turvonneena. Oloa voisi verrata jonkin asteiseen krapulatilaan.  Työkavereiltakin sain kommenttia pöhöttyneestä olemuksesta ;)
Nälkä mulla ei ollut koko päivänä oikeastaan paitsi sitten illalla kun olin käynyt tekemässä jalkatreenin ....Tein etureisi-treenin : Kyykkyä laudalla, prässiä maaten kapealla, askelkyykkyä lyhyellä sekä etureisi ojennus pudotussarjana. Kyllä hiki haisi taas niin pahalle ja melkein yrjöt tuli. Hyvä treeni siis !


Tänään sitten oltiin sovittu kaverin kanssa penkkitreenit. Tehtiin siis maksimipainoja penkissä eli nostettiin vain ykkösiä. Sarjaa olen penkissä tehnyt 50kg 6-8 toistoa silloin viime loppuvuodesta kun treenasin enemmän massaa ja voimaa. Nyt lähdin nostamaan ykkösiä 45kg -> 55kg -> 60kg-> 62,5kg ja siihen tyssäs. Voi olla että tehtiin noi ekat sarjat liian tiuhaan että ei enää noussut. Lämppäsin siis aika pitkäänki jo ennen kun aloitettiin nostamaan. Tehtiin sitten niin että nostettiin maksimi painoja niin kauan kun vaan patteja riittää, toisen avustamana siis. No tein sitten tolla 60kg 7 sarjaa ja toistoja 3-5 (avustettuna ). Kyllä taas perkelettä lens kun sarjoja tein ja kanssa treenaajia tais vähän naurattaa. Mutta kyllä se aika hyvin nousi siihen nähden että en niinkään ole voimatreeniä tehnyt tänä vuonna oikeastaan ollenkaan. Sovittiin että voitas säännöllisesti tehdä näitä ykköstreenejä :) Kivaa vaihtelua perustreeniin ja onhan se kiva huomata että voimaa on !


Eilen otin kevyen laskeutumisesn takaisin dieettiin sillä ihan aikatauluongelmista en saanut dieettiruokia katsottua kuntoon. Söin kuitenkin eilen "normaalisti" eli ei mitään mättöä.
Tänään sitten laskeuduin tähän 1600kcal dieettiin sekä aloitin nyt ottaamaan burnereita ruokavalioon. Katsotaan miten lähtee rasva palamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti