keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Onnenpäivä!

Tänään todellakin onnenpäivä! 


Aamulla tein hommia kotona sillä vietin tänään vapaapäivää. Ilma näytti kuitenkin niin mahtavalta joten suuntasin aamusta lenkille happea haukkaamaan. Meillä on täällä Hyvinkäällä sellaiset portaat mihin mun on pitänyt monta kertaa mennä spurttailemaan mutta en ole vain saanut aikaiseksi.

   

 Niin ja siis matkaahan mun luota sinne on kävellen n. 5min. Tänään sitten kuitenkin eksyin portaille ja päätin vähän ottaa siinä pientä porrastreeniä. Laskin että edestakaisin mennessäni tuli tallailtua n. 3000 porrasta. Välillä menin kaksi porrasta kerralaan ylös, välillä sivuttain ja välillä sykettä nostaen. Olipas kyllä kivaa ja erityisesti pohkeissa tuntuu.


Kävin päivällä Markon juttusilla sekä InBody- mittauksessa. Oma ajatus mittauksesta oli jotenkin se että varmasti näyttää ihan p*skaa tulosta. Ollut viime päivinä vähän uupumusta ruokavalion suhteen ja ehkä jotain pientä lipsumistakin (ei mitään herkkuja en ole syönyt mutta ehkä joinain päivinä kalorit menneet vähän yli..). Ja muutenkin oli vain sellainen olo että ei voi olla hyvä tulos. No mutta se tulos olikin kaikkea muuta kuin p*ska :D

Mittaustulokset:

27.3.2014  Klo 10.45                               9.4.2014  Klo 14.40 (huom. myöhempi klo aika)

Paino: 68,6kg                                          Paino: 68,9kg
Lihasmassa: 30.5kg                               Lihasmassa: 30,9kg
Rasvamassa: 14.5kg                              Rasvamassa: 14,0kg
Rasvaprosentti: 21,2%                          Rasvaprosentti: 20,3%

Olimme molemmat todella tyytyväisiä. Huomatkaa nyt että painossa ei oikeastaan muutosta mutta muissa lukemissa kylläkin ja mielestäni taas aika hyvin lyhyessä ajassa. Olin myös treeneissä ottanut tavoitteeksi jalkatreenien lisäämisen ja massan saaminen jalkoihin. InBodyssa on kuvio joka näyttää kehon lihastasapainon. Mulla on tullut jalkoihin 500-600g lisää lihaa. Sanoin myös Markolle että oikeasti myös itsekkin huomaan sen että jalat saaneet lisää massaa. Kyllä ne sieltä tulee! Keskivartalosta lähtenyt massaa 300g ja yläkroppa aika sama. Eli tyytyväinen voi olla. Nyt puhuttiinkin siitä että tässä alkaa olla riski että tulokset tyssää. Päädyttiin siihen että otan nyt burnerit käyttöön ruokavalioon (seuraavat 8vko). Ruokavaliota laskettiin siis taas -200kcal eli se tulee olemaan nyt n. 1600kcal.
Lisäksi kerroin että viime päivinä tehnyt todella tiukkaa ruokavalion kanssa. Sovittiin että huomenna saan vapaasyönti päivän, JES! Mutta ei siis mitään överiä, esim. pizzaa, hampparia tms. Ihan ajattelin syödä perusruokaa ilman että tarvitsee laskea mitään. Mutta vähän aioin kyllä jäätelöä myöskin maistella sillä se on mun suurinta herkkua!
Olen nyt siis muutaman päivän Tervakoskella vanhempien luona, koiria ja veljeä vahtimassa. Täältä löytyy jääkaapista sellaista herkkua kuin jäätelö. Se on hyvä kun perjantaina lähden kotiin niin jäätelö jää tänne jääkaappiin eikä ole mun jääkaapissa ;)

Tähän väliin pakko laittaa itselle muistutukseksi että miksi sitä dieettiä sitten kannattaa jatkaa! Kuvat otettu huhtikuussa 2013!

      

VS. 04/2014

        

Sovittiin myös että huomenna kun on vapaasyönti niin on myös salivapaa. Huomenna käyn pitkästä aikaa ratsastamassa ja kuulemä täytyisi tehdä hepalle pieni kurinpalautus kun on ollut siellä vähän pöllönä :) Maastoon suunnataan mutta kylläkin kannuksien kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti