keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Pitkä päivä Tampereella sekä tämänhetkinen kunto!

Nyt on muutot tehty ja virallisesti asutaan täällä saman katon alla. Aika jouhevasti muutto sujui vaikka se sitten hieman pitkittyi maanantaille. Tuli vähän käytyä tavaroita pakostakin läpi ja heitettyä pois. Heitin mm. 2 jätesäkillistä vaatteita UFFille ja kaikkea muuta turhaa roskiin. Kummasti tuli myös vaatekaappiin tilaa ;)

Turkissa 2013

Eilen aamusta suuntasin  kohti Tamperetta. Tiedossa oli kuntotsekki, Sirpan poseeraustreenit sekä lopuksi vielä jalkatreenit Killen kanssa. Lähtö Hyvinkäältä venyi vähän suunnitellusta ja meinasi tulla matkalla hoppu. Ilokseni huomasin kuitenkin että moottoritie oli aikamoinen luistinrata Pirkanmaalle asti joten ei siinä voinut mitään hoppuilla. Luojaa saa kuitenkin kiittää että hengissä selvisin. 

Kuntotsekki meni aika pikaisesti sillä olin n. 15 min myöhässä. Anatomiset asennot näytin ja sain kuulla että kunto mennyt taas eteenpäin. Olkapäihin tullut lisää pyöreyttä ja leveyttä. Asennotkin löytyi aika hyvin ja selkäkin pysyi auki. Puhuin vähän fiiliksistä uusista ohjelmista. Aloitin siis nyt volyymiviikon jälkeen perusohjelma viikon. Puhuin Harrille että oli alkuun vähän sellainen fiilis että perusohjelma ei tunnu missään volyymiviikon jälkeen. Sain ohjeen että ei kannata alkaa niitä ohjelmia vertailemaan ja molemmat ovat omanlaisiaan. Nyt kuitenkin muutamat treenit perusohjelmasta tehtyäni olen saanut ihan hyvän tuntuman.

Sain Fitfarmin tiimitakin Biancanevelta perjantaina <3

Sirpan kanssa sitten treenailtiin poseja. Kerroin että jos vähän katsotaan perusasentoja sekä mielessä oli että jos katsottaisiin myös runkoa T-kävelyyn niin voin sitä itsekseen harjoitella. Hyviä vinkkejä sai taas asentojen hakemiseen ja yllättävän hyvin löytyi perus anatomiset asennot, tai siis sain rankaa kierrettyä. Taka-asennossakin selkä levisi ja pysyi auki. Ja huomaa kun on tätä massaa nyt jo enemmän, kun esim. viime poseharkoissa Sirpan kanssa, niin ei tarvitse ihmeellisiä tehdä että että saa lihaksiaan esille.
Katsottiin T-kävelyn runko ja harjoiteltiin sitä siinä muutama kerta. Lähinnä että mihin suuntaan missäkin käännytään. Itse ajattelin että omaan T-kävelyyn haluan perusasentoja eikä mitään ihmeellisiä kikkailuja. Tosin haluan edes yhden taka-asennon tehdä "jalat auki".
Mutta kyllä kannatti käydä ja taas tuli paljon pieniä vinkkejä ja huomioita mitä on ehkä päässyt unohtumaan kun on itsekseen tehnyt.

Tämän tyylisen taka-asennon haluan T-kävelyyn

Tämän jälkeen oli sitten tosiaan vielä tiedossa jalkatreenit Killen kanssa. Tuntui että omat ajatukset oli aika hujan hajan päivän ohjelmasta johtuen. Matka Tampereelle oli jännä, kuntotsekki ja vielä Sirpan kanssa opeteltiin uusia asioita. Joten tuntui että oma keskittymiskyky oli jo loppuun käytetty.
Aloitettiin treenit pohkeista, tehtiin muutamilla erikoistekniikoilla pohkeita seisten ja istuen.
Sen jälkeen tehtiin etureisille supersquat (?) kyykky sekä etureisi ojennus. Aika hyvin sain kyykyssä tuntuman etureisille ja siihen kaveriksi vielä ojennus niin kyllä tuntu. 
Tämän jälkeen mentiin kyykkäämään vapaalla tangolla ja se meni kyllä niin penkin alle että ei mitään rajaa. Lonkat ei antanut yhtään myöden ja tästä johtuen lähdin kallistumaan aika paljon eteenpäin. Tässä myös huomasi parhaiten sen että ajatukset ei olleet yhtään siinä tilanteessa ja keskittyminen tosi vaikeeta. 
Kyykyn jälkeen tehtiin prässissä erilaisilla tekniikoilla. Tämä jo alkoi vähän sujumaan ja alkoi itseltäkin vähän ketutus nousemaan joten sekin varmasti vaikutti ;). Mutta kerrankin onnistuin! Yhdessä sarjassa piti keskittyä vain siihen että oikeasti puristamalla lihasta nostaa kelkan ylös. Onnistuin! Pystyin keskittymää vain puristamiseen ja sen kyllä huomasi jaloistakin; Hirveä tärinä!
Prässin jälkeen tehtiin vielä takareisiä maaten ja aseklkyykky kävelyä. Kävely oli aika onnetonta ja meinasi tuo maan vetovoima vetää puoleensa ;) Treenin jälkeen sanoin Killelle että jos oltaisiin vielä yksi sarja tehty niin olisin varmaan oksentanut :D

Kotimatka Tampereelta sujui kuitenkin jo turvallisemmin sillä tiet olivat jo sulaneet tai ainakin suolattu. Tänään on kyllä jaloissa tuntunut tuo eilinen treeni ja erityisesti pohkeet ovat olleet tukossa.

<3

Olen käynyt tosiaan nyt paljon myös ratsastamassa ja puhuinkin Harrille että aion jatkossa myös enemmän käydä. Olen nyt yrittänyt lomalla opetella että teen moneksi päiväksi ruokia kerrallaan jotta ei tarvitse joka päivä tehdä niitä, näin ollen jää enemmän aikaa tehdä muuta. Tilanne Defen kanssa on nyt se että muutamme tammikuun puolessa välissä maneesitallille jolloin ratsastusmahdollisuudet ovat paremmat. Talli on myös lähempänä kotiani joten se myös helpottaa. Otamme Defen puolihoitoon joka tarkoittaa sitä että siivoamme itse karsinan joka päivä sekä laitamme ruuat, eli tämä tarkoittaa useammin tallilla oloa myös minun kohdalla. Olen miettinyt että joinain päivinä pitää varmasti käydä tekemässä treenejä aamulla ennen töitä jotta pääsee tallillekkin. Uskon että saan kuvion toimimaan kunhan en väsytä itseäni. Totesin vain miehelleni että et sitten paljon mua kotona näe ;)

Otettiin tänään myös kuntokuvia jotta näette vähän tämän hetkistä kuntoa. Bikinien yläosa mikä kuvissa minulla on yleensä ollut päällä on jäänyt liian pieneksi :D Mulla kun tuo kaikki rasva tahtoo mennä tuonne rintoihin... Joten siksi piti laittaa erilainen yläosa ;) Vasemmalla olevat kuvat on otettu syyskuun alussa ja oikealla olevat siis tänään.





Itse taas jotenkin sokeutuu näille kuville ja omasta mielestä en taas näe muka mitään eroa mutta kai siellä on sitä massaa tullut :) 

Huomenna työmaa taas kutsuu ja joulunaika tehdäänkin töitä. Tälle viikolle olisi vielä muutama treeni sekä perjantaina Vesan hieronta!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti