maanantai 8. joulukuuta 2014

Ihan kreisi uus treeniohjelma!

Sähköpostiini oli perjantaina tupsahtanut vihdoin uusi treeniohjelma. Viestissä luki "tässä sulle uus kiva pikkuohjelma, enjoy". Aivan, todella...


Ohjelma onkin nyt sitten ihan erilainen mitä olen tottunut tekemään. Teen vuoro viikoin ns. "volyymi" ohjelmaa ja vuoro viikoin sitten perusohjelmaa. Mulla piti olla tuo edellinen viikko vielä lepoviikko ja tänään vasta aloittaa uudet ohjelmat mutta en millään malttanut odottaa tähän päivään asti. Muutenkin kropassa oli sellainen olo että voisi mennä jo treenaamaan. 
Aloitin uuden ohjelman siis lauantaina ja ensimmäisenä oli noin yllättäen jalkatreeni! Tässä volyymiohjelmassa teen liikeparisarjoja ja liikepareja on ohjelmassa aina 3-4 kpl. Liikeparien toistot tehdään sekä "voima" sarjana että pidempinä sarjoina. Pidempien sarjojen toistot menevät jopa 30 asti.


Jalkatreeniä aloittaessa tunsin jo ensimmäisissä liikkeissä että tää ohjelma on ihan killeri! En ollut päässyt edes ensimmäisiä liikeparisarjoja loppuun kun alkoi jo jalkoja tärisyttämään! Tässä ohjelmassa on myös se että yhtään toistoa ei jätetä tekemättä. Ohjeissa ei ole myöskään annettu seuraavia toistomääriä ; 12-15, 10-15, vaan ne tehdään aina tasan eikä melkein. Rest pause tekniikkaa (n. 5sek lepo toistojen välissä) saa käyttää apuna jos alkaa hapottaa mutta sarjat tehdään loppuun. Mutta aika voittaja fiilis oli jalkatreenin jälkeen ja laskinpa siinä huvikseen että tuli jaloille tehtyä 720 toistoa treenin aikana, aika kreisiä!

10/14 -> 12/14

Sunnuntaina kävin tekemässä sitten selkätreenin. Treeni oli aika jees ja ei ehkä niin pahasti hapottanut kuin tuo jalkatreeni. Aika varovasti huomasin laittavani painoja, mutta ensin maltilla ennen kun ohjelma tulee tutummaksi. Mutta kyllä se silti sinne selälle otti ja lopussa meinasi liikkeet lähteä esim. ojentajille kun alko selästä patit loppua. Niin ja laskinpa senkin että tuli selälle 540 toistoa, me like!
 Kuvailin tuossa yksi päivä itsekseen tuota selkääa ja alkaa sieltä jo vähän sitä muskelia löytyä ja selkeesti alkaa tuo muoto muuttua :)


Noin muuten menee aika jees! Mulla alkoi tosiaan loma viime perjantaina enkä myöskään ole sortunut napsimaan herkkuja ;) 
Kävin myös viime viikolla Vesalla hierottavana ja availtiin sitten tosiaan niitä käsiä! Aika jumissa ne kyllä oli ja en kyllä tiedä että kumpi on pahempaa, jalkojen vai käsien hieronta....Sain vielä onneks ajan ennen joulua ettei pääse kroppa ihan jumiutumaan!


Olen nyt vietänyt myös suhteellisen paljon aikaa tallilla kerrankin kun ei ole kiire. Olen hankkinut myös Defelle kaikenlaisia uusia varusteita sillä ne oletettavasti kuluvat käytössä, esimerkiksi loimet. Oli myös ihan pakko ostaa uudet suitset ja niihin hieno bling bling otsis ;) Defen satula myös topattiin koska toppaukset olivat jo todella painuneet.
Huomenna olen menossa pitkästä aikaa valmennus tunnille Defen kanssa. Sain mukavasti niitä veronpalautuksia joten ajattelin nyt ottaa tunnin kun on kerrankin ylimääräistä! Viimeks olen käynyt alkuvuodesta 2013, aika jännää siis!


Huomenna pääsen myös vihdoin kampaajalle ja kuten kuvasta näkyy niin alkaa olla jo aikakin. Mietin tässä että mitähän väriä sitä laittais? Tykkäsin tosi paljon punaisesta mutta se haalistuu niin nopeaan. No ehkä annan kampaajalle taas vapaat kädet ja ihastelen sitten lopputulosta! :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti