perjantai 12. joulukuuta 2014

Miks ei aina vois olla lomalla?


Meidän loma ei ole sentään mennyt ihan kuvanmukaisissa merkeissä, toiset vaan tässä huushollissa osaa ottaa vähän rennommin ;)

Tämän viikon olen tosiaan tehnyt tätä volyymi-ohjelmaa salilla. Maanataina tein olkapäät koska maanantaille sovittu ratsastustunti siirrettiin tiistaille sateen takia. Olkapää treeni oli aika kiva ja huomasin että ensi kerralla saa siihenkin ottaa vähän enemmän painoa joihinkin liikkeisiin. Mutta toisaalta olkapäät on siitä jees treenata että aika hyvin saa tuntuman ja vietyä ne loppuun. Olen nyt myöskin olkapäätreenissä löytänyt mun takaolkapäät! Vihdoin! Sain viime PT-treenissä Killelltä hyviä vinkkejä millä saan tuntuman takaolkapäihin, tai oikeastaan siellä ne löysin. Aiemmin olen varmastikkin helposti lähtenyt selällä tekemään kun olisi pitänyt olkapäitä tehdä.


Tiistaina mulla oli sitten vihdoin se ratsastustunti. Ja ai että oli kivaa pitkästä aikaa ja ei me kumpikaan Defen kanssa ihan hunningolla oltu. Muisteltiin opettajan kanssa että viimeksi tosiaan 2013 alkukeväästä olen viimeksi ollut tunnilla. Mutta kerroin myös että kyllä tää treenaaminen vaan auttaa ratsastamisessa. Kerroin että en ole pitkään aikaan ratsastanut niin vähää kun tällä hetkellä ratsastan mutta en myöskään ole koskaan pystynyt näin hyvin istumaan ja hallitsemaan kehoani hevosen selässä. Aiemmin kun en vielä käynyt salilla,niin muistan kun opettaja sanoi että tiivistä istunta (staattinen pito vatsalihaksilla) ja hidasta sisäreisillä, niin en todella kyennyt toimimaan näin kunnolla koska en hallinnut omaa kehoa tai lihaksia! Eli kaikki heppatytöt salille mars! ;)


Keskiviikkona kävin tekemässä "volyymi vatsatreenin", eli samalla idealla mitä nämä muut volyymiohjelmat on. Mulla ei ole valmiiksi tehtyä mitään vatsapäivää joten kehittelin sellaisen itse. Kerkesin tekemään itseasiassa vain kaksi liikepari sarjaa tällä idealla, olin äidin kyydillä salilla ja he olivatkin nopeammin valmiit. Ensimmäisenä liikkeenä tein vatsarutistus taljassa + linnkuveitsi lisäpainolla.  Huh, kyllä huomaa että ei ole kunnon vatsatreeniä tullut tehtyä. Toisena tein kylkirutistus penkissä sekä kierto kinesis laitteessa (kun meiltä ne salilta löytyy). Sai kyljet myös kyytiä ja tuntuu vieläkin!

Kyllä ne vatsalihakset jossain siellä on ;)

Eilen tein sitten käsiä ja TISSEJÄ! Kyllä, ihanaa pääsin rintaa tekemään pitkästä aikaa... Kyllä vanha aktiivipenkkaaja tykkää aina tissejä tehdä :D Nojoo mutta siis toi käsisettihän on ihan aika kivan hapottava. Liikepari sarjat oli hauiksille, ojentajille ja rinnalle. Meinasin kyllä itkua vääntää kun hauiksia tein, hapotti niin pirusti ja hauis niin pumpissa että ei menny kädet suoraks! Noo koittaa ite tehä ensin 30 kääntöä taljassa ja siihen voimaliikkeenä vielä tangon kanssa,huh :D Ojentajilla aika sama meininki paitsi ei ollu ihan niin paha kun hauisliikkeet. Mutta kyllä tänään tuntuu myös ojentajissa.
Rinnalle tein flyesia vinopenkissä, jouduin tekemään käsipainoilla koska ristikkäistalja oli aika varattu. Flyesin lisäksi tasapenkkiä käsipainoilla. Kyllä siinäkin meinasi itku tulla kun ei meinannut saada edes painoja ylös! :D Hyvät tärinät sai kyllä tisseille ja tänään ne onkin ollut aika jumissa!

Poseasentojen testailua tänään

Olen nyt tässä eilen ja tänään pakkaillut mun tavarat kasaan kämpiltä, huomenna olisi tarkoitus sitten tavarat roudata ja sunnuntaina käyn kämpän siivoamassa. Maanantaina sitten asutaan virallisesti yhdessä.
Tänään kävin kuitenkin ennen pakkailuja vähän poseilemassa Fitillä. Ajattelin ensin että ei tästä mitään tule kun ollut niin pitkä tauko taas. Kuitenkin tuntui että on tosi hyvä tuntuma lihaksissa tämän volyymiviikon jäljiltä ja olennaisin ero oli se että vatsalihaksissa oli ehkä paras tuntuma. Aika hyvin sain kroppaa kierrettyä ja rintaa/selkää auki koska sain pidettyä vatsan kasassa. Lopussa huomasi kun alkoi väsyä että ei meinannut vatsa pysyä kasassa. Mutta aika tyytyväinen olin! Mutta vaikka onkin offikunto niin on sitä omaa kroppaa kiva katsella kun massaa löytyy ;)

Näin iloinen olin kun poset kulki ;)

Nyt pitäisi lähteä tuonne räntäsateeseen pitämään vuokraajalle tuntia Defen kanssa ja sen lisäksi ratsastaa vielä yksi poni :) Viikonloppu meneekin sitten muuttopuuhissa!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti