lauantai 29. elokuuta 2015

3 weeks out!

Tosiaankin se olis tänään tasan 3 weeks out Jyväskylän karsintoihin! Dieetti on edennyt elokuun tasaisesti kuin junan vessa. Ainakin kroppa on toiminut vaikka pää se meinaa edelleen välillä temppuilla. Sitä niin sokaistuu sille omalle peilikuvalle kun sitä päivittäin katselee... Siltikin voisin väittää että mun dieetti on mennyt tosi hyvin, en kuitenkaan niin paljoa ole valittanut mitä olisi voinut (ainakaan valmentajalle :D) ja olen tehnyt ohjeiden mukaan. Ja tietysti saavutettu kunto kertoo sen mitä sitä on oikeasti tullut tehtyä!

Vas. kuva huhtikuulta ja oikea 20.8. On siinä muutama kilo lähtenyt!

Valmentajaa on tullut käytyä tapaamassa melko säännöllisesti Tampereella. Tässä kohtaa huomaan ja tajuan sen miten tärkeää on käydä fyysisesti siellä näytillä eikä vain laittaa kuvia. Itse uskon parhaiten siihen palautteeseen kun sen saa kasvotusten ja oikeastihan parhaiten sen kunnon näkee livenä. Keskimäärin olen viikon välein käynyt Tampereella paitsi nyt oli hieman pidempi tauko työvuorojen takia. Ja voi kyllä siinä pää oli kovilla.... Laitoin kuntokuvat ja vastauksen että hyvältä  näyttää ja tankataan jos paino on x määrä x päivänä. No paino ei ollut näin joten en tankannut... No jälkeenpäin todettu että hyvä etten tankannut x päivänä ja sain viikolla sitten kuitenkin tankkauksen!

Focus

No eilen kävin taas näytillä tämän "pidemmän" tauon jälkeen. Olo oli itsellä että voi on vähän turvonnut olo, tai oikeastaan vaikea määritellä edes sitä oloa. Kunnon näytettyä valmentajalle sain komenttia että "sä oot ihan tyhjä" ja niin se kai kuuluukin tässä vaiheessa. Kunto on siis edennyt niin kuin sen kuuluukin ja kroppa mennyt hyvin kasaan. Nyt ollaan kuulema sitten siinä vaiheessa ettei painoa tarvitse enää vahdata. Kyselin myöskin mun nahkan kohtaloa, meneekö se kasaan vai tarviiko kikkailla jotain vai mitä. Ei tarvitse kuulema yhtään huolehtia, mun iho on sen verran elastinen eikä ole esim. raskausarpia tai roiku löysää nahkaa, etteikö se siitä kiristyisi.

No painosta sen verran... Se on heitellyt tässä elokuun aikana 61,5-60,3 kg välillä. Eilen tsekkiin mennessäni se oli taas tuon 60,3kg. No tänään aamulla vaaka näytti 59,8kg ! Eli alle 60kg ollaan!

Noniin takaisin eiliseen. Sain viikonlopulle taas tankkauksen. Tämä taitaa itseasiassa olla viime kirjoittelun jälkeen 3 tankkaus. Mun tankkaukset on mielestäni ollut maltillisia; riisikakkua, puuroa, banaania yms., ja melko pienissä määrin kuitenkin. Olen välillä kateellisena katsonut kun toiset saa syödä pullaa tms. mutta olen sitten tyytynyt tähän ja todennut että tämä on mulle paras! Nyt viikonlopun tankkaukseen tulee se ero että ei ole ollenkaan riisikakkua vaan ne on sitten korvattu puurolla ja banaanilla. Musta tuntuu että ne keräävät ihan mahdottomasti ilmaa mahaan ja iltaisin on melko tuskainen olo tankkauspäivänä. Kokeillaan nyt sunnuntai näillä ja katsotaan miten käy...

Posing

Eilen kävin myös ihanaisen Sirpan kanssa viimeistelemässä vielä poseerauksia. Myöskin IFBB- liiton sääntömuutoksen myötä T-kävelyä ei enää ole vaan Lahdessa sen tilalla tulee olemaan ns. "laatikkokäännökset". Jyväskylässähän ei ole muuta kun anatomisten asentojen esittely, myöskin finaalissa. Itsestä tuntui ainakin eilen laatikkokäännöksiä harjoitelessa että se taitaa olla parempi vaihtoehto T-kävelyn sijaan. Onneksi oma fyysiikka on sen verran tasainen ja harmooninen niin ei tarvitse pahemmin kikkailla että saa parhaat puolet esiin. Sirpa oli jälleen ihanan kannustava ja sain roimasti itsevarmuutta omaan kuntoon ja tasoon nähden! Nyt voi varmoin mielin poseerata Jyväskylässä!

Mun kesämies <3

Sain myöskin eilen päivitystä dieettiin millä mennään sitten seuraava viikko. Kerroin Harrille että aamuaerobiset ei "tunnu missään" kun ei siinä lenkillä tarvi paljon miettiä mitään tai keskittyä. Salitreeni taas tuntuu tällä hetkellä todella raskaalta ja haastavalta. Lähinnä sen takia että siellä salin puolella se keskittyminen pitää olla 110% että saa edes tuntumaa johonkin ja ettei saa itseään rikki. Aamutreenit sujuu parhaiten kun on vielä energiaa mutta esim. työpäivän jälkeen se on melko haasteellista. 
No katsoessani uutta päivitystä niin sieltä pompsahti hyvin esiin; AEROBINEN :D Jep, 5 aamulenkkiä, 2 iltalenkkiä ja intervalli aina salitreenin jälkeen. Mä kuulema toivoin sitä aerobista.. Hehe, jep jep.. Ei vaan, kyllä mä tästä selviän, olenhan mä selvinnyt tähänkin asti. Nyt vaan alkaa olla se vaihe että keskittyminen ja huomio on 110% vain ja ainoastaan omassa tekemisessä ja dieetissä. Ilmoitin että nyt en enää ratsasta etten ole ihan loppuun palanut kisoissa. Onneksi on hepalla hyvät hoitajat niin ei tarvitse siitä stressata! Näillä mennään tankkauksen kanssa ensi viikkoon ja katsotaan mitä se kunto silloin näyttää!

Photoshoot

Tosiaan kun tuossa aiemmin olin harmitellut sitä että en saanut x päivänä tankkausta ja mikä oli sitten lopulta hyvä... Nimittäin viime sunnuntaina oli the kuvauspäivä! Tomi Rehell saapui kuvailemaan allekirjoittanutta ja paikaksi valikoitui lopulta sitten talli missä Defe asuu. Kuvia otettiin pelolla sekä maneesissa! Kyllä, maneesissa... Tomi itse ehdotti maneesia ja hienoja kuvia siellä saikin. Laitetaan tähän näytille nyt muutamia otoksia!







Itse olen todella tyytyväinen lopptulokseen ja kuvaajana Tomi oli todella ammattitaitoinen. Todella tälläinen kokemattomampi kuvattava sai apuja ja ohjeita asentojen yms suhteen! 

Viikko taas mennään näillä ja katsotaan kuntoa sitten taas. Yritän vielä päivitellä fiilikset ennen kisoja, kisaviikolla olen keskiviikosta alkaen lomalla joten silloin varmasti sitten viimeistään! Tsemppiä muillekkin dieettiläisille ja lavalla nähdään!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti