sunnuntai 2. elokuuta 2015

What doesn't kill you makes you stronger!

Juurikin otsikon laulu pauhasi tänään aamulla korvilla kun tarvoin kolmatta aamulenkkiä putkeen. Kaikkihan  tietää että mun aamulenkit ei ole mitään kevyitä aamukävelyitä vaan kyllä jo kolmantena aamuna putkeen alkaa askel jo vähän painaa! Silti lähestyvät kisat ja vähenevät viikot motivoivat jatkamaan!


Viime kerralla kun kirjoittelin niin olo tuntui aika negatiiviselta ja vähän vaikealta. Nyt jotenkin tuntuu että olo on jotenkin tasaantunut tai sitten ei vain riitä energiat olemaan koko ajan tatti otsassa. Tulevia kisoja kun ajattelee niin alkaa vatsassa kipristellä ja mielestä tulee positiivinen. Aikaa kisoihin ei enää ole  kuitenkaan kuin 6 viikkoa ja 5 päivää!

Terhin kanssa treenit WFCllä kuntotsekin jälkeen!

Kävin tosiaan tuossa muutama viikko sitten taas Harrin luona näytillä Tampereella. Peukkua sieltä tuli taas. Mulla oli reagoinut paino edelliseen tankkauspäivään positiivisesti eli oli laskenut huomattavasti. 
Ilokseni sainkin sitten uuden tankkauspäivän ja ekaa kertaa banaanien ja riisikakkujen lisäksi hilloa! Niin ja hunajaa... Ja sai olla sokerihilloa! Muuten tankkaus meni aika samalla kaavalla kuin aiemmin; riisiä, riisikakkua, puuroa!

Tankkauspäiävn fiiliksiä, alkaa jaloistakin kuoriutua rasvat pois!

Noh, olihan se kiva tankata mutta se seuraava päivä... Olo oli kuin olisi ollut krapula ja niin turvonnut ja tukala. Syödessäni sunnuntaina normi dieettiruokaa niin meinasi salaatitkin tökkiä takaisin ylös. Uskon että noin vahva reaktio oli siitä sokerisesta hillosta ja hunajasta sillä ne olivat ainoat "uudet" raaka-aineet tankkauksessa.  

Olo oli kyllä melko rapea muutaman päivän ja paino otti hieman plussaa. En nyt takkaan osaa määritellä että paljonko plussa lopulta oli, ainakin kilon verran kuitenkin. Varmaksi en osaa sanoa sen takia että tuo meidän vaaka on näytellyt viimeaikoina vähän omiaan. Syykin selvisi sitten eilen aamulla. Astuin vaa'alle ja se näytti mun alimpaan painoon +2kg!! Sillon ajattelin että tämä ei voi kyllä pitää paikkaansa! No vaihdoin sitten vaakaan patterin niin kas kummaa painokin tippui!


Näiden kuvien välillä n. 2,5 viikkoa, kun pää temppuilee niin kuvat kertoo!

No mites se paino sitten. Tosiaan tankkauksesta otti plussaa mutta nyt on laskenut taas normaaliin (tai alimpaan siis..) ja tänään aamulla oli laskenut 500g viime alimmasta painosta. Paino oli tänään aamulla 62,0kg ja ja dieetillä pudottettuja kiloja on 11,4kg!

Kisatukkakampauksesta vähän sneak peek!

Muuten kisavalmistelut etenevät aika mukavasti. Viime Tampereen reissulla ostin itselleni kisavärit joten on nekin sitten valmiiksi hankittuna! 
Elokuulle myöskin äidin innoittamana on varattu kuvauspäivä Tomi Rehellin kanssa ja tarkoituksena olisi ottaa kuntokuvia itselle muistoksi kisakunnosta! On jo vähän ideaa että minkälaista kuvaa olisi tarkoitus ottaa mutta se olkoon salaisuus.

Kävin myös tässä viime viikolla Lotan luona ja suunniteltiin kisakampausta. Uskon että päästiin varmuuteen kampauksesta ja se sopii mulle kyllä! En ota lisäkkeitä tukkaan mitä mietin aluksi. Lotta oli sitä mieltä että oma tukka riittää ja kyllä itsekkin tähän päädyin!

Myöskin bikinien sovituspäivä on nyt lyöty lukkoon ja elokuun lopussa suuntaan  Pinkkiheidiin sovittamaan ja hakemaan mun bikinit! En malta odottaa että näen ne mun päällä!
Vielä mun "to do ennen kisoja" listalta löytyy karvojen poisto ennen kisoja ja sekin asia varmasti selviää ensi viikolla!

Sunnuntaipäivän saldoa!

Maanantain kunniaksi tänään on lepopäivä salilta ja suuntaan illaksi töihin. Keskiviikkona olisi edessä taas kuntotsekki ja kimppatreenit Terhin kanssa WFCllä. Saas nähdä napsastaanko ruokaa pois vai mitä tapahtuu!






2 kommenttia:

  1. Hienosti sun projekti on edennyt! Tsemppiä viimisiin rutistuksiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Loppuaika menee kuin siivillä ;)

      Poista