perjantai 10. tammikuuta 2014

Tulipa tehtyä niitä jalkoja....

Viime postauksessa kirjoittelin että jalat kaipaavat treeniä. No, nyt ne on sitten saaneet treeniä oikein kunnolla!

Tiistaina ohjelmassa oli kyykkyä. Lämmittelin isommilla painoilla kun yleensä sekä työsarjoihin laitoin kunnolla painoa (perus kyykky tangolla) sekä keskityin siihen että rehellisesti kyykkään jaloilla enkä rasita selkää. Isoilla painoilla käytän vyötä tukemassa selkää. Yleensä kyykätessä katson itseäni peilistä mutta nyt kokeilin katsoa yläviistoon ja täytyy kyllä sanoa että sai ihan eri tuntuman ja oikeesti reisille!
Kyykyn jälkeen tein liikeparisarjana sumokyykkyä (steplaudoilla 20kg kahvakuulalla) ja askelkyykkyä x matka käsipainojen kanssa, toimi tämäkin sarja. Lopuksi pumppailin pohkeita smithissä sekä takareittä/pakaraa taljassa. Seison tuossa pakara/takareisi liikkeessä steppilaudan päällä jotta jalalle saa isomman liikeradan, suosittelen!  Jalkojen lisäksi tein vielä vatsoja sekä venyttelin jalkoja.




Tämän treenin jälkeen jaloissa tuntui mutta ei pahasti.... Kunnes tuli seuraava päivä... Reisissä tuntui kyllä että edellisenä päivänä oli tullut kyykättyä..

















Keskiviikkona pidin lepopäivän salilta ja sain vihdoin itseni raahattua uimahallille. Ostin 10 kerran kortin Sveitsin uimalaan tähän Hyvinkäälle ja tarkoituksena olisi muutama kerta viikossa käydä uimassa ja rentoutumassa porealtaassa, saisi vaihtelua salitreenin sekä liikkuvuutta lisää.
Uin n. puoli tuntia matkaa. En laskenut montako sataa metriä meni, kunhan vain uin. Sen jälkeen menin vielä reiluksi puoleksi tunniksi terapia-altaaseen venyttelemään ja hieroviin suihkuihin. Täytyy kyllä sanoa että teki niin hyvää ja tämän jälkeen oli niin rento-olo.



Eilen torstaina tein jälleen jalkoja, enemmänkin takareisiä. Tarkoitus oli tehdä rintaa mutta sovimme Markon kanssa rintatreenit täksi perjantai aamuksi joten jätin sen sitten tekemättä.
Takareidelle otin suorinjaloin maastavetoa yhdellä jalalla smithissä. En ole tehnyt sitä piiiiitkään aikaan, viimeksi kun olen sitä tehnyt niin painoa oli ehkä tangon lisäksi 5kg ja tuntui että kuolen! Nyt vikoissa sarjoissa painoa 25kg, näköjään saanut vähän voimaa lisää ;).  Lisäksi tein taas takareittä/pakaraa taljassa josta heti perään askelkyykky laudalta taakse. Lopuksi vielä vipuvarsiprässi yhdellä jalalla.  Voin kertoa että tuntui takareidessä/pakarassa! Ja huomasin että hyvin sain tuntuman perille asti takareiteen/pakaraan!
Treenin lopuksi vielä vähän vatsoja...



Meillä oli salilla nyt muutama päivä avoimet ovet joten porukkaa riitti ja vähän sai soveltaa että mihin pääsi tekemään, mutta tyytyväinen olen itseeni jalkatreenien suhteen!



Tänään aamulla oli Markon kanssa rintatreenit. Perusliikkeitä tehtiin; penkkipunnerrus tangolla, vinopenkki smithissä tangolla, penkkipunnerrus käsipainoilla, vipunostot sivulle. Hyvä tasainen treeni, puhtaita täysiä sarjoja. Kyllä sitä voimaa alkaa olemaan !

Töistä olisi nyt pe,la ja su vapaata. Kohta olis tarkoitus lähteä säätä uhmaamaan ja Defen kanssa maastoon. Illalla aion mennä uimalaan vielä terapia-altaaseen lillumaan. Viikonloppu näyttäisi menevän treenaillessa ja muutenkin liikkuessa :)





























ps. Pakarat on ihan kosketusarat ja kyykistyminen tuntuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti