maanantai 6. tammikuuta 2014

Paluu arkeen

Lomat on ohi ja arki alkanut rullaamaan yhtä kiireisenä kuin ennen lomaakin. Palasimme takaisin Suomeen 1.1. illalla. Loma tuli kyllä tarpeeseen mutta oli mukava myös palata kotiin.  Lomalla söin kaikkea mitä eteen laitettiin sekä herkuttelin kunnolla. Olo oli kotiin palatessa kuin pienellä porsaalla.




Heti seuraavana päivänä oli tiedossa yhteistreenit salilla oman "fitporukan" kanssa.  Meitä on noin 10 henkilön ryhmä jonka kanssa treenataan n. kerran kk Markon sekä Nora Vuorion (Noran sivut) ohjeistuksella. Ryhmäläisillä on jokaisella omia motiiveja olla ryhmässä, osa hakee vain treenivinkkejä ja osalla taas tavoitteena kisat tms.  Vaikka Nora on kisannut bikini fitneksessä niin koen jo näiden muutaman treeni kerran perusteella että häneltä saa paljon apua/vinkkejä ajatellen tulevia kisoja.

                                                                                                               
                                                                                                             


Torstain teemana oli kävely/poseerausharjoitukset sekä rintatreeni. Olin käynyt aamulla jo salilla tekemässä aerobista sekä vatsoja. Kävin myös välissä ratsastamassa Defellä koska en ollut sitä moneen viikkoon ratsastanut. Tunnin hengähdys kotona ja treeniin. Aluksi tuntui että ei millään jaksaisi kävelyä harjoitella, halusin vain treenaamaan. Mutta siinä kun alettiin tekemään niin mieli muuttui. Palautetta sain että olen kankea kuin rautakanki ja kävelen kuin kehonrakentaja. Tiedostan tämän itsekkin ja tälle asialle pitäisi jotain tehdä.







Rintatreenin teimme kiertoharjoitteluna parin kanssa. Liikkeinä oli vinonpenkkipunnerrus tangolla, penkkipunnerus, etunojapunnerrus, vipunostot penkillä maaten yms. Treenit menivät omalta osalta ihan mukavasti ja hyvin sai loppua kohden tuntumaa rintaan. Treenien jälkeen olinkin jo ihan valmista kauraa nukkumaan.



Perjantaina kävin treenailemassa hauiksen ja ojentajat ennen töihin paluuta, sekä otin vähän enemmän aerobista että saa lomanesteet liikkeelle. Huomaa kyllä että lomalla tehnyt kevyempää treeniä kun pienellä tekemisellä sai jo tuntuman  lihakseen.

Viikonlopun olin töissä ja kävin treenaamassa siinä ohessa. Tai no sunnuntaina piti pitää lepopäivä ja käydä vain pitämässä ratsastustunti aamusta. Iltavuorossa töissä tuli kuitenkin niin levoton olo että piti käydä töiden jälkeen vielä vatsoja tekemässä kevyesti n. tunti.
Koitan nyt ryhmittää lepopäiviä sillä ennen lomaa olin kyllä ylikunnossa kun en malttanut ottaa tarpeeksi lepoa treenien välissä.

Tänään kävin aamulla tekemässä selän vielä ennen töitä ja treeni meni vaihtelevasti. Osa liikkeistä tuntui menevän hyvin perille ja joissain ajatus oli ihan taas jossain muualla. Uskon että tähän vaikutti se kun juttelin välillä sarjojen välissä kaverin kanssa joten keskittyminen herpaantui. Olen todennut että parhaat treenit saan kun kuuntelen musiikkia ja keskityn siihen mitä teen enkä keskustele treenatessa.

Huomenna piti olla rintapäivä mutta totesin tässä että taidan tehdä jalat. Ne kaipaavat nyt kunnon treeniä kun ovat jostain syystä jäänet vähemmälle.


                                 
 Tässä vielä mun ihan lepparikuva minusta ja Defestä ! Kuva otettu syyskuussa 2013



2 kommenttia:

  1. Meillä on sama tavoite ja aikataulu. Hauska löytää teitä kanssamatkaajia. Mie olen tosin vanha pieru ja olen siellä masters-puolella :D

    Hyvältä kuulostaa treeni ja tosi hyvältä näyttää kroppa!77

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tää laji ikää katso ;)
      Kyllä toi treeni tuntuis olevan kohdillaan kun kroppaa kattoo :)
      Tsemppiä sulle treeneihin!

      Poista